Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.9.2012 15:20:54
irisss
Jeste ali im se ne isplati, treba imati tim stručan, nije dovoljan samo dr. Rijetko rade, i to samo klasični ivf. Kad Radaa ode u penziju, ne znam kako će insem. raditi
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 20.9.2012 17:08:40
kokouli
A sta mislis da ja pitam bi li meni radili IVF taj klasicni gore,jest da nisam odavno bila ,al sta ima veze .I ne kontam sta se ima njima isplatiti da rade IVF ,valda pacijentu treba da se isplati. .
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 20.9.2012 22:01:03
san4
Kokouli,mozda prvo da odes kod dr na Terme,pa da sa njim porazgovaras i vidis na cemu si,gore na klinici je prava frka,rekoh mozda ako odes privatno imat ces vise vremena da ispitas dr o svemu sto te interesuje!
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 21.9.2012 12:05:57
kokouli
Ma necu mu ici privatno ,to samo ako radim papa test mogu a sad mi nije termin za to ,ne znam kakva im je frka ,otici cu u bolnicu ,ako se hoce to se moze dogovoriti ,bar se nadam .
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 21.9.2012 19:19:22
ena0002
Pitaj slobodno...odgovorice ti ....ja koliko sam skontala do sada je radio IVF samo u slucajvima kada je kod muza nalaz OK, a zena haj tako da se izrazim "tezi slucaj"..da su joj zacepljeni jajovodi i sl.......dr. Rada, biolog, ne radi ICSI...ona radi klasicni IVF koji ti se u tom smislu ne bi isplatio ako ti nalaz muza nije OK
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 22.9.2012 7:42:20
ena0002
Pa ako si zainteresovana i ako si tezak slucaj , salim se, pitaj, sto da ne.....mislim da sa lijekovima dodje oko 3000 KM, a to je u svakom slucaju dosta jeftinije od privatnih
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 22.9.2012 13:51:39
sabas
kokouli znam da dr Godinjak rijetko radi vto koliko sam upoznata da je do sada radio jedino ako zena ima problema sa zacepljenim jajovodima ili nema jajovoda Nas 5- 6 cura gore smo provele u prosjeku po 4 godine i nikome NIJE htio da radi IVF , curi nakon 8 UIU i nakon VTO koji je radila vani nije htio da radi VTO vec je ponovo vracao da radi UIU isti slucaj kod mene MOLILA sam VTO ???? Ena002 nije radila IVF , ako mislis da odes kod dr Godinjaka i odma mu kazes da hoces IVF da radis -tesko. Kazes da si bila pacijent Godinjaka , ocigledno ne dovoljno cim se tome nadas od njega Cure su ti savjetovale da odes privatno - to je ok jer na klinici se svi poruce u 8 ujutro a mozes da dr cekas do dva sata popodne i dobijes dvije recenice koje te sigurno nece zadovoljiti. Jos nesto i da dr prihvati da ti radi VTO (sto iskreno zelim) on priznaje nalaze samo sa klnike to je minimalno 2 mjeseca cekanja rezultata pape (moje iskustvo)
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 23.9.2012 20:25:43
kokouli
Da ,papa kod dr.Godinjaka privatno se moze raditi a nalaz bude za 10 do 15 dana gotov ipak.Imam dobru vijest ,nasla sam juce dr.na klinici u dezuri i dobila sam terapiju za IVF njegovom rulom napisana ,samo je rekao niko vam ne garantuje da ce uspjeti .Kao da ja ne znam to.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 24.9.2012 15:10:10
kokouli
Naravno ,ja iza sebe imam 1 neuspjeli pokusaj IVF ,u Sloveniji sam radila ,rezultat bio 0 ,e hajde eto opet neka probamo ,ako bog da da bude pozitivan ishod . .
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 24.9.2012 17:12:25
kokouli
I rekla mi je sestra da postupak s uputnicom od porodicne medicine dodje oko 100km gore ,tako da prakticno platis samo lijekove koji se svugdje kupuju ako se ne varam ,i tome se doda 4 uz za folikulometriju i vadjenje estradiola i progesterona .Cini mi se to sve ok.Hocu da kazem da dr.vjerovatno ima svoje objasnjive razloge zasto nekome ne radi VTO i zasto nekome ipak radi ,ja zaista nisam uvidjela da mu je nesto bilo ne pravo sto insistiram na tome ,brzo se slozio ,zaista .Mozda nece da rizikuje kad je muski sterilitet u pitanju ,ne znam .Nas dvoje smo u redu medicinski ,pa sad hajd ti znaj koji je faktor.U galvnom nismo ,nadam se stalno da cemo uskoro biti . .
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 25.9.2012 8:40:40
plava ljubičica
Cao drage forumasice...prvi put pisem ovdje..imama problem sa mikrocisicnim jajnicima..neredovne cikluse....nemam ovulaciju itd...u braku1 god i 4 mjeseca nema trudnoce zbog svih problema.....pila klomifene i nista...bez ikakvih nalaza....isla juce dr. Godinaku fascinirao me covjek kako sve detaljno trazi...pa me zanima posto mi i muz mora raditi nalaze..jel njemu treba neka uputnica ili samo gore na GAK da se ode kod te teta Radmile....
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 25.9.2012 15:02:13
na korak
Cao svima, odavno se nisam javila...malo sam bila odustala od svega :) uglavnom ponovo svi nalazi i svi, hvala Bogu, OK. idemo na laporaskopiju i histeroskoiju...nadam se
plava ljubicica, nemoj piti nista bez savjeta i pracenja doktora, pogotovo klomifen, nije bas bezazlen, ako nemas nadzor doktora. za sve gore trebas uputnice, bas za sve, za svai ultrazvuk, pregled...pa naravno i za muza...sretno
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 25.9.2012 19:53:59
ena0002
Kokuli ja mislim da ne zeli da radi IVF kada je u pitanju muski sterilitet...sto je po meni sasvim posteno, jer nema odgovarajuceg biologa...tebi sretno Plava ljubicice treba ti i muzu uputnica koju ce dobiti od ljekara opste prakse i treba da se naruci kod Rade Na korak sretno