Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja prijateljica i ja smo se toliko navukle na ovu seriju da srijedom gledamo online prikazivanje u Turskoj a nedelju navece cekamo prevod pa ujutru uz jutarnju kafu je gledamo
a sve sam se pitala hoćel ko moćan odigrati kkavu ulogu u Selejmanu kad ono leleeee
Jasta vala...I Ibrahim i Sulejman-nidje veze likovi
Meni je Suljke imao prolaznu ocjenu dok nije poceo pustati bradu tj dok je bario Hurem Sad vala sa ovom bradom je nepozeljan do kraja tako da pored njega Rustem pasa mi poceo zapinjati za oko
Moja prijateljica i ja smo se toliko navukle na ovu seriju da srijedom gledamo online prikazivanje u Turskoj a nedelju navece cekamo prevod pa ujutru uz jutarnju kafu je gledamo
hahha super ja gledam samo ovo na OBN-u
reci mi što Hatidža 'nako napade Hurem? šta joj reče HUrem? ne vidjeh jbg
a sve sam se pitala hoćel ko moćan odigrati kkavu ulogu u Selejmanu kad ono leleeee
Meni je Suljke imao prolaznu ocjenu dok nije poceo pustati bradu tj dok je bario Hurem Sad vala sa ovom bradom je nepozeljan do kraja tako da pored njega Rustem pasa mi poceo zapinjati za oko
a simpa je onaj lik Sumbul aga, kad on počne da cvili ono: paaašaaa
hahha super ja gledam samo ovo na OBN-u
reci mi što Hatidža 'nako napade Hurem? šta joj reče HUrem? ne vidjeh jbg
Ne znam dokle su stigli na OBN u uglavnom Hatidze ce rasiriti krila ali neka Hurem ce joj ih srezati
Dok gledam seriju i pocnem komentarisati e sad ste nahebali mm zna da Hurem bije sve redom i odma pocne da viri
a Nigar kalfa? ona onako nije ljepotica al meni je seksi nešto u njoj čuči, potencijal
Ona je meni prodana dusa naginje se kako vjetar puse
ma jeee al takvi su svi
meni pođekad žao one Mahidevran
nešto kontam Suljke je ne seksa više i jel ona sada do kraja života bez seksa će biti? a naka je mršava i ubjedjela, ispaćeno izgleda a vidi se da je lijepa bila.... il da bi bila da joj nije uloga takva
ibrahim je meni grozan, gledam nekidan interview s njim i kazu da je on tamo u turskoj lafac, svaler, kao lete za njim zene, e vala ne znam na sta, krajnje je ogavan
< Poruku je uredio teacher75 -- 18.11.2012 9:18:11 >