|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
2.10.2012 18:48:26   
Bebica11
hello zenice

i ja sam vam hasta boli grlo, prehlada.... a i manta mi se od ove mjesecniceuser posted image

cekam mm da dodje pa cu jednu tothemu drmnuti i veceratiuser posted image

danas dorucak: crna kahva

onda rucak: tanjir makarona s kajganom i salamom(na maslinovom ulju)....to sam "smandrljala" jer mi je mama dosla pa sam iskoristila njen dolazak da obavim sve sto nisam mogla sama s malom

poslije je dosla jedna drugarica pa sam popila nes, mini ruzicu( jednu samouser posted image moze u oko stati)user posted image , malo grisinija i jedan sok

i maloprije pojela pola banane od N

i skuhala sam bijeli grah(dala mi sveki nekakav) i dodala raznog povrca posto ja to vise volim kao corbu nego solo grah i to cu sad da jedem s mmm, gledacu da bez hljeba

danas mi je jelovnik katastrofa a i raspored obroka al imala sam puno posla i goscu pa se sve rastimalouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3176
2.10.2012 21:13:39   
senjorita
a kako moze dorucak biti-crna kafa- ? :-( ili jabuka? bas mi to nesto malo. ja one kalorije na brojacu brojim i uglavnom oko1800 dnevno, sad zavisi koliko im je to tacno, a opet pazim na svemu. cini mi se ne mrsam, bas mi zao, jedva cekam petak. valjda sto slabo pijem vodu,nesto je ne mogu puno nikako.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3177
2.10.2012 21:14:36   
Graziella
joj dosta je naroda bolesno,valjda ovo vrijeme donijelo virozu,cuvajte se zenice...
danas  D:3kriske heljdinog hljeba(2 sa ajvarom,1 sa medom)kompot
R:hm,dok se sjetim,kifle na brzinu,sve nesto u letu danas bijese
V:pizzauser posted image ,gost dosli ,pa pizza,pa kolaci,pa grickalice,pa sokovi,a meni glupo sad reci jedite vi,ja sam na dijeti,a nisam vala mogla ni gledati...samo sam jedan komad razvukla zvakati pola satauser posted image
sutra opet voce,povrce,nakupovala danas svega...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3178
2.10.2012 21:16:07   
Graziella
senjorita,de nam otkrij tvoje kile/centimetre,ako nije tajna,ja sam ovde najteza meščiniuser posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3179
2.10.2012 21:18:40   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Graziella

senjorita,de nam otkrij tvoje kile/centimetre,ako nije tajna,ja sam ovde najteza meščiniuser posted image

nisi ja i ti smo i visinom i sirinom(citaj debljinom) isteuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3180
2.10.2012 21:43:56   
senjorita
172 visoka , 75 kila . zelja mi 64 :-)
haj mi recite kako ide taj heljdin hljeb da i ja napravim. kakav omanji jer bih ga samo ja jela :-)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3181
2.10.2012 21:49:51   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: senjorita

a kako moze dorucak biti-crna kafa- ?
:-( ili jabuka? bas mi to nesto malo. ja one kalorije na brojacu brojim i uglavnom oko1800 dnevno, sad zavisi koliko im je to tacno, a opet pazim na svemu. cini mi se ne mrsam, bas mi zao, jedva cekam petak. valjda sto slabo pijem vodu,nesto je ne mogu puno nikako.

potrefilo se danas jer sam se zanijela poslom pa nisam ni osjecala glad inace ja pofino doruckujem

a za hljeb, kupi razev ne peglaj seuser posted image

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3182
3.10.2012 0:11:32   
Graziella

haj mi recite kako ide taj heljdin hljeb da i ja napravim. kakav omanji jer bih ga samo ja jela :-)
ih pa ti si zgodnica,da je meni 75kg...ali hoću ja to,i mogu,skinuti 9 kg,pa kol'ko god to trajalo

Neposredna veza do poruke: 3183
3.10.2012 1:17:53   
Adana
IZVORNA PORUKA: canim

Meni do sad najbolji i najefektniji dorucak je

1 jaje + kriska integralnog hljeba
1 casa jogurta sa kasikom lana
salata ili neki sir
ponekad malo meda na hljeb.

Ovaj dorucak mi bas da dovoljno energije za pocetak dana i vecinom ostatak dana jedem po planu i programu user posted image

Ćao!

Lan je super sa jogurtom, možeš slobodno uzeti supenu kašiku lana, i bolje je da ga potopiš uveče, da prenoći. :)
U to možeš, da ''''''''pojačaš'''''''' malo, staviti kašiku ječmenih i raževih pahuljica. I mekinje su dobre. Ali je sve bolje potopiti u jogurt noć prije.

..............................................................

A za količinu kalorija koja je potrebna dnevno, ona zavisi od visine, težine, dobi. Za one koji već nisu, možete na Google ukucati BMR ili bazalni metabolizam i lijepo izračunate koliko vam kalorija dnevno treba za funkcionisanje organizma, znači za osnovne funkcije. :) Ispod toga ne bi baš trebalo ii.

Onda moete sebi izračunati kolika je dnevna potreba za kalorijama (daily calorie need), uglavnom se taj bazalni metabolizam množi sa određenim brojem (koji zavisi od nivoa tjelesne aktivnosti, a sve to ima već određeno) i dobija se ''''''''aktivni metabolizam''''''''. To je broj kalorija koje vam trebaju da održite tjelesnu masu. Ako želite da smršate ''''''''ukinete'''''''' sebi nekih 500 kalorija dnevno, i za 7 dana je to -3500 kalorija, što je opet 0.5kg manje. žene ne bi trebalo da unose manje od 1200 kalorija dnevno...

Halalite na dužini posta, svašta ja napisah, a već poznato pretpostavljam.
Sretno u mršavljenju, i ja se polako ''''''''bavim'''''''' istim... nije baš da ide, ali vidjećemo. :)

< Poruku je uredio Adana -- 3.10.2012 1:21:22 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3184
3.10.2012 11:38:16   
Bebica11

ih pa ti si zgodnica,da je meni 75kg...ali hoću ja to,i mogu,skinuti 9 kg,pa kol'ko god to trajalo

upravu si graziellauser posted image

i meni je prvi cilj skinuti 10kg (ja sam pocela prije 2-3sedmice s 85,5) i cilj mi je 75 pa vidjecemo poslije, na zadnjem vaganju je bilo 83,9user posted image user posted image

eh zenice ja evo rucala one svoje corbe i hljeb od sinoc, doruckovala opet samo kahvuuser posted image danas sam trcala do grada pa opet nisam jela jutros, al evo do kraja sedmice sam kuci pa cu opet jesti kako treba aBd

znaci
d: kahva bez secera
r: tanjir graha i kriska razevog hljeba

probacu da napravim danas onu svoju kupusnu corbicu ona je bas niskokaloricna a prija miuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3185
3.10.2012 11:42:31   
Bebica11
ps. ne prijavih sad uz rucak 1 keksic JADRO samo jedan komadicuser posted image

a sinoc sam popila zbog mjesecnice(jer mi se mantalo) 2 totheme pa zalila casom soka, i 4 keksica pojela jer je bljak okusa tothema pa da saperem, i jos sam malo crnog gorzdja pojela

hej zenice da vam kazem da je meni puno lakse kad odrzavam razinu secera u organizmu normalnom, manje porcije jedem, al tako ponekad uzinam keksic, i vaga me slusa hBuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3186
3.10.2012 11:50:16   
canim
Kod mene jutros mali minuscic na vagi, ja presretna user posted image

Bebice kafa ti nemoze biti dorucak, ujutro ti je metabolizam najbrzi tako da ti je najbolje da prvo doruckujes a onda nakon 3h popijes kafu kao uzinu i neku vocku i slicno uz to, vidjet ces sama koliko ce taj dorucak umanjiti tvoj apetit u toku dana user posted image

Jos da dodam, imas one wellness keksice, pa bar ako jedes keksice jedi sa manje kalorija user posted image

< Poruku je uredio canim -- 3.10.2012 11:51:46 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3187
3.10.2012 12:18:20   
Bebica11

Kod mene jutros mali minuscic na vagi, ja presretna user posted image

Bebice kafa ti nemoze biti dorucak, ujutro ti je metabolizam najbrzi tako da ti je najbolje da prvo doruckujes a onda nakon 3h popijes kafu kao uzinu i neku vocku i slicno uz to, vidjet ces sama koliko ce taj dorucak umanjiti tvoj apetit u toku dana user posted image

Jos da dodam, imas one wellness keksice, pa bar ako jedes keksice jedi sa manje kalorija user posted image

ma kazem NIJE NAMJERNO zbog obaveza, zurila u grad,mama izasla s posla da pricuva malu, pa zurila nazad zato

a za wellness PROBALA SAM nisu losi i sporije se jedu nego npr jadro i sluser posted image

super za minuscicuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3188
3.10.2012 12:34:14   
canim
Meni je super onaj welness s narandjom, isto tops user posted image njami

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3189
3.10.2012 12:55:05   
reallove

meni je nekad bio fin,dok mi nije dosadio,svaki dan welness,welness,welnessuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3190
3.10.2012 17:30:47   
MicoTico
Evo i mog jelovnika od jutros:
na poslu_ pola litre niskokaloričnog jogurta (balans) i jedna jabuka + 2 kafe i 2 čaja
ručak_2 pločice banjal. ćevapa s lukom i pola lepine i malo sira svježeg. I to je to. Još ću kasnije jednu voćku i super. Još danas na poslu izazova na svakom koraku( te rođendani, te neka čašćavanja) ali nisam poklekla user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3191
3.10.2012 17:46:17   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

meni je nekad bio fin,dok mi nije dosadio,svaki dan welness,welness,welnessuser posted image user posted image user posted image

Jeli to nevolis vise ni muski bar user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3192
3.10.2012 17:50:46   
senjorita

ma kakva zgodnost, sinoc 4 pidzame
romjenila, sve mi usko legnem ne mogu da disem, dosta mi vise vreca nekih, reko malo da se srednem ;-)

al kakva sam bila sa 95 prije poroda, sad sam manekenka heheh.

eh mene zezne vruca pita, 2 zvrka sam pojela, a mast sa njih se samo topi :-( i to sa sirom nekim jakim. zato necu vise nista, jer to je bilo poslije rucka. a za slatko bas sam presretna ne mogu vjerovat da se desi da citav dan nista slatko ne pojedem. prije makar red cokolade i koji keksic. i ja sam pravila po uzoru na brbicu kupus corbicu. ekstra bila iako sam stavila dvije kasikice maslaca, al na jedan tanjir to nije nista , nisam sama sve pojela :-)

ja se nadam minusu, jedva cekam vaganje.

ma kupim nekad taj hljeb, al sve je to ja mislim samo farba, bjeli hljeb malo gs ofarbaju i eto nama intrgralnog.

Neposredna veza do poruke: 3193
3.10.2012 19:54:55   
senjorita
a i da vas pitam, ima li igdje ista neka aktivnost da se mozeici sa bebom :-) bas bi da vjezbam , a usput i da beba malo promjeni,lakse je u grupi vjwzbat. sumnjam da ima,bebe placu to bi bio urnebes al haj opet da pitam, da negdje mpgu otici sa njom da nam bude lijepo mimo setnje, i da srecemo nove bebe.

Neposredna veza do poruke: 3194
3.10.2012 20:39:32   
reallove

IZVORNA PORUKA: reallove

Jeli to nevolis vise ni muski bar user posted image user posted image

uh muski baruser posted image user posted image ..sad sam otkrila neke nove keksice,sa borovnicama,sad to jedemuser posted image ili one suhe kolacice punjene hurmama,ponekad,a u Bosni sam jos jela strudle,skontala sam da one ne debljaju,stvarno

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3195
4.10.2012 8:39:20   
mojbebac
Evo da se i ja javim, nakon ne znam koliko, vjerovatno skoro dva mjeseca nejavljanja ..... nisam bila azurna jer sam bila na GO.... user posted image
Bila sam smrsala na 61 kg ( cilj do idealne kilaze mi je bio 58 ) ali sam i sa ovim bila zadovoljna, ali sam onda otisla na odmor, prestala da treniram, pocela da jedem sve i svasta i vratila sam dvije kg, tako da se danas prijavljujem sa 63 kg, od ponedeljka sam na " svojoj " dijeti: nema hljeba, nema slatkisa, nema tjestenine, dorucak jedna vockica, rucak uglavnom neka corbica ili nesto lagano, vecera cijedjeni sok, 2 - 3 litra vode i zumba tri puta sedmicno ..... Sad mi je krivo sto sam se ovo malo vratilo, ali ovo je novi izazov za mene user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3196
4.10.2012 9:46:22   
canim

a i da vas pitam, ima li igdje ista neka aktivnost da se mozeici sa bebom :-) bas bi da vjezbam , a usput i da beba malo promjeni,lakse je u grupi vjwzbat. sumnjam da ima,bebe placu to bi bio urnebes al haj opet da pitam, da negdje mpgu otici sa njom da nam bude lijepo mimo set__nje, i da srecemo nove bebe.

Ja se sjećam da su nešto reklamirali u importane centru čini mi se neki fitness za mame i bebe ali ne znam ti ništa detaljno reci možda da pitas cika googla
Ima u nahli igraonicu pa mozes ostaviti dijete dok si ti u sali za vjebanje.

< Poruku je uredio canim -- 4.10.2012 9:49:07 >

Neposredna veza do poruke: 3197
4.10.2012 10:36:55   
senjorita
znam isla sam prije u nahlu, ali ne primaju djecu ispod godine, mozda cak i godinaipo... a mojoj 6 mjeseci.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3198
4.10.2012 11:24:46   
canim

znam isla sam prije u nahlu, ali ne primaju djecu ispod godine, mozda cak i godinaipo... a mojoj 6 mjeseci.

cuj ne primaju user posted image ne znam ja moju nisam vodila, a cula sam da u alti ona igraoni prima djecu ispod 3 god, ne znam, provjeri.

Neposredna veza do poruke: 3199
4.10.2012 12:30:10   
Bebica11
hello zene

evo mene opet

ovoj mojoj danas zelena stolica

i tacno je dojila svu noc, jucer slabo na kasiku jela i kako ja drzim ovaj rezim ona gladna,...user posted image

znaci stolica joj bila super preko vikenda kad smo jeli obilno i spavala mi super i jucer tacno ma haman nije htjela nista da jede i valjda kako nisam ni ja dobro jela jutros zelena stolica, e bas me sekira

moracu malo povesti racuna o ishrani bar dok napuni godinu, opet cu se malo opustiti preko dana, paziti cu samo uveceruser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *