Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jel ima ovih Lumpi samo u vecim Merkatorima dali ima u onom u Alti... ja sam koristila pampers sve,jednom konzumove al me na kraju razocarale one sa delfinima cure na sve strane... pa babylove dobili vala onako sutra odoh po Lumpi jer 4 pampers je zara 60 komada 32 km ....
joj bumbice pa iste pelene je meni brat donio iz slovenije,kad je Dž imala 3 mjeseca,nisu loše i tačno 7 eura,a sad mi muž donosi iz švicarske pampers,na sniženju 46 kom -9 CHF tj. oko 15 KM paket.za novu godinu su ogromna sniženja pa kupi dosta...
Jel ima ovih Lumpi samo u vecim Merkatorima dali ima u onom u Alti... ja sam koristila pampers sve,jednom konzumove al me na kraju razocarale one sa delfinima cure na sve strane... pa babylove dobili vala onako sutra odoh po Lumpi jer 4 pampers je zara 60 komada 32 km ....
pa bona ja elaborat ovde napisala o pelenam, al niko me ne benda, hahaha, te delfin propuštaju, traži one što vileta radi, a bebe konzum su, one su dobre
pa bona ja elaborat ovde napisala o pelenam, al niko me ne benda, hahaha, te delfin propuštaju, traži one što vileta radi, a bebe konzum su, one su dobre
a ima svudge ovih lumpi u merkatorima
a joj tebe plavusa sam bona koda neznas
joj bumbice pa iste pelene je meni brat donio iz slovenije,kad je Dž imala 3 mjeseca,nisu loše i tačno 7 eura,a sad mi muž donosi iz švicarske pampers,na sniženju 46 kom -9 CHF tj. oko 15 KM paket.za novu godinu su ogromna sniženja pa kupi dosta...
meni su bile bolje od pampersa,ali svaki pampers van bih je puno bolji,ovaj što nama proizvode ima samo ime,a ništa od kvalitete.katastrofa jedna.
Prije nego što se Imrani i rodio, odlučila sam da mu kupujem Babylove iz DM i ti čitajući iskustva mama ovdje i na drugim forumima. Jednom sam pala pod uticaj drugih i kupila Pampers i rekla nikad više. Prvo što se I.sutradan pojavio pelenski osip, a drugo što grozno smrde. Još je to bilo na početku kad je samo dojio. Sad kupujemo 4 BL, paket i 84 pelene koštaju nešto manje od 33KM. Nekad ima i nekih popusta pa pakovanje dobijem za 21KM.
Mi koristimo Violetu i zadovoljni smo . Prije smo korisitili Pampers Active Baby, ali kako predjosmo na veci broj pocele su da nam smrde cim se upiski i odustali. DM-ove smo probali,ali smo se izasuli od njih.
ko o cemu ja o pelenama danas u merkatoru u Alti imaju samo pelene velicina 12-25kg nama prevelike i 4-9 kg nama male recite mi jel imaju Lumpi 9-18 kg kontala sutra do Merkatora na socijalnom i ove kostaju 18,60 km 56 komada ....
haaaaaaaaaa, a ja danima elaboriram ovdje, jeste rade vielate, ali imaju i češke, prostim okom nemoduće prepoznati razliku dok se ne otvore ili dok se ne pročita dekl
Ja danas kupila bebe u konzumu,radi ih violeta i odlicne su
haaaaaaaaaa, a ja danima elaboriram ovdje, jeste rade vielate, ali imaju i češke, prostim okom nemoduće prepoznati razliku dok se ne otvore ili dok se ne pročita dekl
i nama su odlične
pa upratila sam ja da ti pises citala sam deklaraciju i onda kupila,mnogo su dobre
Mi sad koristimo Lumpi i za svaku su pohvalu, koristili smo prije Lumpija Pampers active baby i premium care, u ove druge sam se totalno razocarala. A najvise smo koristili pelene Toujorus koje je mm kupvao u Njemackoj u Lidlu i bile su super, ali on vise nije tamo isao i sad koristimo Lumpi po prepruci mnogih mama. Mimy imaju Lumpi i br 4.
Ove Iva pelene ima kupiti u CM-u i za 3 (trojku velicina), cini mi se da dodje oko 60 komada (nisam ih kupovala) i kostaju oko 17 KM, dok ovih u kutiji dodje oko 80 komada i kostaju od 21-24 KM (ove koristimo). Kod nas u Zenici ih ima kupiti u HASS-u, bude i na stanici na Zelji na prvoj prodavnici, i dosta se rjedje mogu naci nego ove prve... A ima ih i u Ivi u Vitezu, jer oni i jesu uvoznici... Tako da kad odem do Viteza odmah uzimam po dvije kutije...
Mi volimo DM babylove i lumpi :D!! Danas dobili one bugarsike pufies i odusevljena sam, mekane, sarene a i super upijaju - guza suha. Steta sto ih nema kupiti kod nas