|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn...
27.8.2012 15:20:01   
lejlan34
Menta, imaš pp :)

Sve dođe u pravo vrijeme onome ko zna da čeka

(odgovor članu menta)
Neposredna veza do poruke: 226
28.8.2012 11:16:08   
irisss
Imam kutiju dabrostona pa kome treba nek se javi na ppuser posted image

(odgovor članu lejlan34)
Neposredna veza do poruke: 227
29.8.2012 13:25:23   
sos15
Pozdrav!
Znate li možda gdje ima za kupiti Pregnyl 5000 ili Choriomon 5000? Trebaju mi još 4 ampule, a ne mogu naći. 

(odgovor članu irisss)
Neposredna veza do poruke: 228
30.8.2012 1:09:54   
sabas
sos15 vec sam negdje ovdje napisala da ima jos i lijek Gonasi koji je isto stoperica apoteka Delfin Sarajevo Otoka Mogu se sutra raspitati u Dini za lijekove koje si navela , ali znam da nisi iz Sa pa je pitanje kako bi do tebe 'dobacila' jer ti lijekovi trebaju da budu u frizu

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 229
30.8.2012 7:49:59   
sos15
Sabas,

Ako možeš da mi provjeriš za Pregnyl i Choriomon u toj apoteci. Ja dolazim u Sa u Bahceci ubrzo, pa mi mogla kupiti, a frižiderić nosim sa sobom. Za ovu novu štopericu bi morala pitati doktora jer meni treba za mm, pa ne znam da li i to može poslužiti. Znam da u Bahceci ima za kupiti Pregnyl, ali je 25 KM i ne dobijem fiskalni račun, a meni je račun bitan zbog refundacije u Fondu. Ja sam u BL nalazila po cijeni od 12-18 KM, ali trenutno nema ni u jednoj apoteci, a imam samo još dvije ampule. Hvala unaprijed.

< Poruku je uredio sos15 -- 30.8.2012 7:50:38 >

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 230
30.8.2012 19:52:04   
sabas
sos15 tek sam sada vidjela post , sutra cu provjeriti dal imaju lijekove i koje su cijene pa ti javim :)

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 231
30.8.2012 19:59:26   
sos15
Sabas,

Hvala puno!user posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 232
1.9.2012 0:56:00   
sabas
draga sos15 zvala sam apoteke po sarajevu i nema stvarno niti jednog lijeka , cak sam dobila info da Pregnila nece biti sve do druge polovine septembra info od dobavljaca koji dostavlja za cijelu BiH Jedino taj Gonasi (21km) u apoteci Delfin i u Dini Ovidrel (tako nekako) cijena sitnica oko 80 KM :( U nastavku broj apoteke koji sam dobila od prijateljice i kaze da su snadbjeveni i usluzni nisam ih uspjela da dobijem 244 344

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 233
1.9.2012 10:06:14   
mersudina 27
Pozzz djevojke onda je Ovitrel najjeftinija kod Bahceci-a 50KM,ja sam je kod njih kupovala.Cisto samo jedna informacija da ne bih platile u nekim apotekama 30KM skuplje.

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 234
1.9.2012 10:17:02   
sos15
Hvala Sabas.

Ja sam uspijela juče naći u BL dvije ampule po 17 KM Choriomon-a, a jedna forumašica iz Hr mi je javila da u Apoteku Dino treba stići Pregnyl, nadam se da je nisu slagali.

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 235
13.9.2012 13:34:25   
kokouli
Zelim samo da vam svima koje koristite Meriomal ampule ,kazem da je cijena po ampuli u Lukavici 40km ,a u apotekama u Sarajevu 51km ,pljackaju li pljackaju ,a kostale su 32km ,a cijena Menopura od 51 do 55km ,s tim sto se ova 2 lijeka po sastavu ne mogu porediti ,prvi je sintetika a drugi prirodnijeg sastava ,mislim ova drzava je zapravo kao konc logor ........user posted image

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 236
17.9.2012 19:19:50   
lejlan34
Drage moje, meni je u ovom postupku ostala jedna ampula merionala s rokom septembar ove godine. Dakle, ako nekoj od vas treba, ako je trenutno u postupku i može iskoristiti ampulu još ovih 12 dana, nek se javi, ja ću joj je rado pokloniti user posted image

Sve dođe u pravo vrijeme onome ko zna da čeka

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 237
19.9.2012 20:10:19   
kokouli
Imam bocicu medija spermvosing ,ako nekome treba nek se javi na pp.

(odgovor članu lejlan34)
Neposredna veza do poruke: 238
20.9.2012 14:31:56   
sos15
Pozdrav,

Samo da vam javim da sam našla Pregnyl od 5000 po super cijeni  (372 dinara) u Beogradu (tačnije Zemunu), rok 2014 godina. Ako nekome treba možda mu ova informacija pomogne jer ga je u BiH teško naći.

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 239
21.9.2012 12:07:45   
kokouli
Ne znam jel neko procitao Pregnila ima u apoteci Tara u Hrasnom ,kao i Choriomon cijena 22km.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 240
21.9.2012 15:34:15   
Mia
U apoteci Eurofarm na Alipasinu u Sarajevu ima jos nekoliko ampula Merionala ... pa drage dame da znate ako je nekome zapelo. Sretno svima!

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 241
21.9.2012 20:28:57   
kokouli
Ima mala zackoljica s tim Merionalom u Sarajevskim apotekama mu je skocila cijena a proizvadjac je Italija i Svicarska ,a cula sam da je to cista voda tj.da je pravi Merional samo onaj Madjarskog podrijetla .

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 242
21.9.2012 20:45:58   
Mia

IZVORNA PORUKA: kokouli

Ima mala zackoljica s tim Merionalom u Sarajevskim apotekama mu je skocila cijena a proizvadjac je Italija i Svicarska ,a cula sam da je to cista voda tj.da je pravi Merional samo onaj Madjarskog podrijetla .

kokuli, meni bas dr. Balic rekao suprotno user posted image Zato sam ja i kupovala te lijekove u Sarajevu koji su svicarskog porijekla ..ja sam zadovoljna kako sam reagovala na njega ... trenutno sam u iscekivanju nalaza bete ... ET je uradjen prije dva dana.

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 243
22.9.2012 13:11:58   
kokouli
user posted image sretno ,kako god vazno da si reagovala .

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 244
22.9.2012 15:08:50   
sabas
Poklanjam Diphereline 2 komada rok ime je o6/2013

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 245
22.9.2012 16:20:29   
sabas
Proizvodjac Merionala je IBSA
'IBSA Institut Biochimique SA is a privately owned, pharmaceutical company founded in 1945 by a group of Swiss biologists. Based in Lugano, Switzerland'...'IBSA established the company on a worldwide basis through partnerships and local branches  in Italy, France, Hungary, Slovak Republic, Poland, Turkey and China.'   (Navedene zemlje pripadaju grupaciji IBSA) http://www.ibsa-ch.com/
Ja imam Meronal koje kupljen u Madjarskoj pise (Svicarska -Lugano/ Madjarska- Budimpesta) druga kutija je kupljena u RS isto pise.  Znaci do nas dolaze najcesce  ova kombinacija Svica-Madj. rjedje Svica-Ital.  Nije mi se dalo da istrazujem dal se u ovim zemljama proizvode ili samo distribuiraju Merionali Zakljucak ako zelimo original idemo u Lugano granici sa Italijom i inace nadimak grada je svicarski Monte Karlo (sluzbeni jezik je talijanski).

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 246
24.9.2012 16:10:04   
tacamaca
Poklanjam tablu (10 kom) tableta Femara, rok je 03/2016 ako nekom treba nek se javi na pp... Sretno!!!

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 247
24.9.2012 16:11:37   
kokouli
Kupila u Dini ,49km ,proizvodjac gore navedeni sabas .Iaprepadase me nema medija za IVF ja ga nasla bez problema u Uni na Socijalnom ,uglavnom sam se opskrbila ,hvala bogu s lijekovima ,i Pregnil sam nasla ,nema panike .

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 248
24.9.2012 22:06:56   
sabas
kokouli , super za lijekove dal ti jos nesto fali vijdela si par postova iznad da poklanjam 2 diferelina

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 249
29.9.2012 10:53:33   
luna77

IZVORNA PORUKA: tacamaca

Poklanjam tablu (10 kom) tableta Femara, rok je 03/2016 ako nekom treba nek se javi na pp... Sretno!!!

ako nisu poklonjene moze li meni

(odgovor članu tacamaca)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *