|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
4.10.2012 15:27:35   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Cickolini

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

ja i moj muz smo rodom iz istog grada.. kad idemo roditeljima, svako spava kod svoje mameuser posted image
i nama i njima ugodnijeuser posted image
sto bi se ja nesto pred svekrvom nezgodila ili zasto bi on "morao" da spava kod punice u pidjamici, a kod svoje mame fino u gacamauser posted image

Meni je ovo smijesno,a posebno ovo boldirano

Izvini Jeca, ali i meni je ovo smijesno... Meni je logicnije zajedno pa jednu noc kod jednih, a drugu noc kod drugih... ali odvojeno user posted image

Meni nije smijesno, hajde jednu noc neka prenoci kod punice ali vise ne, pa mama mu je u istom gradu. Moj samo jednu noc prespava kod mojih i vozi dalje svojij mami. Hajde malo te odvojenosti nece skoditi user posted image

A za gace i pidzamice ne ulazim user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 4.10.2012 15:28:16 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2651
4.10.2012 15:28:30   
veeseelaa
Meni nije smijesno, hajde jednu noc neka prenoci kod punice ali vise ne, pa mama mu je u istom gradu. Moj samo jednu noc prespava kod mojih i vozi dalje svojij mami. Hajde malo te odvojenosti nece skoditi

upravo tako, nisu muž i žena sijamski blizanci da se ne mogu razdvojiti
osim toga zar ne postoji potreba da se nakon dugog ne vidjanja same ispričate sa svojim roditeljima??

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2652
4.10.2012 15:35:08   
mala_sa
Ja kad sa mm idem kod mojih onda smo samo kod njih i nigdje drugo, iako mm ima stan i mogli bismo biti sami u istom; mi ipak idemo kod mojih jer sam ja dosla da bi njih videla, u stanu sa mm sam svakako cijeli ostatak godine.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2653
4.10.2012 15:38:22   
Medić*

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Ja kad sa mm idem kod mojih onda smo samo kod njih i nigdje drugo, iako mm ima stan i mogli bismo biti sami u istom; mi ipak idemo kod mojih jer sam ja dosla da bi njih videla, u stanu sa mm sam svakako cijeli ostatak godine.

Pa dobro mala vjerovatno njegovi roditelji nisu u gradu gdje i tvoji. U tom slucaju je ok, sto bi on sam u stanu. Mada moj je takav tip da bi on bio u stanu a dolazio na kaficu, rucak kod mojih, ne voli on spavati nigdje user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2654
4.10.2012 15:46:10   
mala_sa
IZVORNA PORUKA: medic slatki

Pa dobro mala vjerovatno njegovi roditelji nisu u gradu gdje i tvoji. U tom slucaju je ok, sto bi on sam u stanu. Mada moj je takav tip da bi on bio u stanu a dolazio na kaficu, rucak kod mojih, ne voli on spavati nigdje user posted image

Meni je sasvim ok kako radite tm i ti; dok je mm nana bila ziva ona je zivela u tom stanu i on bi par puta nocio kod nje, jer bi se uzelio nane i price s njom; a ja bih opet bila kod svojih jer sam se ja uzeljela njih.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2655
4.10.2012 16:11:11   
Medić*

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Meni je sasvim ok kako radite tm i ti; dok je mm nana bila ziva ona je zivela u tom stanu i on bi par puta nocio kod nje, jer bi se uzelio nane i price s njom; a ja bih opet bila kod svojih jer sam se ja uzeljela njih.

Najbitnije da se ljudi slazu i da su obje strane zadovoljne, pa kako god, i da je sve stvar dogovora :)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2656
4.10.2012 16:27:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minja_

Da li njemu tvoj odlazak roditeljima predstavlja finansijski problem, 8 sati u vožnji, to je oko 150-200 KM goriva? Kako misli, ugrozavas vasu buducnost?
Sta je njemu optimalno viđanje, da vidis roditelje za dva Bajrama, ili Bozic i Uskrs?
Mogu li tebi dolaziti tvoji roditelji, tako bi putovala svaki drugi mjesec.

ne predstavlja finansijski problem hvala Bogu..mada on kaze da treba stedit i blabla...ok i ja se slazem ..al nije steddio kad smo dolazili kod njegovih,isto tako mjesec ipo,dva....jos sad bi ja trebala bit blize....mada je i on govorio ranije kako ce tako bit itd....

sta je njemu optimalno sad ja ne znam.......al od bajrama do bajrama ne dolaz u obzir.....

mislim ja mogu "sakom od sto" i biti ters i dobit sta hocu...uglavnom "bude po mom" al nisam onda rahat,eto takva sam.....a jako me vrijedja i rastuzuje cinjenica da tako razmisljauser posted image eto to mene povredjuje

i da, mogu i moji doc ali oni su jednostavno takvi da ne vole smetat i ne bi se osjecali ugodno a i otac puno radi tak da.....

