|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
5.11.2012 19:53:38   
Amyla
cicibanko moja lijepa, hvala ti puno user posted image user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3751
5.11.2012 21:47:31   
reallove
Hi zenice..Ja maloprije dosla kuci,bili smo vani,dijete me nikako nije slusalo,trcala sam za njim puna 3 sata po trgovackom centru,izgubila sam,haman i onu kilu i jos jednu,stvarno sam se umorila..Evo noge me bole uzas,a malo gospodin jos nece da spavauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 3752
5.11.2012 21:53:33   
lani
Canim moracu i ja tako, bokal vode na sto i da mi izbija oci! Pa cu onda nadam se vise piti.
A znam da je voda bas vazna, ubrzava metabolizam, ali meni dok ne gurnes pod nos ja se ne bih setila.

Moracu da prebacim merenje na petak. Citam - da se vi merite petkom. Ja sam sasvim slucajno pocela dijetu u subotu i tako pocela svake subote da se merim. Ne cu da odstupam, kako svi tako cu i ja.user posted image

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 3753
5.11.2012 22:34:15   
canim
Ja danas dok Sam vozila slusala na radiu bas neki program o zenama I uglavnom pricali o zdravoj ishrani dijetama I slicno I izmedju ostalog govori da strucnjaci za dijete preporucuju vaganje petkom jer je kao dokazano da se uvijek preko vikenda vise pojede tako kao da se Ne izgubi motivacija najbolji je petak !

Eto Zene da znate da smo I mi na ovoj temi strucnjaci a da nismo ni znali To user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 3754
6.11.2012 8:53:24   
cosmo
Bravo Canim, ti si nas vodja user posted image
Ja i juce prilicno dobra, malo navece zabrljala sa smokijem ali idemo dalje.
Nego ja juce kad sam setala sa djecom sretnem rodicu od mm. Zena se prepolovila. Ako nije bila teza od mene ono barem ko ja. kaze drzi vec oko dva mjeseca neku medicinsku djet. Jede narandje i dvopek. Drzi je radnim danima a vikendom pauza, naravno pazi da se ne pretrpava hranom ni vikendom. I smrsala je oko 10 kg!!!! Ja ko tenk pored nje. Odoh sad po netu malo da progooglam tu djetu.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3755
6.11.2012 12:53:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: cosmo

Bravo Canim, ti si nas vodja user posted image
Ja i juce prilicno dobra, malo navece zabrljala sa smokijem ali idemo dalje.
Nego ja juce kad sam setala sa djecom sretnem rodicu od mm. Zena se prepolovila. Ako nije bila teza od mene ono barem ko ja. kaze drzi vec oko dva mjeseca neku medicinsku djet. Jede narandje i dvopek. Drzi je radnim danima a vikendom pauza, naravno pazi da se ne pretrpava hranom ni vikendom. I smrsala je oko 10 kg!!!! Ja ko tenk pored nje. Odoh sad po netu malo da progooglam tu djetu.

cosmo te dijete nisu zdrave, bolje promijeniti nacin ishrane i polahko mrsati nego to njeno prvo sto je stetno a drugo sto kad prestane kad tad s tim rezimom imace bumerang efekatuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3756
6.11.2012 12:58:47   
Bebica11
Ja sam relativno dobra, mm me malo koci, dijete nam nece da jede samo doji(boli je zubalo) a mlijeka nema koliko ona moze popiti, pa mi je donio opet lazanju sinocuser posted image

kaze svom macicu garfildu(meni) donosi lazanje jer to ne odbijam kao garfild u crtanomuser posted image i koktu(moje naj pice) pa sam ja pozurila da je pojedem prije 18h i casu kokte i onda sam stavila katanac do spavanja, nije mi smetalo jer cio dan sam samo nesto copkala bezveze jer N bila nervozna pa nisam jela posteno , i vaga me slusa, odhuknula sam jutros

danas sam spremala neki ispit pa sam jela pitu, i to pofino, gledacu da umanjim veceras hranu opet pa vidjecemo aBd

