|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
22.10.2012 7:23:20   
White rose
Sretno hmela ;) Sve će to biti ok ako Bog da, samo se naoružaja strpeljnjem i parama ;) Javi nam kakav je ishod ;)

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2901
23.10.2012 0:41:50   
hmela
Naoružala sam se svim i svačim a mozak stavila na pašu,pa ćemo vidjeti,javnem se u svakom slučaju,hvala,pusa

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

(odgovor članu White rose)
Neposredna veza do poruke: 2902
23.10.2012 14:22:01   
kokouli
Sretno Hmela ,da je i meni mozak odloziti sve bi mi bilo lakse cini mi se.

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2903
24.10.2012 10:01:35   
Buba87
Cure,evo i mene kod vas na ovoj temi.Meni je zakazan termin za vantjelesnu u martuuser posted image

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 2904
24.10.2012 17:28:35   
boki83
Drage moje ja sam nova ovdje. Radila sam dvije inseminacije i obadvije su bile neuspjesne. Muy ima smanjen broj spermatoyoida i doktorica me danas predloyila za vjestacku oplodnju u martu. Malo me strah, bojim se onih tzv praznih folikula. Da li ste vi cule za njih. Veliki pozdrav i zelim vam uspjesne vantjelesne oplodnje.user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2905
24.10.2012 21:00:43   
Buba87
Boki83,gdje ces raditi vantjelesnu.Je li ti rekla sta moras od nalaza isfotokopirati i predati ja nisam sve pohvatalauser posted image

(odgovor članu boki83)
Neposredna veza do poruke: 2906
25.10.2012 7:43:46   
boki83
Buba87
Vantjelesnu cu raditi u Banja Luci u Medico S. Od nalaza predajem dvije inseminacije koje sam radila, muzov spermogram, onaj dokuument koji mi je dala da mi predlaze vantjelesnu, kopiju zdravstvene knjizice i moje i muzeve i kopiju vjencanog lista. Gdje ti radis i kada. Pozdrav i srecno

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2907
25.10.2012 10:01:24   
Buba87
Boki,evo pisem ti ppuser posted image user posted image

(odgovor članu boki83)
Neposredna veza do poruke: 2908
25.10.2012 10:06:49   
Buba87
nadam se da si je dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2909
25.10.2012 11:01:12   
boki83
Buba87
Dobila sam porukuuser posted image iz kojeg grada si? Pozdrav i srecno mozda se i sretnemo user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2910
1.11.2012 9:33:51   
mema27
Drage moje...moram se ukljuciti i ja u vas razgovor ...

user posted image user posted image

Nadam se da ce ti odgovoriti..ja i moj muz smo u braku 6 i po god.
Trudimo se 5 i po god.Ja 28 on 30god.
Imamo 2 neuspjele inseminacije iza sebe,pa sada smo odlucili necekati vise i opredjelili se za IVF
postupak ...zelim znati kako i sta ide ...najvjerovatnije cemo u Banja Luci raditi.
Nemam nekih veliki informacija pa vas molim ako moze koja...
Drzim svima palceve da uspije ko god zelio da Bog da ih imao ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

puno pozzz za sve....

(odgovor članu boki83)
Neposredna veza do poruke: 2911
1.11.2012 16:44:25   
boki83
mema27
I ja sam imala dve inseminacije i narucena sam na vantjelesnu u martu sledece godine u Medico s Banja Luka. Ja imam 30, a muz 33 godine. Za vjestacku su ti potrebni vaginalni brisevi, mikoplazma ureoplazma kao i hormoni. prve dve vjestacke placa socijalno Republike Srpske i potrebno je samo da odes u medico s i da ti oni napisu preporuku za vantjelesnu. Ako ti jos nesto treba samo pitaj. Srecno

(odgovor članu mema27)
Neposredna veza do poruke: 2912
1.11.2012 20:35:14   
Buba87
Boki83,jesi li zvala Medico za martovsku semu.?Meni su rekli da sutra nazovem,pa bi trebala ici po to?Aj saljem ti pp imam jos nekakvih pitanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boki83)
Neposredna veza do poruke: 2913
1.11.2012 20:48:29   
Buba87
Mema27,ja mislim da je najbolje da prvo odes u Medico s i da popricas s doktoricom,jer mislim da ti ne mozes otici kod nje i reci da bi ti radila VTO,prije toga ja vjerujem da moras odraditi nekakve nalaze.Npr.meni je trazila da muz bas kod njih odradi spermogram.U svakom slucaju ja ti drzim fige i da sto prije odes u Medico i dogovoris svoju VTOuser posted image user posted image user posted image user posted image .SRETNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2914
1.11.2012 21:56:49   
sani@neri
Drage moje cure ima li neko tablete femara 10 kom mi treba ako ima da mi se javi na tel. 061/362-309 please

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2915
1.11.2012 22:49:42   
hmela
Drage moje da se javim.Danas se vratila iz Splita.U nedj.bila punkcija,koja je meni prosla jako bolna,iz kog razloga jos ne znam,al moguce zbog jajnika koji su bili podignuti,tj.lijevi i zbog toga iz njega se nista nije moglo izvaditi,jer bi bilo rizicno,a desni koji mi je inanace neprohodan iz njega je izvadeno 6.U pon.smo dobili poziuw da u srijedu u 12:45h.dodemo na transfer,koji nije bolio i tu mi je dr.rekaoda je od tih 6 oplodeno i ostalo sam 2,tak da šu ta 2vracena i oni su osmostanicni stokazu. Da je dobro.Sada mirovanjet5dana a nakon toga 10dana pa onda i test beta hcg.nadam se najboljem al sta dragi Bog da tako ce biti.Javim vam se opet drage moje

(odgovor članu sani@neri)
Neposredna veza do poruke: 2916
1.11.2012 23:48:36   
sabas
draga hmela , zelim da ti ovih 15 dana prodje sto brze i sa manje stresa i da aBd docekas veliku trocifrenu betu

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2917
2.11.2012 7:53:42   
boki83
hmela
Srecno i neka bude trocifrena beta user posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 2918
2.11.2012 9:39:55   
hmela
Hvala drage moje javim vam se svakako abd i ja se nadam tome a i vama sretno u bilo kojem da ste postupku samo da ishod bude u našu korist:)

(odgovor članu boki83)
Neposredna veza do poruke: 2919
3.11.2012 7:56:12   
mema27
Hvala vam drage moje Boki83 i Buba87 na odgovorima,pa vec jesam zakazala se na konsutovanje sa njima sad 7.11 tako da cu vidjeti sta i kako.Posto sam ja sa prebivalistem u RS-u ali moje zdravstveno i moj posao je FBiH pa neznam hoce li mi RS platiti to,nevjerujem.Ali eto ipak ja idem u srijedu aBd da vidim sta i kako.,,puno pozzz bi hvala jos jednom na odgovorima
Svima ostalim drzim fige i da svi do godine drzimo svoje user posted image u narucju i prebacimo se na druge forume....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2920
3.11.2012 8:03:19   
mema27
Draga Hmela sretno i drzimo ti palceve.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2921
3.11.2012 12:58:00   
White rose
Sretno hmela! Ovih 14 dana će ti biti najduži u životu, ali sve mi izguramo samo da ugledamo onaj +

I ja ako Bog da idem krajem ovog mjeseca po svoje smrzliće, ostala mi još 4, pa valjda će ovaj put upaliti ;) Držim ti fige za veeeeeliku betu ;)

(odgovor članu mema27)
Neposredna veza do poruke: 2922
3.11.2012 19:46:36   
hmela
Hvala draga i ja tebi sve naj i pozitivno

(odgovor članu White rose)
Neposredna veza do poruke: 2923
4.11.2012 21:09:20   
hmela
Hej drage moje ev da se malo javnem imam jos 10dana abd do svoje nadam se trocifrene bete.Al da napisem da su poceli neki cudni simpt.kao da cu dobit nedaj Boze,jaka bol dojki i kao neki grcevi u stomaku.E sad ne znam jel to ok ili su to simpt.koji neštdmd govore.Javite mi se ak je neko sl.imao hvala,pusa

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2924
5.11.2012 20:01:30   
White rose
Ja znam da obično kažu da su simptomi slični kao kad trebaš dobiti... A i ti grčevi su normalni, pa čak i malo krvarenja, ali pošto nisam bila trudna, ne mogu ti reći tačno.
Da li je neka od vas pila sok od cvekle i ananasa? Sljedeći ciklus trebam dobiti polovinom mjeseca, a krajem ovog mjeseca idem na embriotrasfer, pa sam razmišljala da probam s tim sokom, kažu da nije na odmet, a znam da mi je ginekolog govorio da mi je endometrij malo tanji..

Ako neko može da mi kaže koliko soka se dnevno pije i da li da ga pođem piti prije ciklusa ili tek kad mi prestane?

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 2925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *