veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: SailorMoon Ma kakvo dogovaranje bona. Rekla sam samo preko mene mrtve i to je dovoljno komentara. ALi to je ono dok je jos pod maminom papucom bio pa ko papagaj ponavljo neke stvari. Sad ponavlja moje rjeci ovako kako pišeš, ispade ta TM nema svog mišljenja, nego neka žena mora to za njega da ardi prvo mama, sad ti pa većina ih nema, obično muškarca kroz život neka žena vodi hebo takvog muškarca, to nije muškarac, nego drugo dijete ma pusti ti to, većinom supruge upravjaju svojim muškarcima zamislimo se malo, analizirajmo odluke koje smo donijeli kao sa bračnim partnerom, jesu li to zaisti bili zajendički dogvoori il smo im iste nametnuli, umetnuli, podvalili, uvalili il kako hoćeš evo ja prva, odlučila sam gdje ću upisati dijete u vrtić, pa i ime djetetu sam nekako ja dala, ko fol uz dogovor sve što imamo u kući ja nekako odlučim da s ekupi, ko fol uz dogovor i sl to radi većina žena, neke su extremnije od mene, ja u biti odlučujem o onom dijelu koji se tiče mene... a npr ne bavim se poslom mm, ulaganjima, njegovim solo vremenom i sl mogla sma biti i gora, zar ne?