|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
8.11.2012 13:37:57   
canim

IZVORNA PORUKA: Nunny

canim user posted image
mislim da je jaaako bitno ko je u prilici da se posavjetuje sa nutricionistom...ja nikada nisam isla na dijetu bez pristanka savjetnika u ishrani...to je super jer neko odredi sta bas tebi treba i odgovara...znam da meno moja nutr. nije nista zabranila ali mi je redukovala kolicinu nekih "losih" stvari..organizmu treba sve pa cak i ta cokolada za kojom ja ceznem user posted image meni umanjuje stres...

Ja nisam mrsala na svoju ruku, ustvari iskreno, nebih ni znala tako mrsati user posted image jer nikad nisam imala problema s kilazom kao nakon poroda.

Posavjetovala sam se s nutricionistom, sta cu, kako cu, odakle da krenem jer nisam mogla vise da nosim teret od preko 20 kg i tako on mi okvirno objasni kako mrsanje funkcionise i na koji nacin bi se trebala hraniti da mrsam, dakle ne gladovanjem, vec jednostavno, redovnim, zdravim i malim obrocima i puuuunnooo vode...to je to user posted image

Ja smrsala oko 20 kg i idem jos malo da se dovedem na kilazu koju smatram da meni odgovara....porodila sam se prosle godine u januaru, dakle 22 mjeseca i jos uvijek uspjesno dojimo user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3801
8.11.2012 15:19:11   
D_K
ja nemam mnogo da smrsam ali sam bila dugo na granici 62 kg sto je za mene mnogo.. i onda se jos udebljamuser posted image sva velika odjeca koju sam odvojila i kontala sta cu sa njom mi trebala.. nisam se vagala jer mi je gadno, kontam ako bude pokazala 65 roknucu se.. ne smijem na dijetu (anemija teska), probala sam onaj plan od nutricionistkinje - peglativno mi vala, uzina 50 gr. hljeba i 100 gr. narandze - jasta cu to svaki put vagati i gledati kad mi je koji obrok..
sad sam skontala nesto meni prilagodjeno. normalan (a mozda i malo umanjen) dorucak i rucak, kad dodjem kuci nesto pojedem i to je to. glavna stvar je: bez vecere. evo sad sam pojela jednu jabukicu kao uzinu, pomalo ubacim vode kad se sjetim i lagano. vagacu se na kraju novembra i to je to..
a lagano cu po odjeci skontati da li sam zadovoljna.

Onaj pogled :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3802
8.11.2012 15:28:24   
Lady26
Nunny kod kojeg nutriocioniste ides?
Jel "vagas" obroke? Jer kad mi neko kaze pojedi 250gr piletine, 100gr sira (lupam user posted image ) od toga nema nista...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 3803
8.11.2012 15:59:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nunny kod kojeg nutriocioniste ides?
Jel "vagas" obroke? Jer kad mi neko kaze pojedi 250gr piletine, 100gr sira (lupam user posted image ) od toga nema nista...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e svasta, amin da do tog ne dodjem

nego,jel user posted image pomaze mrsanju posto vidim neke minuseuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3804
8.11.2012 16:01:53   
Lady26
Meni strogo moras ZABRANITI da nesto jedem i to jedino pali, zato mi je dukan odgovarao...a ovo vaganje ili umanjenje user posted image
Nema od te ljubavi nista user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3805
8.11.2012 16:12:33   
lani
Drage moje evo ja vec trecu nedelju sve "vagam"! Strgo mi je odredjeno koliko cega smem da pojedem, zato i ne pisem sta jedem, jer je moja dijeta osmisljena za dijabeticare i ljude sa hipotireozom. U pocetku me je bas nerviralo to "vaganje" ali sada sam se vec navikla.

Sutra merenje! Sretno!user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3806
8.11.2012 16:14:31   
Lady26
Meni mozda ne bi bio problem da sam kuci, ali kako na poslu?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3807
8.11.2012 19:25:07   
Bebica11
sutra vaganjeuser posted image

danas sam umjerena, jest se jelo pite al pomalo, i malcice soka jer mi se nebesalo od mengeuser posted image user posted image

valjda cu i veceras biti fina aBduser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3808
8.11.2012 19:31:57   
Graziella
ja smazala snickers i jos pola od djeteta.nametnulo mi seuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3809
8.11.2012 19:52:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Graziella

ja smazala snickers i jos pola od djeteta.nametnulo mi seuser posted image

ja zaboravila prijaviti VELIKU solju neskvika preko 0,3luser posted image al danas nekad kad sam osjecala slabost

i upravo mm jeo piletinu u curry sosu probala sam malouser posted image

a KOLIKI JE SNIKERS? AKO SI DO 15h nece smetati ne brini samo nemoj veceras nista klopatiuser posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3810
8.11.2012 19:54:28   
canim

Fino, kupi si onu malu digitalnu vagu i vagaj i na poslu user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3811
8.11.2012 19:56:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Fino, kupi si onu malu digitalnu vagu i vagaj i na poslu user posted image

mene bi bilo stid rajeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

sreca pa trenutno ne radim, al ja sam prije uvijek bila "s rajom" i kad treba kolac smazat', doner naruciti i sl

ne bih nikad mogla vagati npr sir na digitalnoj vagi dok mi kolegica jede npr doneruser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3812
8.11.2012 20:04:50   
canim
Ih kod dukana čini mi se i doner je mogao proći ali bez hljeba user posted image

Ako neće pred kolegicama fino pripremi i izvaga kući i ponese u nekoj fensi kutiji za uzinu i fino iznese na sto i jede user posted image samo sto u tom slučaju nema bujruma za kolegice, jer je sve u gram izvagano, taman toliko koliko treba pojesti user posted image

< Poruku je uredio canim -- 8.11.2012 20:05:23 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3813
8.11.2012 20:06:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Ih kod dukana čini mi se i doner je mogao proći ali bez hljeba user posted image

Ako neće pred kolegicama fino pripremi i izvaga kući i ponese u nekoj fensi kutiji za uzinu i fino iznese na sto i jede user posted image samo sto u tom slučaju nema bujruma za kolegice, jer je sve u gram izvagano, taman toliko koliko treba pojesti user posted image

to je bolja varijantauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3814
8.11.2012 21:28:25   
Nunny
lady duso ja ti sad nista ne vagam jedem sasvim normalno al sam posle prve trudnoce isla nutricionisti dr. lejla preko puta poliklinike alea da me posavjetuje sta mi odgovara, mada mi je puno pomogla nutricionista iz Pg ona pogleda krvnu sliku hormone i bas zabrani i dopusti iskljucivo sta odgovara postovala sam njen rezim ishrane i fino sam skinula visak iz prve trudnoce... a sad sta skuham to jedem user posted image a kolicinu odredjuju djeca jedem dok mi oni dopuste obicno to ne bude puno user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nunny -- 8.11.2012 21:33:46 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3815
8.11.2012 21:29:36   
lani
Ja ne radim, trenutno. Jos sam na porodiljskom. U martu krecem na posao, pa se nadam da cu do tada skinuti kile pa necu morati na poslu da vagam hranu.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3816
8.11.2012 21:33:28   
Nunny
lani kod koga si ti isla da ti odredi jelovnik

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3817
8.11.2012 21:37:49   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lani

Ja ne radim, trenutno. Jos sam na porodiljskom. U martu krecem na posao, pa se nadam da cu do tada skinuti kile pa necu morati na poslu da vagam hranu.user posted image

skinuces aBd,user posted image

tu smo jedna za druguuser posted image

vidite mogla bih i ja otici nutricionisti, o tome nisam jos ni razmisljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3818
8.11.2012 21:38:21   
Nunny

IZVORNA PORUKA: Graziella

cuj na nervnoj baziuser posted image ,ja sam mislila da samo ja to imam,da jedem iz dosade i kad nisam gladna,odnosno vecinu veremena provodim u kuhinji, a i djeca su najmirnija kad se jedeuser posted image .bravo za tvoju bebicu,masala super napreduje,neka tako i ostane,a slatkise treba zaobilaziti u velikom luku,mada sve je stvar psihe,treba se bi postaviti jasan cilj i teziti ka ostvarenju istoga,a ja kad imam neszto slatko ma hajd reko samo cu jos ovo,pa samo jos ovo i tako...zavidim ljudima jakog karakterauser posted image

hehe sta ces ima nas dosta...ali ja sam tvrdoglava kad nesto odlucim onda je to zauvjek...recimo coca cola davno sam je se odrekla..jedan dan sam rekla da nikad vise necu popiti colu i od tada apsolutno nikad mi nije palo napamet da popijem...i sve da rijeke cole teku ja je nebih probala...ima vec 3-4 godine ako ne i vise da odrzavam rijec user posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3819
8.11.2012 21:40:02   
lani
Nunny imas pp.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3820
8.11.2012 21:40:42   
canim
Nunny lako se cole odreci hajde se odrekni cokolade user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3821
8.11.2012 21:44:35   
lani
Bebice11 hvala na podrsci!user posted image

Mnogo mi znaci ovaj kutak za nas sa viskom kilograma.user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3822
8.11.2012 21:45:13   
Nunny
hahahaha canim bas si slatka user posted image ...mmm cokolada ...fontana od cokolade...crna gorka cokolada...lijepa mljecna cokolada...cokoladne praline....aaa patim za cokoladooooom

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3823
8.11.2012 21:49:08   
lani
EUROKREM...MMMM...SANJAM GA!

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3824
8.11.2012 21:52:07   
Nunny
hahahaha eto meni stoji tegla nutele nisam je ni otvorila..nesmijem user posted image ...nestasla bi za tren oka

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kada počinjete ujutro raditi?
marny

kada ujutro počinjete raditi u firmi naravno?

6 sati (29%)

6:30 (1%)

7 sati (10%)

8 sati (29%)

9 sati (12%)

ne radim (19%)

Broj svih glasova: 182

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *