|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
5.10.2012 10:52:49   
Anoniman
evo da samo jednu star kazem,da ne bude da je moj brak katastrofa jer nije...nas jedini problem u braku su roditelji,odnosno pitanja oko kojih se oni spominju..u smislu da je on jako osjetljiv na svoje a ja na svoje...recimo ako je neka rasprava sa njegovima on je pred njima na mojoj strani al zato poslije trubi kako su djelimicno upravu il sl....moji nisu nikad nista rekli o njemu,barem meni ..cak sto vise uvijek ga hvale i zadovoljni su njim....ali ,ja fkt ne znam sta mm misli i sta je u njegovoj glavi kad ja spomenem moje..cini mi se da on misli da su meni roditelji prioritet a ne brak..sto nije tacno nikako..to su dvije razlicite ljubavi u istom rangu ..tako ja gledam na to...al on je toliko tvrdoglav da to ne shvata,nece da shvati,,,,ovo fkt zvuci glupo sada i neke ce ovdje reci kao kako je to dopustila da tako on razmislja i njoj nesto odredjuje....ja smatram da se u braku treba dogovorit ,cinite kompromise i sl...da, ja razumijem da nema kkompromis oko roditelja...al eto ispalo je tako kako smo dosli u inostranstvouser posted image ..i to mene boli......
a da ja sad uplicem njegove,moje to ne dolazi u obzir..necu da bilo ko zna da imamo "problem"......

cak sto vise njegovi su cini mi se razumljiviji kad je o tome rijec al ne bi nikad njih uplela u to.....sta ja znam sta moze bit u njihovoj glavi poslije toga...

(odgovor članu poli)
  Neposredna veza do poruke: 2676
5.10.2012 10:57:57   
malena sharena
Ne znam zbog cega imas potrebu da se nekome pravdas, sta te briga sta ko misli o tvom muzu i vasem braku. Ja vjerujem da niko ovdje nije ni pomislio da je on kreten i konj. Tu vam malo zapelo, oko tih odlazaka, pa sta, rijesices ti to.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2677
5.10.2012 11:03:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Amonimna, fakat sad ispade veci problem nego sto jeste. Nisi trebala ovdje pisati o tome jer ces cuti 200 razlicitih misljenja, sto te moze samo dodatno zbuniti, ali sta je tu je. Taj tvoj problem, niije to toliko strasno, ti si upravu i ustraj u tome da to i on skonta. Metod ces vec skontat, dobila si hrpu savjeta. Ja kad bi slusala zene s bilo kojeg foruma, sutra bih predala papire za razvod. Ako imqs ikog bliskog pricaj s njim, druzi se sa drugim zenama, ne ovako virtuelno, nego u stvarnosti. Ja imam mnogo poznanstava i ne snam nijednu zenu koja ima idealaj brak. Jer tek kad vidis neke sitnice u komunikaciji, neke navike njihovih muzeva uzivo, onda skontas da moze pricati sta ko hoce, ali svakog negdje nesto ponekad zazulja. Samo sto nas ne zuljaju iste stvari. Samo polako i budi kul, nemoj da se nerviras ni zbog roditelja ni zbog muza.

ja znam da je po forumima ovako i ja ne trazim rjesenje mog pproblema ovdje,vec visee da se nekom izjadam jer kako sam prije rekla ne zelim da sad mami pricam o ovome...ovdje gdje sam nemam nikog osim svekrve i zaove...nemam problema snjima ,ok su...al sad kako bi ispalo da njima pricam o sinu i bratu...hmmm mislim da ce prije mene krivit neg njega.....to je u mojoj glavi..mozda i ne bi ,al nesto mi se njima ne prica bas o svojim problemima......normalno da nijedan brak nije idealan i meni pomalo ovdje smeta kad neka pocne tako kako je idealno(ne prozivam nikog da se razumijemo) al naravno neke zene "znaju lupat od sto" ko sto je vesela i sve ok,po njenom...i ja to nekad,ponekad radim i moglo bi se reci da je uglavnom po mom u braku ...al ja sam zadovoljnija kad se nas dvoje dogovorimo oko nekih stvari neg da je jedno skriveno ljuto itd.

(odgovor članu malena sharena)
  Neposredna veza do poruke: 2678
5.10.2012 11:05:42   
ena23
draga anonimna ne znam koliko si svjesna alinma rr odavno ne smjes reci da imas problem ili problemcic u braku. jersu brakovi ostalih clanica jednostavno savrseni, trazi se dlaka u jajetu i ako tm ima muser posted image da ima svojstav i misljenje u vezi bilo cega, pa i o svojoj zeni, iako je ono pogresno ili nedoraslo, zaostalo i sl. on je kretenkojite ne zasluzuje, jer eto, nek se ugledana muzeve forumasica,njihovima cvjetaju ruze izdupeta.

ozbiljno,zelim ti sve najbolje,probleme ne iznosiovdje jer zabogaiznervirat cesnekog svojim problemom,ne do ti Bog. muzica podruku draga,znas ga i zna te, i uzivajte u svom savrseno nesavrsenom braku.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2679
5.10.2012 11:06:53   
grozđe
Anoniman, malena sharena je u pravu...svaki brak ima i problema i trzavica...dok nije to nesto veliko i dok nas ne uzrujava, moze se rijesiti razgovorima sa partnerom...

Ako ne budes znala kuda i kako, onda vidi da potrazis pomoc...
nikoga ne uplici ( cim drugi pocnu u nas brak ulaziti, moze otici samo gore )...

Evo zasto malena sharena kaze da na forumu neces dobiti pomoc:

Zato sto je svaki brak drugaciji, nijedan covjek nije isti, niti su isti nasi problemi...
svi smo individue....

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2680
5.10.2012 11:09:05   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ena23

draga anonimna ne znam koliko si svjesna alinma rr odavno ne smjes reci da imas problem ili problemcic u braku. jersu brakovi ostalih clanica jednostavno savrseni, trazi se dlaka u jajetu i ako tm ima muser posted image da ima svojstav i misljenje u vezi bilo cega, pa i o svojoj zeni, iako je ono pogresno ili nedoraslo, zaostalo i sl. on je kretenkojite ne zasluzuje, jer eto, nek se ugledana muzeve forumasica,njihovima cvjetaju ruze izdupeta.

ozbiljno,zelim ti sve najbolje,probleme ne iznosiovdje jer zabogaiznervirat cesnekog svojim problemom,ne do ti Bog. muzica podruku draga,znas ga i zna te, i uzivajte u svom savrseno nesavrsenom braku.

hahahah dobro me nasmijauser posted image
hvala ti,popravi mi dan user posted image

i za malenu sharenu i za tebeuser posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 2681
5.10.2012 11:14:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: grozđe

Anoniman, malena sharena je u pravu...svaki brak ima i problema i trzavica...dok nije to nesto veliko i dok nas ne uzrujava, moze se rijesiti razgovorima sa partnerom...

nikoga ne uplici ( cim drugi pocnu u nas brak ulaziti, moze otici samo gore )...

Zato sto je svaki brak drugaciji, nijedan covjek nije isti, niti su isti nasi problemi...
svi smo individue....

da,tacno tako..i ja se slazem...i nije da se pravdam al kao prvo htjela sam se nekome ko me ne zna izjadat eto cisto onako,da izbacim iz sebe...nije to ni toliko strasno...da ne uplicem ljude koje znam jer ne zelim da bilo ko bude upleten u moj brak il rjesava probleme...za to ima strucna osoba...a ne moji ,njegovi i sl. svak bi na svoju stranu vuko sto je sasvim normalno....
drugo,nisam se pravdala vec samo realno iznosila stvari da vidite da moj brak nije los il katastrofalan ko sto je izgledao u prvom postu...ja mislim da svakoj od nas dodje vrijeme kad iz cista mira place pa onda sitnica to ucini jos vecim

(odgovor članu grozđe)
  Neposredna veza do poruke: 2682
5.10.2012 11:18:16   
Honey3

user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2683
5.10.2012 11:23:46   
jasmin

IZVORNA PORUKA: zaha

user posted image user posted image

Sta reci user posted image
user posted image user posted image ?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2684
5.10.2012 11:24:26   
mala_sa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

svi smo individue....

da,tacno tako..i ja se slazem...i nije da se pravdam al kao prvo htjela sam se nekome ko me ne zna izjadat eto cisto onako,da izbacim iz sebe...nije to ni toliko strasno...da ne uplicem ljude koje znam jer ne zelim da bilo ko bude upleten u moj brak il rjesava probleme...za to ima strucna osoba...a ne moji ,njegovi i sl. svak bi na svoju stranu vuko sto je sasvim normalno....
drugo,nisam se pravdala vec samo realno iznosila stvari da vidite da moj brak nije los il katastrofalan ko sto je izgledao u prvom postu...ja mislim da svakoj od nas dodje vrijeme kad iz cista mira place pa onda sitnica to ucini jos vecim

Draga moja je ne vidim razlog zasto uopste pomisljati na razvod; jel zivis sa zivotinjom il sa insanom; sa insanom se sve da rijesiti i dogovoriti jer zaboga razumni smo ljudi.

Ena user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 5.10.2012 11:25:15 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2685
5.10.2012 11:25:22   
grozđe
Anonimna, ti samo hoces da razgovaras s ljudima ( oni imaju najbolje namjere kada ti pisu), vjerovatno si i usamljena...daleko si od svojih, od prijatelja, od svoga grada...

trebas da razgovaras s forumasima, ali u mjeri, i ne shvataj preozbiljno te razgovore...

cini mi se da si se smirila user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2686
5.10.2012 11:49:02   
Anoniman

Anonimna, ti samo hoces da razgovaras s ljudima ( oni imaju najbolje namjere kada ti pisu), vjerovatno si i usamljena...daleko si od svojih, od prijatelja, od svoga grada...

trebas da razgovaras s forumasima, ali u mjeri, i ne shvataj preozbiljno te razgovore...

usamljena jesam definitivno...ne znam jezik,imam samo njegove ovdje... a prvi put sam daleko od svojih,prijatelja,grada...pa eto mozda me shvatite sad....da nemam bebu mislim da bi poludjela.....meni ovdje fkt niko nista ne brani...uzmem auto idem vozam se,idem u trgovinu,kupim sta hocu...mm radi tako i normalno da moram sama sve to...uvijek mi govori izadji nemoj bit u kuci i sl. al durgo je to da ja nemam kud ic..mislim prjatelje,svoje i sl....hvala Bogu pa slazem se sa zaovom pa cesto sam kod nje.....neko bi mozda bio zadovoljan ovako,al meni jje fkt tesko palo to sto sam ovamo dosla i prvi put se odvojila od roditelja...sad zvucim ko neka balavica da ne moze bez roditeljauser posted image ..ja razumijem sve je to zivot i kad se nesto mora mora se...al eto tako se osjecam....

mozda ako se vratimo u bih bude drugacije..stim da opet necu bit u svom gradu i necu znat nikog al opet ce lakse bit aBd..ipak sam na svom teritorijjuuser posted image ....jos ako se zaposlim.....mada sumnjam zbog malog..tesko mi pada da se odvajam pa nisam bas raspolozena za posao i karijeru...helem to je druga prica za drugu temuuser posted image

a jesam,smirila sam se...ja znam da ce opet bit po momuser posted image nekako cu ja to sa mm skontat.....al ja stvarno nisam za to da je zena glavna u kuci il obrnuto...kad je zena glavna i pita se za sve aman ona je super zena,akd muskarac tako aman on je kreten,sovinista....ja za svoj brak mogu rec da je kompromis..nit sam ja glavna nit on...al eto nekad se jave neki problemcici sto ne znaci da se mrzimo....

eto htjedoh jos nesto da pametujem al zaboravihuser posted image Bogami nije bila laz hahhhaa...kazu ako zaboravis da je laz bila...nidje veze al nema veze hhahauser posted image ..joj neko ce od vas sad pomislit da sam poremecena..al smijeh ne skodi nikome...user posted image

(odgovor članu grozđe)
  Neposredna veza do poruke: 2687
5.10.2012 11:58:50   
grozđe

usamljena jesam definitivno...ne znam jezik,imam samo njegove ovdje... a prvi put sam daleko od svojih,prijatelja,grada...pa eto mozda me shvatite sad....da nemam bebu mislim da bi poludjela.....meni ovdje fkt niko nista ne brani...uzmem auto idem vozam se,idem u trgovinu,kupim sta hocu...mm radi tako i normalno da moram sama sve to...uvijek mi govori izadji nemoj bit u kuci i sl. al durgo je to da ja nemam kud ic..mislim prjatelje,svoje i sl....hvala Bogu pa slazem se sa zaovom pa cesto sam kod nje.....neko bi mozda bio zadovoljan ovako,al meni jje fkt tesko palo to sto sam ovamo dosla i prvi put se odvojila od roditelja...sad zvucim ko neka balavica da ne moze bez roditeljauser posted image ..ja razumijem sve je to zivot i kad se nesto mora mora se...al eto tako se osjecam....

mozda ako se vratimo u bih bude drugacije..stim da opet necu bit u svom gradu i necu znat nikog al opet ce lakse bit aBd..ipak sam na svom teritorijjuuser posted image ....jos ako se zaposlim.....mada sumnjam zbog malog..tesko mi pada da se odvajam pa nisam bas raspolozena za posao i karijeru...helem to je druga prica za drugu temuuser posted image

a jesam,smirila sam se...ja znam da ce opet bit po momuser posted image nekako cu ja to sa mm skontat.....al ja stvarno nisam za to da je zena glavna u kuci il obrnuto...kad je zena glavna i pita se za sve aman ona je super zena,akd muskarac tako aman on je kreten,sovinista....ja za svoj brak mogu rec da je kompromis..nit sam ja glavna nit on...al eto nekad se jave neki problemcici sto ne znaci da se mrzimo....

eto htjedoh jos nesto da pametujem al zaboravihuser posted image Bogami nije bila laz hahhhaa...kazu ako zaboravis da je laz bila...nidje veze al nema veze hhahauser posted image ..joj neko ce od vas sad pomislit da sam poremecena..al smijeh ne skodi nikome...user posted image

Ti si samo iskrena, sto je danas rijetkost...lijepa osobina...

Nigdje ne vidim da tvome muzu nesto fali ( vjerovatno je covjek normalan )... a u braku treba da smo ravnopravni, nema toga ko je jaci ko slabiji....isti smo...nismo divljaci, je li tako?...

Uvijek nam roditelji fale i nedostaju ( i ja nisam u svome gradu...cujem se sa mamom svaki dan, a ona mene zove 10 puta dnevno, pa joj kazem e ne zovi toliko, a kada mi zatreba zivkam ja nju 100 puta user posted image )

Nemoj se bojati svega i plasiti...te kako ces ako budes radila, te ako se vratis u BiH...te ovo ono....

svi strahovi prodju cim imas neke obaveze i cijeli dan rintas... nadji sebi neku zanimaciju, bavi se necim da manje razmisljas....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2688
5.10.2012 12:08:05   
Anoniman

Ti si samo iskrena, sto je danas rijetkost...lijepa osobina...

Nigdje ne vidim da tvome muzu nesto fali ( vjerovatno je covjek normalan )... a u braku treba da smo ravnopravni, nema toga ko je jaci ko slabiji....isti smo...nismo divljaci, je li tako?...

Uvijek nam roditelji fale i nedostaju ( i ja nisam u svome gradu...cujem se sa mamom svaki dan, a ona mene zove 10 puta dnevno, pa joj kazem e ne zovi toliko, a kada mi zatreba zivkam ja nju 100 puta user posted image )

Nemoj se bojati svega i plasiti...te kako ces ako budes radila, te ako se vratis u BiH...te ovo ono....

svi strahovi prodju cim imas neke obaveze i cijeli dan rintas... nadji sebi neku zanimaciju, bavi se necim da manje razmisljas....

hahahah jest me ovo nasmijalo hahah.....pa jest normalan hB,nije toliko crn ko sto sam ga ja predstavilauser posted image inace je plav user posted image ...nego fkt treba ga pohvalit..radisa je al opet nas ne zapostavlja,misli o buducnosti i kako nama pruzit lagodan zivot...ne trosi bezveze al opet znamo uzivat..ako ovo nnisu dobrre karakteristiike onda fkt ne znam sta je....meni ovo puno znaci sve

(odgovor članu grozđe)
  Neposredna veza do poruke: 2689
5.10.2012 12:13:45   
grozđe
Ma ja samo mislim da je tebi malo vise dosadno user posted image
( izvini ako sam pogrijesila)....

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2690
5.10.2012 12:19:22   
Anoniman
pa dobro donekle jest......mislim da se to da i zakljucit iz prethodno napisanog.....mada imam ja obaveza koje moram sto prije zavrsit al eto emotivna sam jako pa me problemcic dotuce...

(odgovor članu grozđe)
  Neposredna veza do poruke: 2691
5.10.2012 13:29:19   
veeseelaa
naravno da ja mogu otic kad hocu al to nije uvijek sa saglasnoscu mm i onda ja radije ne idem jer bi sve vrijeme bila neraspolozena

ja ne kontam što bi ti bila neraspoložena? mislim ako si svjesna da tm nije u pravu, meni to nije jasno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2692
5.10.2012 13:33:47   
koka i po

