Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 22.5.2012 21:51:39
tea 80
Reci mi molim te je li on ima istu funkciju kao i decapeptyl?Ja sam do sada u postupcima primala decapeptyl ali nemam baš iskustva sa cetrotidom i vidim da je dosta skup.Hvala ti na info.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 22.5.2012 22:01:49
Leva
Ima potpuno istu funkciju samo je razlika da se radi o potpuno drugacijem protokolu jer je Cetrotide antagonist a Decapeptil, Dipherelin i Suprefact su agonisti. Cetrotida ti treba samo 3 ili 4 komada za razliku od od ostalih kojih trebas izmedju 7 i 20 kom. u zavisnosti da li se radi o dugom ili kratkom protokolu.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 1.6.2012 17:04:31
Liamchica
Poydrav svim curama
Zna li iko gdje u Sarajevu mogu naći tablete Estrofema od 2 mg?
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 1.6.2012 18:19:31
Leva
Estrofem sam ja kupovala u apoteci Tara. Ona se nalazi u onoj novoj zgradi kod Robota u Hrasnom.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 1.6.2012 22:32:57
Mia
Evo ako nekoga zanima, svjeze inf. o cijenama: u Eurofarm apoteci u Tuzli (Mercator):
- merional je 43,50 KM/kom - decapeptyl 125 KM/kutiji (u kutiji 7 kom.) - menopur nemaju
E ja sad imam pitanje? Da li se merional ampule moraju posebno "skladistiti" prilikom transporta? Postoji mogucnost da ih nabavim u Austriji, pa me zanima da li se mogu donijeti kao "obicni paket" ili zahtijevaju neki specijalni tretman
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 1.6.2012 22:52:52
tara@
Liamchica mislim da ces tesko naci estrofem jer mu je rok trajanja 07.2012.pa ga niko ne drzi a ta fabrika vise nece proizvoditi lijekove navodno,najbolje je da ti doktor preporuci nesto drugo Mia mislim da za merional ne treba nikakav poseban tretman samo da ne bude toplije od 25 stepeni Nadam se da sam vam pomogla
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 1.6.2012 23:23:32
Leva
Decapeptyl mora u frizider, jako je osjetljiv. Kada imam lijekove na zalihi i planiram malo duzi period pauzirati onda sve injekcije (Menopur, Merional, Gonal) drzim u frizideru. Jako je bitno da imaju konstantnu temperaturu tj. da jedan dan nije 15 a za deset 45C
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 14.6.2012 13:52:03
sabas
:( sada mi ne treba Diferelin , potrazujem Orgalutran bilo kakva info gdje ima kupiti koliko kosta... Ili ako neko ima da mi ustupi preko pp dogovor Kako Femara ide moze'l na recept ili se kupiti koliko kosta znam da se prodaje u kutiji 30 kom meni treba samo 10 kom Ili ako neko ima da mi ustupi preko pp dogovor
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 16.6.2012 17:47:28
kevser
Imam 18 Merionala, 10 tableta Femare, 1 ovulacijski test, 1 test na trudnoću, 1 mini mikroskop Maybe Baby, sve sa važećim rokom trajanja i adekvatno čuvano, Ukoliko je neko zainteresovan za neki od ovih artikala neka se javi na PP da se dogovorimo. Naravno sve je jako povoljno.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 18.6.2012 16:35:47
ray
kazu mi u apoteci dina da je femara jeftinija u RS-u jer se tamo moze uzimati na recept. da li neko zna neku apoteku u istocnom sarajevu -u gdje je ima kupiti?
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 18.6.2012 19:35:34
CICIKA MICIKA 74
ray ima dr. Mumunbasic sa Gaka nesto povoljno sklopljen dogovor s nekom apotekom u Rajlovcu za Femaru,kao moze se za 112 km kupiti 10 tableta ,a inace ih je u kutiji valjda 30 .Evo ti njegov broj u kabinetu ,nazovi ujutru i pitaj koja je apoteka ,033250 254,nek ti daju sestre direktni njegov u kabinetu.Sretno.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 19.6.2012 18:48:03
ogica
U Lukavici ima crvena apoteka u trznom centru Tom,evo broj telefona 057/316-950. Ja danas kupila tamo utrogestan vaginalete,jeftinije 4 KM od drzavne apoteke na Dobrinji.
Pozzz
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 21.6.2012 19:02:50
ogica
Iriss mala je razlika od te cijene ,kosta 14,80 KM. Ja sam ga u Dina apoteci placala nesto manje od 17KM,a na Dobrinji u apoteci 19KM,posto zivim na Dobrinji,isplatilo mi se kupiti za razliku od 4KM,kupila tri pakovanja ,treci mi dosao skoro gratis