Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a Nigar kalfa? ona onako nije ljepotica al meni je seksi nešto u njoj čuči, potencijal
Ona je meni prodana dusa naginje se kako vjetar puse
ma jeee al takvi su svi
meni pođekad žao one Mahidevran
nešto kontam Suljke je ne seksa više i jel ona sada do kraja života bez seksa će biti? a naka je mršava i ubjedjela, ispaćeno izgleda a vidi se da je lijepa bila.... il da bi bila da joj nije uloga takva
Gotovo je sa Mahidevran nju Suljke pipnut nece vise nikada
oh Ben 10 stvarno je dobar :-))) uh medić ti spomenu poeziju mene je dojmio Sulejman kad sam si kaže nakon one bitne sa Mađarima, ako se ne varam, nešto u stilu budi pravedena, služi svom narodu i sl
vesela ja se sjecam da je rekao:sulejmane,pazi se,obuzima te gordost...i ono zamislja sebe u grobu...to je stvarno ekstra scena meni je glavno kako Hurem lagano baca crv sumnje Sulejmanu vezano za Ibrahima...eh sta zena sve moze
znal ko šta je približno rekao da napiše?
Dobro znam na sta mislis, bas nakon pobjede je pravo dobar sebi savjet dao, nesto poput toga Nemoj da te ova pobjeda toliko ponese,budi ponizan Gospodaru, pravedan, ne oholi se..nesto u tom smislu ..uglavnom i mene je dojmilo.
dobar predobar bte ne gledam sapunjare, pa tako ni ovu, njega samo zapazih kad je tiki juče stavila sliku na razgovorima i dođoh samo da ga pohvalima i da kažem ako vam treba zubar, znam jednog što liči na njega
a Nigar kalfa? ona onako nije ljepotica al meni je seksi nešto u njoj čuči, potencijal
ma jeee al takvi su svi
nešto kontam Suljke je ne seksa više i jel ona sada do kraja života bez seksa će biti? a naka je mršava i ubjedjela, ispaćeno izgleda a vidi se da je lijepa bila.... il da bi bila da joj nije uloga takva
ne mogu se prestati smijati, aaa luda si skroz, bas da te nema izmisliti bi te trebalo
ma jeee al takvi su svi
ne mogu se prestati smijati, aaa luda si skroz, bas da te nema izmisliti bi te trebalo