(odgovor članu minja_)
  Neposredna veza do poruke: 2657
4.10.2012 17:15:52   
Jeca_Perec
ma, i treba da bude smjesno spavanje u gacama user posted image , zato sam i napisala..

meni, ne smeta da svako spava kod svojih roditelja... kao sto vesela rece, nismo sijamski blizanci ako smo u braku... volim ja da se ispricam sa mamomuser posted image .. zivot zivim bez tajni prema mami, a mom muzu te price o poslu, prijateljstvima, cesto je too much... musko ko musko, cim izadje sa posla, zaboravi sta se tamo zbivauser posted image

a i sto se vise razdvajamo, vise se pozelimo i imamo vise tema za razgovor kad se vidimo

mozda je glupo, al ja muza gledam vise kao prijatelja, nego osobu koja bi trebala/ mogla da mi nesto zamjera i trazi greske..

< Poruku je uredio Jeca_Perec -- 4.10.2012 17:18:44 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2658
4.10.2012 18:01:58   
Cickolini
Ja i dalje mislim isto. To da li zajedno spavamo kod mojih ili njegovih nema nista s tim jesmo li sijamski blizanci ili nismo. U posjetu rodbini vecinom idemo zajedno. Ja sa svojom mamom uvijek imam periode kad smo same da se ispricamo. Da li uz jutarnju kafu, da li navecer u svom kutku dok muski nesto drugo rade, nekad izadjemo onako zenski...

Kad dodjemo u BiH prije smo bili u svom stanu, a sad budemo kod moje mame. Imamo svoju sobu, a njegovoj i mojoj nani idemo na rucak ili ih izvedemo negdje. Imamo i trenutke kad nismo zajedno, ali se uvijek navecerbu istom krevetu nadjemo user posted image  Naravno to nije pravilo, uvijek ima izuzetaka, ali su rijetki...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 2659
4.10.2012 23:20:05   
Anoniman
Nisam anonimna sa problemom, nova sam i samo zelim da napisem svoju situaciju.
Zasto su svi u slicnoj situaciji koji zive dalje od roditelja?
Ja zivim par hiljada kilometara od roditelja. Svekrva zivi sa namauser posted image
ponekad je u Bosni a ponekad kod zaove koja je od nas udaljena svega 15 min. autom.
Ja se cujem sa roditeljima cesto.. moja zaova misli da sam previse vezana za njih jer se cujemo, a ona je ok da se vidja sa svojom mamom kad god hoce, a svoju sveki posjecuje samo kad morauser posted image
E moja sveki ima taj problem sto ja godisnji odmor kad provodim u Bosni provodim vise kod svojih roditelja, a ne u njenoj-nasoj kuci. znaci vise dana spavam u kuci mojih roditelja, logicno jer ih ne vidjam u toku godine.. a u Bosni zivimo u 2 razlicita grada...
Ja po svom, ne pada mi napamet da jos i godisnji provodim sa sveki ma koliko se ona bunila, vidjam je tokom cijele goduser posted image

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 2660
4.10.2012 23:24:58   
bananica
meni samo nije jasno odakle tim svekrvama pravo da se za nesto bune, ja stvarno ne znam kako bih se ponijela u toj situaciji....mene nervira i kad me nazove i pita sta ste danas radili, gdje ste bili i sl, pa eto bas cu tebi pricati, a ne da mi se buni koliko vremena provodim a mamom, van svake pameti

normalno je draga anonimna da ces raditi onako kako ti mislis da trebauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2661
4.10.2012 23:32:58   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Anoniman

molim vas zene da mi odgovorite na slijedece pitanje..jako mi je bitan vas iskren odgvor...trenutno sam jako ljuta i povrijedjena a da ne pricam o tome kolko sam razocarana u brakuser posted image ....naime, ja i mm uvijek se oko isog kacimo...roditelji...mi trenutno zivimo kod njegovih ,nekih pola godine,u inostranstvo..prije smo zivjeli u bih i bili blizu mojih..ja naravno isla kad sam htjela a njega nisam forsirala ..stim da bi on kod mog oca isao svaki drugi-treci dan...a kod njegovih dolazili u prosjeku svakih mjesec ipo,dva....sad kad smo tu kod njegovih isla svojima samo dva puta(u 6mjeseci) a recimo ima nekih 6sati voznje,znaci nije daleko...jednom otisla nakon mjesec ipo,a drugi put nakon tri.....sad cemo se mozda vratit u bih i bit isto udaljeni od mojih i njegovih..nekih 4sata autom......njegovi ce vjerovatno doc cesce iz inostranstva jer je to njihova kuca i njihovo rodno mjesto...moji vjerovatno nece dolazit jer su takvi po prirodi ne vole smetati....a ja cu trazit da odem kod njih i mm to smetauser posted image eh sta mu smeta je to da sam rekla da cu vjerovatno svaki mjesec ic il kao prilike dozvoljavaju al tu otprilike......on kaze da je to previse ,da ja ne mislim na buducnost nasu i sl.user posted image ...zar je previse to sto trazim vi mi recite.....kolko vi posjecujete roditelje ako ste malo dalje,il vasih muzeva?....mozda ja pretjerujem ne znam,al moji su bili protiv da se ja udam za njega.ne zato sto je pokvaren jer nije vec iz nekih drugih razloga...mislim on je pravi muz u smislu da mi pomaze oko kuce kad ima vremena (i ja to ne trazim od njega jer radi puno)...ne trosi bezveze,ne pije,ne tuce me,......i zbog toga sto su oni bili protiv ja nekako imam potrebu da im se oduzim na taj nacin sto cu cesce bit kod njih,pomoci im (iako im nije potrebno) al osjecam da sam ih razocarala pa imam osjecaj krivnjeuser posted image ...mada oni vole zeta!!!!i fino se slazu.....

eh sad...jesam ja bezobrazna il stauser posted image user posted image

Ja se naježim kad pročitam ovako nešto.
Čuj ne tuče me....bože sačuvaj.
Nekada se stvarno pitam jesam li s druge planete, jednostavno ne mogu da vjerujem da ovakvih razmišljanja ima u 21 vijeku.
Moja mama je dva sata vožnje od Sarajeva.
Dok nismo imali djecu išla sam češće, mada mi ni sada nije strano da zapucam s posla samo da je cmoknem i popijem kafu.
Popijem za to uredno kritiku, od nje, ali ako mi ćejf da s njom popijem kafu, ja ću je popiti.
Kod svoje mame idem jer je poželim, jer mi fali, jer mi godi da mi se prinese i odnese.
Godi mi da se i ja osjećam kao nečije dijete.
Ako ćeš radi kod njih ići zato da bi im nešto dokazala, onda zaista imaš problem.
Ali u svojoj glavi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2662
5.10.2012 8:18:36   
veeseelaa
Nekada se stvarno pitam jesam li s druge planete, jednostavno ne mogu da vjerujem da ovakvih razmišljanja ima u 21 vijeku.

ja se ovo pitam svaki dan i uopće ne kontam neke žene, kao da sam s marsa pala a i one ne kontaju mene user posted image
ja cirkus, čuj ne tuče me???? o moj Bože

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 2663
5.10.2012 8:19:52   
veeseelaa
Kod svoje mame idem jer je poželim, jer mi fali, jer mi godi da mi se prinese i odnese.
Godi mi da se i ja osjećam kao nečije dijete.

tako je user posted image

najbitnije je da je žena finansijski neovisna, iz te ovisnosti se stvori ovakvi problemi kao kod anonimne

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.10.2012 8:20:19 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 2664
5.10.2012 8:24:15   
veeseelaa
meni samo nije jasno odakle tim svekrvama pravo da se za nesto bune, ja stvarno ne znam kako bih se ponijela u toj situaciji...

i meni to nije jasno?
kako neko uopće dodje u situaciju da mu sveki igra takvu ulogu u životuuser posted image
čuj da mi sveki kaže gdje ću ja na godišnji i sl??? Bože svašta
sve mahnito života mi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2665
5.10.2012 8:44:11   
visnjica1
Ah kad vidim kakvih svekrvih ima dodje mi da svoju izgrlim, izljubim kako je fino i dobra ni u sto se ne mijesa, sto je pitas to i odgovara svaka joj rijec na mjestu, a ne da mi odlucuje o mom zivotu user posted image , A sto se tice ove Anonimne i njenog problema zaista ne znam kako bih se ponela u toj situaciji. I ja zivim u inostranstvu 6 h od mojih ali sam isla svaki mjesec püo dvije sedmice, a znala sam i provest po 2 mjeseca kod svojih, cak sam i skoro usla a Bila sam pocetak 8 mjeseca, nije mi pola rijeci rekao mm niti bih se usudio da kaze, jer njegovi su tu blizu nas on ide kod svojih u 10 dana jednom, idemo skupa na rucak i svako sebi, ,,Moje misljenje je da ce svaka normalna osoba barem jendom u mjesecu otici kod svojih ako ne moze vise puta a zive relativno blizu, ti draga sjedi pa popricaj sa svojim mm i objasni mu neke stvari koje si trebala na pocetku braka graditi user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2666
5.10.2012 9:44:01   
Anoniman
ovo je anonimna sa problemom...dobro,hvala vam na odgovorima..totalno me sje*aste sad....sta treba da se razvedem ako mu ne mogu to objasnit,odnosno nece da shvati????

(odgovor članu visnjica1)
  Neposredna veza do poruke: 2667
5.10.2012 9:56:45   
grozđe

ovo je anonimna sa problemom...dobro,hvala vam na odgovorima..totalno me sje*aste sad....sta treba da se razvedem ako mu ne mogu to objasnit,odnosno nece da shvati????

Anoniman, nemoj se muciti...trebala bi posjetiti neko savjetovaliste sa suprugom i vidjeti u cemu je problem....
jesi li ti trudna, ako jesi cuvaj sebe i bebu.... sto prije potrazi pomoc...
javi nam kako ide.... sretno!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2668
5.10.2012 9:57:18   
Jeca_Perec
@ Anonimna

ma, kakav razvod, sve se to moze lijepo da rijesi.. da sam na tvom mjestu bi puno razgovarala, dogovarala, ubjedjivala i lagano ubjedila da je moje misljenje ispravnouser posted image , primjetila sam kad muskarcu puno puno puno pricas, pocinje da razmislja na tvoj " nacin ".

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2669
5.10.2012 10:05:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: grozđe

Anoniman, nemoj se muciti...trebala bi posjetiti neko savjetovaliste sa suprugom i vidjeti u cemu je problem....
jesi li ti trudna, ako jesi cuvaj sebe i bebu.... sto prije potrazi pomoc...
javi nam kako ide.... sretno!

nisam trudna al imam bebu od godinu dana...sad ovo ispade veci problem nego sto jeste....tacno je da meni to smeta sto je tako i razocarana sam al mozda nije sve ni tako strasno kad vidim da ima zena kojima je slicno..i to me pomalo tjesi....naravno da ja mogu otic kad hocu al to nije uvijek sa saglasnoscu mm i onda ja radije ne idem jer bi sve vrijeme bila neraspolozena a to ne zelim svojim roditeljima da priustim...jedino kad tako odem da totalno iskljucim sve emocije pa bilo ok......da, razmisljala sam i ja o bracno savjetniku ..cisto onako ...ne moze dda steti...al ovdje gdje sam ne poznajem jezik pa bi to sve bilo bezveze....mozda nekad u bih....

i za zene kojima je tuzno i smijesno da muz ne tuce il sta ti ja vec znam....i da u 21.vijeku to smijesno....ne treba da bude jer ima svacega..to hvala Bogu nije definicija braka jer tad ne bi sigurno bila u braku al svjedoci smo svega sto se danas zenama desava iako je 21.vijek ..gore je neg u 18.vijeku kad su se zene vise postivale sigurno(vijek sam navela tek tako .nemojte da sad nastane uzbuna oko toga u kojem vijeku se zene vise postivale...htjela sam uglavnom reci da su se prije mozda zene i vise neg danas postivale..toliko)

(odgovor članu grozđe)
  Neposredna veza do poruke: 2670
5.10.2012 10:08:58   
minja_
Nauči se da živiš s tim ako misliš da nemaš izbora i na duge staze radi na tome da bude drugačije ako sada nisi u prilici da bilo šta popraviš. Nemoj glavom kroz zid ako će te više koštati nego donijeti dobra, već saburli sebi isplaniraj godinu. Nemoj dopustiti da ti, gdje god da si, dan ispune emocije tuge ili grize savjesti, ni zbog sebe ni zbog djeteta, nego polako. Kad ti je vec suprug takav tip da s njim ne mozes direktno rijesiti nista, onda planiraj za oboje i tako neka rjesenja ponudi u hodu.
Ako on nije tip koji ce normalno interpretirati kad kazes: Ja cu putovati kod svojih 12 puta godisnje, onda mu svaki mjesec kreni s pricom kako si ih pozelila, nisi ih vidjela cijeli mjesec... Kada ne moze direktno, moze uvijeno, ako mislis da postoji visi cilj i da se za vas dvoje vrijedi boriti. Iz iskustva znam da se ljudi tesko mijenjaju i da u braku vise od ljubavi mora imati postovanja i razumijevanja. Sretno!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2671
5.10.2012 10:13:07   
Anoniman
nisam trebala ni postavljat ovdje nikakvo pitanje jer sam sad izmedju dvije vatre....imamo puno obaveza a sad ne mogu ni na sta mislit i uradit jer me puca deppresija......izgleda ispalo gore neg sto jest..il je ustvarnosti sr*nje a ja to ne vidim....

(odgovor članu minja_)
  Neposredna veza do poruke: 2672
5.10.2012 10:28:22   
grozđe
Anoniman samo polako, bice sve dobro...

Svaka zena osjeti ako nesto nije u redu ( bila to veza ili brak ), treba sto prije reagovati, pricati, komunicirati...ako vidis da nema efekta obratiti se strucnoj osobi...
mnoge se situacije mogu rijesiti...kad pisemo to izgleda mnogo gore vec sto jeste...

Nisu ovo stvari koje mogu naci izlaz iz problema na forumu ( ako mislis da imas problem, onda i imas...sve je u glavi )...

Anoniman nemoj govoriti nemas gdje, nemas se kome obratiti, vec se trudi...sve dok ne krenes neces nista ni postici...mozes samo pisati po forumu i zivcirati se...

Dala bih savjet svim zenama, ne zadovoljavajte se sa mrvicama ( ne tuce me, ne pije, ne drogra se...itd )... zena koja to napise je izgubljena i dezorjentisana...

Trazite vise od zivota, jer zasluzujete vise....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2673
5.10.2012 10:29:21   
poli
moram da se ukljucim...
potvrdjujem ovo sto ti je napisala Minja_
Stvari su obicno kompleksnije nego sto se moze prikazati u ovom postu.
Moj savjet je slijedeci: odredi sta je bitno a sta nije bitno u zivotu.
Prilagodi se situaciji. Niko ti nece reci da je to jednostavno, ali fokusiraj se na svoj cilj (koji ti je bitan) pa guraj.
Meni je jasno da ti imas konflikt u sebi jer on nije reagovao kako si ti ocekivala.
Takvih situacija ce biti koliko hoces. To neznaci da te on ne voli itd...
Ljudi imaju obicaj da zbog hrpe drugih razloga odreguju tako kako odreaguju a onda i ako znaju da nisu u pravu drze se prvobitne postavke stvari jer nece da priznaju gresku...
Konkretno za ovu situaciju, da li mozes malo svekrvi da zakukas indirektno pa ce ona malo sinu da skrene praznju...
Strategujem malo al nekad se i to mora! user posted image
Da neduljim, nisi sama u ovome! fokus na konstruktivno! nema kukanja!

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2674
5.10.2012 10:52:31   
malena sharena
Amonimna, fakat sad ispade veci problem nego sto jeste. Nisi trebala ovdje pisati o tome jer ces cuti 200 razlicitih misljenja, sto te moze samo dodatno zbuniti, ali sta je tu je. Taj tvoj problem, niije to toliko strasno, ti si upravu i ustraj u tome da to i on skonta. Metod ces vec skontat, dobila si hrpu savjeta. Ja kad bi slusala zene s bilo kojeg foruma, sutra bih predala papire za razvod. Ako imqs ikog bliskog pricaj s njim, druzi se sa drugim zenama, ne ovako virtuelno, nego u stvarnosti. Ja imam mnogo poznanstava i ne snam nijednu zenu koja ima idealaj brak. Jer tek kad vidis neke sitnice u komunikaciji, neke navike njihovih muzeva uzivo, onda skontas da moze pricati sta ko hoce, ali svakog negdje nesto ponekad zazulja. Samo sto nas ne zuljaju iste stvari. Samo polako i budi kul, nemoj da se nerviras ni zbog roditelja ni zbog muza.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu poli)
Neposredna veza do poruke: 2675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *