Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Strasno me potresla ova tuzna vijest..:-( Vama sada niko prave rijeci ne moze reci..ali, tu smo za tebe, suosjecamo. Da vam Allah olaksa vasu bol. Da se nikome ne ponovi.. Nadam se da Ajsica nije previe svjesna teine ovog pretunog dogadjaja..
Vesela nemam rijeci.. ne znam sta da ti napisem a da ti rijeci bar malo bol ublaze.. sem da tebi i muzu Bog podari snage i sabura da prebrodite tugu pregolemu...
Toliko razuma i vjere imam da sve lose stvari mogu sebi da objasnim, prihvatim, nastavim, ali to da bilo koja majka dozivi da izgubi dijete mi nikad nece biti prihvatljivo ni objasnjivo
Vesela
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.