SailorMoon
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: Malla21 Zdravo, nova sam na forumu, nadam se da ce neko moci da me posavetuje i pomogne. Naime, problem je zivot u zajednici. Sa muzem zivim u inostranstvu vec 3 ipo godina, i sada ocekujemo bebu, 32.nedelja trudnoce. Problem je u tome sto ne zivimo sami. Zivimo u stanu od 50m2 sa njegovim ocem. On je s nama oduvek, navodno tu je da bi nam pomogao.(gluposti). Njegova zena u Srbiji, uospte se ne zanima za njega, gotovo da ga i ona tera od kuce: "Idi tamo, pomagaj deci, sta ces mi ovde."-njene reci. Stan placa majka mog svekra sto je u penziji, moj muz radi i vise nego dovoljno zaradjuje, ali nece da se preselimo i da zivimo sami. Dakle, finansijki problem za to ne postoji. Kaze da mu je nezgodno da kaze ocu da hocemo da zivimo sami. Sada dolazi i bebica, i ja bih zelela da budemo sami sa nasim detetom. Svekar ne planira da ode, ovde je na crnom. Razgovarala sam sa muzem, i prica se uvel zavrsava svadjom, kako sam ja sebicna, ne mogu nikog da podnosim, kako ne znam da postujem njegovog oca, a on nas ne dira nista. Ne razume me uospte, i imam osecaj da nece da se odvoji od oca, sto meni jako smeta. Ne znam vise sta da radim, plasim se da ne dodje do rastanka zbog toga, rekla sam i muzu vise puta da ne mogu ovako da zivim, on se odmah naljuti na mene i pocne da vice. Uvel se sve zavrsi mojim plakanjem .. Zamolila bih nekog da me posavetuje ako moze i zna kako da ubedim muza u to da nam je potreban nas mir .. dobro dosla na forum :) jako teska situacija...stvarno je gadno kad sa muzem nemas zajednicki jezik..i ako se oko tih stvari tesko slozit.....moras popricat snjim i dati mu do znanja da si ti nesretna tako....polako mu tto svremena na vrijeme provuc kroz usi...pa valjda jednom skonta da je tako najbolje...treba strpljenja draga moja kad se oko necega ne slazete.....polako i strpljivo.... sretno:) Izvini ali nerazumim kakvo srpljene u 32. sedmici trudnoce u 50qm da se gura sa ocem kome tu nije mjesto jer NEMA potreba da bude tu snjima.