IZVORNA PORUKA: hanabanana

molim vas zene da mi odgovorite na slijedece pitanje..jako mi je bitan vas iskren odgvor...trenutno sam jako ljuta i povrijedjena a da ne pricam o tome kolko sam razocarana u brakuser posted image ....naime, ja i mm uvijek se oko isog kacimo...roditelji...mi trenutno zivimo kod njegovih ,nekih pola godine,u inostranstvo..prije smo zivjeli u bih i bili blizu mojih..ja naravno isla kad sam htjela a njega nisam forsirala ..stim da bi on kod mog oca isao svaki drugi-treci dan...a kod njegovih dolazili u prosjeku svakih mjesec ipo,dva....sad kad smo tu kod njegovih isla svojima samo dva puta(u 6mjeseci) a recimo ima nekih 6sati voznje,znaci nije daleko...jednom otisla nakon mjesec ipo,a drugi put nakon tri.....sad cemo se mozda vratit u bih i bit isto udaljeni od mojih i njegovih..nekih 4sata autom......njegovi ce vjerovatno doc cesce iz inostranstva jer je to njihova kuca i njihovo rodno mjesto...moji vjerovatno nece dolazit jer su takvi po prirodi ne vole smetati....a ja cu trazit da odem kod njih i mm to smetauser posted image eh sta mu smeta je to da sam rekla da cu vjerovatno svaki mjesec ic il kao prilike dozvoljavaju al tu otprilike......on kaze da je to previse ,da ja ne mislim na buducnost nasu i sl.user posted image ...zar je previse to sto trazim vi mi recite.....kolko vi posjecujete roditelje ako ste malo dalje,il vasih muzeva?....mozda ja pretjerujem ne znam,al moji su bili protiv da se ja udam za njega.ne zato sto je pokvaren jer nije vec iz nekih drugih razloga...mislim on je pravi muz u smislu da mi pomaze oko kuce kad ima vremena (i ja to ne trazim od njega jer radi puno)...ne trosi bezveze,ne pije,ne tuce me,......i zbog toga sto su oni bili protiv ja nekako imam potrebu da im se oduzim na taj nacin sto cu cesce bit kod njih,pomoci im (iako im nije potrebno) al osjecam da sam ih razocarala pa imam osjecaj krivnjeuser posted image ...mada oni vole zeta!!!!i fino se slazu.....

eh sad...jesam ja bezobrazna il stauser posted image user posted image

Ja se naježim kad pročitam ovako nešto.
Čuj ne tuče me....bože sačuvaj.
Nekada se stvarno pitam jesam li s druge planete, jednostavno ne mogu da vjerujem da ovakvih razmišljanja ima u 21 vijeku.
Moja mama je dva sata vožnje od Sarajeva.
Dok nismo imali djecu išla sam češće, mada mi ni sada nije strano da zapucam s posla samo da je cmoknem i popijem kafu.
Popijem za to uredno kritiku, od nje, ali ako mi ćejf da s njom popijem kafu, ja ću je popiti.
Kod svoje mame idem jer je poželim, jer mi fali, jer mi godi da mi se prinese i odnese.
Godi mi da se i ja osjećam kao nečije dijete.
Ako ćeš radi kod njih ići zato da bi im nešto dokazala, onda zaista imaš problem.
Ali u svojoj glavi.

traziti odobrenje za posjetu roditeljima meni je smijesno.
idem kad hocu i kad pozelim i niko mi se u to ne smije mijesati.
nije tvoj muz kriv, kriva si ti sto si to sebi dopustila.
hanabanana ova dva sata voznje do tvoje majke probudise moju znatizeljuuser posted image
mozda smo kone.... ako nista kantonke user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 2693
5.10.2012 13:34:25   
veeseelaa
traziti odobrenje za posjetu roditeljima meni je smijesno.
idem kad hocu i kad pozelim i niko mi se u to ne smije mijesati.
nije tvoj muz kriv, kriva si ti sto si to sebi dopustila.

tako je

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2694
5.10.2012 13:34:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

naravno da ja mogu otic kad hocu al to nije uvijek sa saglasnoscu mm i onda ja radije ne idem jer bi sve vrijeme bila neraspolozena

ja ne kontam što bi ti bila neraspoložena? mislim ako si svjesna da tm nije u pravu, meni to nije jasno

pa fkt ne znamuser posted image takva sam....trebam to promijenit

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 2695
5.10.2012 13:35:54   
veeseelaa
kad izadješ iz kuće i odeš svojima budi sretna, hebo mahnitog čoeka što po kući zanovijeta 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2696
5.10.2012 14:48:04   
bananica

i ti ga malo pretjerauser posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2697
5.10.2012 14:49:28   
veeseelaa
ena23 nije mit da ima sretnih žena user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2698
5.10.2012 16:36:42   
rerica
hebo lud zbunjenog user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2699
5.10.2012 18:00:19   
Galicia
Ena se udala da ima nesavrsen brak. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *