Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vesela... Ne znam sta ti reci i napisati, jer nema rijeci od koje ce ti biti lakse.,. uz tebe smo, grlimo te i molimo Boga da ti olaksa bol.....user posted image user posted image
vesela, nazalost znam kako se osjecas,nisam htjela otvarati temu pije nego se ti javis i ako si mi sve javila odmah jer smatram da je to nesto licno i da kad smognes snage ces sam pisati o tome ali evo vidim tema je tu ,zaista rijeci utjehe nemam,Allah da ti podari sabura,Meleku malom neka je lijepi Džennet i vječni rahmet..
Draga Vesela,ne postoje rijeci utjehe u ovom trenutku,jako mi je zao,molim dragog Allaha da vam da snage u ovim teskim trenucima za tebe i tvoju obitelj
Draga veeseelaa nemam rijeci, ne znam sta napisati! Budi jaka draga kao sto si uvijek i bila. Uz tebe smo mila Da vaam Allah podari sabura i snage da prebrodite ove tuzne dane,a malom meleku Dzennet!!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Vesela, jednostavno ne mogu da vjerujem...Sokirala sam se kad sam procitala naziv teme... Zao mi je, neopisivo...Znam koliko ti je mrvica Ajra znacila...i znaci...Da ti dragi Allah olaksa, da snage da preguras to, okreni se Allahu, Ajsi, muzu, mami...nadji snagu u njima...Grlim te i ljubim...
Krasotice moja krasna. Rijeci su sicusne i ne mogu umanjiti tvoju bol, a ni ovu moju. Moja skolska drugarice, kao sto sam osjetila ogromnu radost zbog najave Ajre, tako sada osjecam jos vecu bol zbog njenog preranog odlaska. Ali mila, On je tako odredio, On je tako htio... I da ti je da i da ti je uzme. Ajra = plemenita, sigurno ce imati svoje mjesto u Dzennetu. Budi jaka kao sto i uvijek bila u svakoj situaciji. Neka vam svima dragi Bog podari sabura i utjehe uz Ajsu. Volim te puno i uz vas sam.
"Prenosi Muslim u svome Sahihu od Ebu Hassana da su mu umrla dva sina , pa je pitao Ebu Hurejru m.,r.a :"Da li si cuo od Poslanika ., sallalahu alejhi ve sellem ., neki hadis koji ce mi olaksati gubitak bliznjih ?"
Ebu Hurejre , r.a ., odgovori :" Da , njihova su djeca male dzennetlije , pa ce jedno od njih sresti svoga jednog ili oba roditelja pa ce ih uzeti za ruku ili odjecu isto kao sto ja drzim komad tvoje odjece , i nece ih pustati sve dok ga Allah ne uvede u Dzennet zajedno sa njegovim roditeljima ." (Muslim )"