Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Mila moja budi hrabra tako mi je zao...sjecam se kad smo onda davno upoznale...kao da si mi u srcu od tada i da se bilo kojoj forumasici ovo desilo bilo bi mi zao a tebi posebno...
Da vam dragi Allah podari snage i sabura, valjda je tako moralo biti...
Biram rijeci a nikako da nadjem pravu jer je u biti i nema.....rijeci utjehe su sada nemocne, suze vise ne vrijede, a bol ostaje.....Zelim vam svu podrsku i ljubav ovoga svijeta, drzite se skupa i da vam dragi Bog da snagu izdrzati ovu bol....Cuvaj se i budi jaka...sve smo uz tebe.....
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
Oh Boze tek sam vidjela ovu pretuznu vijet. Vesela neka ti dragi Allah da snage da izdrzis ti i itvoja porodica da imate sabura a andjelu malom nek je ljepsi drugi svjet. Saljem ti svu podrsku iz ovog svog tuznog srca..uz tebe smo svi.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.