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3757
6.11.2012 13:43:04   
canim
Samo da prenesem s fb user posted image

subota, Novembar 10, 2012
11:00prije podne do 1:00poslije podne
Udruženje djeca

Evo nas opet sa temom koja ce vas sigurno zanimati. Radionica će se baviti temom ishrane trudnica i dojilja. Savjetnice za dojenje Lejla Kapidžić i Jasna Pleho će vas bliže upoznati sa dilemama oko ishrane u toku trudnoće a posebno nakon poroda. Probaćemo riješiti pitanja poput: Da li moram jesti duplo? Da li moram jesti baklave i piti bozu da bi mlijeko nadošlo :)? Dođite ako imate dilema i pitanja, samo nam se javite u inbox do petka da se prebrojimo :). Kao prijavu možete ostaviti ovdje komentar ili post sa imenom i prezimenom te podatkom da li ste trudnica ili dojilja, možete nam poslati mail na dojenje@djeca.com ili SMS na 061 538 467. Vaša su djeca dobrodošla sa vama. Radujemo se novom druženju i enormnoj količini pozitivne energije koja je uvijek prisutna na radionicama sa trudnicama i dojiljama.

user posted image toplo preporujem dojiljama a i one druge ako misle da ce se okoristiti time.

Sve pohvale za Lejla_Ka iako nam se ne javlja na temu, ali vjerovatno radi pripreme radionice nije imala vremena user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3758
6.11.2012 15:16:19   
Bebica11
danas sam hodala sahat vremena s N napolju, jos smo otisle podaleko pa nas najurila kisa, sva sam se zajampurila u licuuser posted image

nedostaju mi ove setnje, sporije mrsam kako ne hodamuser posted image

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 3759
6.11.2012 17:31:22   
Amyla
kako ste mi danas, mrsalice moje user posted image

ja se danas i nisam bas pridrzavala rezima, ali nisam puno jela, jela samo dva puta i cokoladicu user posted image . Morala na fakultet rano i kuci dosla tek oko pola 2 i tad i doruckovalauser posted image , ovako mi ej izgledao danasnji meni:
D: solja kafe 8h
U: cokoladica 12h
R: kriska hljeba i malo salame 13:30
V: pola kriske hljeba i malo piletine sa krompirom i paprikama (to je bilo vrlo malo) 17h

mozda ovo i e bi bilo tako lose samo da nije bilo ove cokoladice user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3760
6.11.2012 19:47:19   
senjorita
draga canim, a koliko tu bude otprilike zena, kontam kako djeca izdrze i zar se ista moze pricati u toj tolikoj buci. :-) ja kontam doci, al unaprijed mi sve odzvanja od djecijeg placa. nadam se da cu moci, moram jos da vidim sa muzem kakvi su planovi.
razocarana sam sto se tice kila, evo sad pojedoh tri velika zvrka tikvenice,nesto se razocaram u zivotu pa odma puno jedem. :-( danas sam pojela i 3 tosta s tunjevino, znaci bas sam bila katastrofa, jedino pozitivno 2l.vode :-) nadam se da ce me petak obradovati sa minusom koji nisam zasluzila.

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 3761
6.11.2012 21:58:30   
Amyla
senjorita, evo mene sa licnim iskustvom sa jedne radionice, vodile je takodje Lejla i Jasna, samo naravno na drugu temu, bilo je odlicno, sve pohvale, djeca uopce ne placu, starija se igraju, mladje mame nosaju ili one spavaju, ja smatram da je bilo korisno, posebno je korisno za trudnice i majke na pocetku dojenja user posted image user posted image user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3762
6.11.2012 22:03:42   
Nunny
vecer moje lijepe...tope li se kilogrami...ja sam se drzala podalje od slatkisa sve do veceras user posted image dosli iz nabavke kupili desertove tortice user posted image ...nisam mogla odoljeti...i sad se grizem...uglavnom postavila sam sebi cilj do 15 decembra stanem u svoje stare farmerke user posted image bice tesko, ali vrijedi se nadati user posted image

Amani sta ti ovdje radis mila ??? bjezi sa ove teme ti si prava zgodnica, ne trebas vise mrsati... ti znas da sam ja iskrena...user posted image

Neposredna veza do poruke: 3763
6.11.2012 22:08:32   
canim
Ja nisam bila ni na jednoj radionici pa ti nebih znala reci kako to bude ali sigurno je sve fino organizovano jer udruženja djeca imaju stalno neke radionice a eto i iskustvo amyle potvrđuje da je super.

