Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hej draga ja sam jela ananas i pila vrkutu,al sada sam jela samo ananas pa ne znam sad mislim da voce smije al za wčaj ne wnwnam zaista
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
Drage cure, veliki pozdrav svima...vec duze vrijeme citam vase komentare, pa bi molila ako je ko radio hsg+ transvaginalnu laparoskopiju kod Balica da mi malo pojasni kako je bilo to kod Vas? Zakazano mi je sad 14.11. al me je pravo strah.Inace mm i ja vec 4,5 god pokusajemo kod mene PCO a kod njega oligoastenozoospermia. JA 27 MM 37 god. Sta mislite da li ce nam predloziti inseminaciju ?? Hvala unaprijed
Sve prestalo,grudi me vise ne bole,nema grceva u stomaku,ucestalog mokrenja nema,sam mi se s vremena na vrijeme pojavi kao neka zeldacna kiselina,al toje mozda od hrane.Danas 13 dan,a sutra 14,pa posto muz nece biti tu na 15 mi smo odlucili kupit test. Koji cu uraditi sutra ujutro na 14 dan.Ne žnam sta mi je al nekako sam opustena skroz pa cu vidjet sta i kako ce abd biti.Ujutro se javim s vijetima,a kakve god bile od Dragog Boga su,pusa.
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
Sretno hmela!! Nema trazenja simptoma i sama znas da oni nista ne znace i da nema potrebe da se opterecujes. Trudna si dok se ne dokaze suprotno i tacka Pahuljice vjerovatno ces prvo na inseminaciju ukoliko budes imala prohidne tube.
< Poruku je uredio Leva -- 12.11.2012 15:46:21 >
Drage moje da se javim kao sto reko uradili smo jutros test na 14 dan i na zalost nista samo 1ciza se pokazala.Od Dragog Boga je pa kako god bilo.Ne mogu rec da sam bila jaka odalamila sam jedan jaki plac i jo glasno da mi sve iz duse izade,ta neka tegoba.Muz je ipak za to da sutra uradim i betu mada mislim da je test pokazao svoje.Imam 1pitanje?Da li ima neka od vas da je IVF radila u Splitu,i da joj na zalost,kao i meni prvi put nije uspio.E sad me int.uz konsultaciju s dr.Borisom il nekim drugim,kako joj je savjetovao za drugi put da pauzira ili da nastavi odma,javnite mi ako nije frka to me bas interesuje,dok i ja ne kontaktiram s dr.Drage moje sretno ko iscekuje,ko je uspio uzivajte i odmarajte:-Dpusa.
Draga Hmela ,žao mi je ,a svejedno nebi bilo loše da uradiš betu,ipak je iona najmjerodavnija.Ukoliko imas zamrznute embrije ,mozes odmah u postupak nakon menstraucije(tako je meni moja dr MPO rekla),a ukoliko moras ponovo proći kroz svu stimulaciju,ako se ne varam da je rekla da se čeka od 3-6 mjeseci,vjerojatno da to sve izadje iz organizma.Isplači se ,budi jaka i aBd u nove pobjede po svog bebača .
Žap mi je hmela :(, ja sam sve isto kao ti prošla prošli mjesec. Radila ivf u Splitu, polovinom oktobra bila samo jedna čiza :( odmah prekinula sa utrogestanom i čula se s dr. Poljakom. Rekao mi da odmah sljedeći mjesec mogu ponovo, jer mi imamo smrzliće, tako da sad evo čekam da stigne vještica za dva, tri dana, a onda krajem mjeseca na FET.
IZVORNA PORUKA: hmela
Drage moje da se javim kao sto reko uradili smo jutros test na 14 dan i na zalost nista samo 1ciza se pokazala.Od Dragog Boga je pa kako god bilo.Ne mogu rec da sam bila jaka odalamila sam jedan jaki plac i jo glasno da mi sve iz duse izade,ta neka tegoba.Muz je ipak za to da sutra uradim i betu mada mislim da je test pokazao svoje.Imam 1pitanje?Da li ima neka od vas da je IVF radila u Splitu,i da joj na zalost,kao i meni prvi put nije uspio.E sad me int.uz konsultaciju s dr.Borisom il nekim drugim,kako joj je savjetovao za drugi put da pauzira ili da nastavi odma,javnite mi ako nije frka to me bas interesuje,dok i ja ne kontaktiram s dr.Drage moje sretno ko iscekuje,ko je uspio uzivajte i odmarajte:-Dpusa.
Znaci da cu ja morati cekati jer ja nemam zamrznutih na zalost al sta cu tako je i tako mora biti.Kontaktirat cemo i mi njega odmah sutra nakon bete ako je uopste uradim,jer poceo je kao neki smeckasti iscjedak.Pa javim se u svakom slucaju,a tebi ROSE,sretno i da to bude jo ovaj put abd,javljajte se u svakom slučju please,pusa
Hmela, zao mi je mila Ja da sam na tvom mjestu, ne bih dugo cekala... Ja sam u novembru prosle godine bila u postupku i bila biokemijska trudnoca, pa sam odmah u februaru isla u novi postupak (dugi protokol-stimulacija pocela krajem januara) i hvala Bogu, uspjelo, rodila zivo i zdravo dijete prije 15 dana. Sasvim dobro sam podnijela i postupak i trudnocu i porod, sve super. Sretno sta god odlucis...
Pa iskreno i ja sam kontala iza nove god.pa vidjet cemo sta ce dr.da nam savjetuje,pusa
Beta negativna nema ništa:( e sad slijedi pauzica(čekamo šta je dr.reci) a do tada aerobik skidanje malo kila koje sam dobila i onda u nove pobjede nema predavanja.
White rose ja se pripremam za fet u dec. a vidim ti krajem ovog mjeseca znači ides prije mene želim od da bude uspjesan fet..Koja je kod tebe procedura moras li kakve lijekove koristit il prirodno nisam nesto skontala..
Ja idem za par dana... Ništa od lijekova ne koristim sad za sad osim folne kiseline, a utrogestan poslije transfera. Sad idu folikulometrije, a onda transfer, pretpostavljam 14.dan ciklusa... To je ono što znam sad za sad, pa zato pitam ostale trudilice ako znaju nešto detaljnije ili je to to? I tebi želim puno sreće , da bude zadnji ;)
White r.pa to je super bez ikakvih lijekova, dok ja microginon pa poslije estrofem pa naravno utrogestan ma ja nisam neki optimista u svom slucaju al hajd uradit cu i to..javni se, a ja cu drzat palčeve za
zdravo cure nova sam ovdje.ja se trenutno pripremam za ivf oplodnju u Beograd kod doktorke Gordane Ivanovic,pa sam malkice nervozna to mi je prvi postupak pa me interesuje dali netko ima kakvih iskustva odozgo..unaprijed hvala :))
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.