anđelo
|
eh isčitala vas ,ali svoj rad do kraja nisam završila Hvala puno na savjetima mišljenjima svima ,pogotovu mojoj prijateljici Gerbi , a i koni Hanady,mediću ma svima Da krenemo redom ,bar ono što sam zapamtila Hanady,nisam ja muža slala u školu ,sam je odlučio otići i razgovarati ,nakon što smo nas dvoje razgovarali o tome.I sam je prosvjetni radnik,djeca ga vole do neba.. direktor nema potrebe da me zapamti ,zna me od moje 12 godine,bio moj nastavnik a zna jako dobro i mm ,i slažu se fino.Znamo i zamjenika direktora ,prijatelji smo. sam i I sprema svoj ruksak ,vodi računa da ponese vlažne maramice.Ja mu baš jučer dala opranu salvetu i rekla stavi je u torbu sine ,nemoj zaboraviti ,,i eto on zaboravio.. Ona meni (UČITELJICA ) izgleda kao osvetoljubiva osoba,takav sam dojam dobila.Jedne prilike na kafi ,zamjenik direktora je rekao davno mm ,kako u toj školi ima radnika koji nisu za nastave,ali eto ne možeš im ništa jer ih zakon štiti...pri tome ne kažem da se radi o njoj,ali mi je ona na um pala čim sam se tog sjetila dogovor sa učiteljicom nakon razgovora mm nije konkretno ni postignut mm je rekao da nije problem što nije jeo ,(meni je i to kao majci mršavog dječaka bitno) već činjenica što je bio izolovan ,što su sva druga djeca jela a on nije .što se on osjećao loše zbog toga.Učiteljica je ostala pri svome ,kao da mu je tad ponudila alt_ernativu,on bi opet zaboravio,a ovako njenom metodom nije više nikad...rečeno joj je u redu ali ako se opet to desi da mu ne brani jesti...kaže mm nije joj bilo pravo digla je nos ne tražim nikakav poseban tretman za svoje djete,hvala Bogu zdravo ,pravo, i neka radi kao i ostala djeca .Mada on radi za 10,tako kaže učiteljica,valjda ga neće uzeti na zub poslije moje sutrašnje posjete. da napomenem da sam razgovarala oko 9 sa mamom djevojčice koja sjedi sa mojim I ,i da je djevojčica rekla,kako je on bio izvadio užinu i počeo jesti,ali je uvidio brzo da nema salvetu i vratio je svoj sendvič u torbu.......duša moja...jedva čekam nastavu
< Poruku je uredio anđelo -- 6.11.2012 4:51:01 >