Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jednostavno desi se nešto i dovede te u poziciju da ti ozak otkaže, srce jače zalupa, suze idu niz lice, a ti blijego i blijedo i blijedo tako gledaš u ekran i ne možeš da vjeruješ,
nemam ti riječi utjehe, jer one ne postoje, ne daj Bože ni jednoj majci tog bola,
budi jaka koliko možeš, zbog svoje Ajše, a rana će ostati dok si živa.
Mala dušica je u dženetu, a vama dragi Allh sabura da podari
Vesela tako mi je zao,u soku sam i ne mogu vjerovati nema rijeci koje mogu olaksati vasu tugu, samo znajte da smo uz vas i da molimo dragog Boga da vam podari snage i sabura
vesela, ti si jedna pd mojih najdrazih forumasica budi jaka
sva sam se zapetljala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Ja od kako sam jutros ustala samo lose vijesti dolaze do mene, ali ova me je bas potresla Veselice nasa ti si uvijek bila vesela i pozitivna. Stvarno mi je zao i nema rijeci koje ce utjesiti roditelje, ali nadam se da ces naci snage da nastavis dalje. Stvarno mi je zao. Malena dusica je u dzennetu a vama da Allah da snage i sabura
draga nasa vesela, nemam rijeci koja bi ti olaksala u ovom teskom casu...neopisivo mi je tesko i zao...mila nasa veselice, budi jaka svojoj porodici...uz tebe sam i suzom i fatihom za dzenetsku pticicu...
Draga vesela iako te licno ne poznajem jako me potresla tvoja sudbina...znam da si neizmjerno tuzna, zelim da ti dragi Allah da snage i sabura da izdrzit taj bol... u ovakim situacijamane postoje prave rijeci...neka je Rahmet i Dženet tvojem malom andjelu...
Duboko nas je potresla tvoja sudbina Vesela...riječi utjehe nažalost niko od nas nema.... Budi jaka zbog svoje Ajšice,jer ona treba svoju mamu više nego ikad...Kroz tvoju snagu i ona će biti snažnija i lakše se izboriti sa gubitkom svoje malene sestrice. Isplači se,olakšaj dušu i misli na svoje bližnje oko sebe,jer oni te trebaju živu i zdravu!!! Šaljem ti veliki zagrljaj i molim dragog Allaha dž.š. da vam da sabur i olakša bol,a malenom džennetskom cvjetiću želim sve džennetske ljepote....:***
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
jako mi je žao, iako te ne poznajem uvijek tvojim postovima sam se radovala jako jako mi je žao veliki sabur tebe i tvojoj porodici dragi Bog zna zašto je to tako moralo biti
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.