Tema je odlična i taman uputa za dojilje user posted image

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 3764
6.11.2012 23:02:15   
Selma Kikoebu
Vece dame drage user posted image

Ja se jednom, prije nekih 3-4 mjeseca prijavila na ovu temu, i otjerali me (beba bila mala, dojenje, i tako to)

Evo me sad opet, sad sam ozbiljna u svojoj namjeri, moram poceti skidati kilograme, ali ne zelim ugroziti dojenje. Bebi je 6,5 mjeseci.

Sta trebam raditi, kako poceti, moze li nekoliko savjeta.

U zadnjih mjesec dana bas jedem sve i svasta, imam oko 75 kg (sutra cu kupiti vagu i mjeriti pa reci tacnu kilazu). Visoka sam 162 cm.
Kad sam otisla u bolnicu da rodim, imala sam 95 kg (eto, da gore ne moze biti) user posted image Vratila se iz bolnice sa 83. I sad zakocilo na 74-75

Moja Mrvica, zivot moj sa tatinim okicama uljepsala nas zivot 27.04.2012. Moj zivot je dobio pravi smisao

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3765
6.11.2012 23:07:11   
reallove
Vecer zenice,kako ste mi..Ja sve pozavrsavala,uspavala dijete,pa mi zao spavati,bas je fino ovako...Ja sam i danas bila dobra,nadam se da ce ostati ovako...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3766
6.11.2012 23:25:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

Vece dame drage user posted image

Ja se jednom, prije nekih 3-4 mjeseca prijavila na ovu temu, i otjerali me (beba bila mala, dojenje, i tako to)

Evo me sad opet, sad sam ozbiljna u svojoj namjeri, moram poceti skidati kilograme, ali ne zelim ugroziti dojenje. Bebi je 6,5 mjeseci.

Sta trebam raditi, kako poceti, moze li nekoliko savjeta.

U zadnjih mjesec dana bas jedem sve i svasta, imam oko 75 kg (sutra cu kupiti vagu i mjeriti pa reci tacnu kilazu). Visoka sam 162 cm.
Kad sam otisla u bolnicu da rodim, imala sam 95 kg (eto, da gore ne moze biti) user posted image Vratila se iz bolnice sa 83. I sad zakocilo na 74-75

ti si super

ja otisla na porod 97kg,vratila se 85, tek sad spala na 80, imam jos posla....doduse ja sam visoka 172 pa mi je 75kg ciljuser posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 3767
6.11.2012 23:51:23   
Derya
Selma Kikoebu: Ako zelis dojiti bez problema, mislim da ne narusis svoje zdravlje..onda bolje pricekaj jos malo user posted image . I najbitnije je da ne jedes sve i svasta, nego sto vise voca, povrca, zitarica, punoo vode i normalno vjezbaj uz to, ne moze stetiti.user posted image

< Poruku je uredio Derya -- 6.11.2012 23:53:26 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3768
6.11.2012 23:51:47   
animagical

IZVORNA PORUKA: senjorita

draga canim, a koliko tu bude otprilike zena, kontam kako djeca izdrze i zar se ista moze pricati u toj tolikoj buci. :-) ja kontam doci, al unaprijed mi sve odzvanja od djecijeg placa. nadam se da cu moci, moram jos da vidim sa muzem kakvi su planovi.
razocarana sam sto se tice kila, evo sad pojedoh tri velika zvrka tikvenice,nesto se razocaram u zivotu pa odma puno jedem. :-( danas sam pojela i 3 tosta s tunjevino, znaci bas sam bila katastrofa, jedino pozitivno 2l.vode :-) nadam se da ce me petak obradovati sa minusom koji nisam zasluzila.

ja sam bila vise puta... atmosfera je divna, vesela, djeca se igraju, doje, spavaju, po zeljama...sada su prostorije udruzenja zapravo prostorija produzenog boravka za djecu, pa je puno igracki, divno... nije uopste buka, svako se brine o svom djetetu na uobicajen nacin, niej to sad da sejdis na nekim stolicama i slusas neko predavanje...sjedi se na kaucima, na spuzvama na podu, setas s bebom okolo....ma predivno.. ja sam s bebijem prvi put bila kad mu ej bilo samo mjesec danauser posted image a posljednji put prosli mjesec, preigrao se ciejlo vrijeme..

Neposredna veza do poruke: 3769
7.11.2012 9:56:27   
minie
Samo da prijavim da sam jucer bila prvo disciplinovana, a nadam se da cu i danas user posted image

Evo jedan da se malo nasmijete (naravno vezan za desavanja na temiuser posted image )

Pita plavusa doktora: Doktore za moje kilograme koliko bi trebalo da budem visoka?
-Negdje oko 2 metra.
–Eto ja im kažem niska sam, a oni zapeli debela pa debela :))))

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3770
7.11.2012 10:28:24   
Nunny
selma ja imam isti problem...ja sam odlucila bar za sada da se samo drzim podalje od slatkisa...jer ne zelim da mi nedaj Boze oslabi kvalitet mlijeka...ipak je malenom tek mjesec dana...sto se vjezbanja tice sa dvoje djece nema sanse user posted image a kad oni zaspu ja padnem od umora nebih mogla trenirati ni da mi neko plati..user posted image
ja sam visoka 176 prije poroda sam varirala izmedju 62 i 64kg i sad kad vidim neke moje fotke izgledam premrsavo...pa sad i ne znam koliko bi trebala smrsati...mislila sam oko 6 kg da bi bilo dovoljno otprilike da udjem u farmerke br 38

< Poruku je uredio Nunny -- 7.11.2012 10:32:16 >

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 3771
7.11.2012 10:39:01   
Amani12

IZVORNA PORUKA: Nunny

vecer moje lijepe...tope li se kilogrami...ja sam se drzala podalje od slatkisa sve do veceras user posted image dosli iz nabavke kupili desertove tortice user posted image ...nisam mogla odoljeti...i sad se grizem...uglavnom postavila sam sebi cilj do 15 decembra stanem u svoje stare farmerke user posted image bice tesko, ali vrijedi se nadati user posted image

Amani sta ti ovdje radis mila ??? bjezi sa ove teme ti si prava zgodnica, ne trebas vise mrsati... ti znas da sam ja iskrena...user posted image

Nisi ti mene dobro vidjela dusice.user posted image

A ja se pitam,sta ti radis ovdje,ovo je za nas bebele? user posted image

Ja jedva cekam Petak da se izvagam,da vidim koliko sam se udebljala i opet sve jovo nanovo.

Malo smrsam,pa se udebljam i sve ukrug.user posted image

Sinoc sam nakon mjesec dana pauze pocela sa trenzima,pocinjem od danas i sa redukovanom
ishranom,drzte mi fige user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3772
7.11.2012 10:40:59   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Nunny

A sta ti radis ovdje? Pa tek si se porodila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 3773
7.11.2012 10:43:03   
Lady26
I ja moram na ovu temu ali pojma nemam kako cu i sta cu....
Strasno sam se udebljala i osjecam se kao da svaki dan dobijem po 1kg user posted image
Mozda se opet zdruzim sa Dukanom.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3774
7.11.2012 10:54:59   
Amani12
Ja cu probati s redukovanom ishranom + redovni treninzi i to je to.

Dijete kod mene zaista nemaju ucinka,cim predjem
na 'normalnu' ishranu kilogrami se vrate brzinom svjetlosti i samo se vrtim u krug.

Ovaj put ne odustajem dok ne postignem zeljeni cilj,
slomise me moji kilogrami.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

RR

Da li vam je nekad dosadno na RR?Mislim umrtve se svi,uvijek iste teme se koriste,i bude baš nekako glupo i javljati se.Ili je to samo meni tako,ponavljam nekad.

da,dosadi mi nekad (89%)

ne,uvijek mi je zanimljivo (11%)

Broj svih glasova: 112

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *