Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ima moja prijateljica,nisu loša al zauzmu joj puno mojesta u gepektu i mala im je ova korpa,ja imam peg perego i moja je korpa veća,a konstrukcija se sklopi kao kišobran kolica,čak mi i korpa stane u gepekt..
a joj bas nemam srece nikako da nadjem kolica neka koja su ono sto kazu bas "custa". muz navalio na ona prenatalova al meni bas ona izgledaju ogromno nekako jos kad vidim sve ove dodatke treba mi cjela soba za njih
a joj bas nemam srece nikako da nadjem kolica neka koja su ono sto kazu bas "custa". muz navalio na ona prenatalova al meni bas ona izgledaju ogromno nekako jos kad vidim sve ove dodatke treba mi cjela soba za njih
pa mislim da su i ona kao peg perego koliko sam mogla skontati onako na oči,a tolika su svaka ako su 3u1 p.s. jesi iz MO
< Poruku je uredio Lana_ -- 20.9.2012 9:49:41 >
jesam iz MO i tazila sam po mepasu ma nekako velik izbor nemam pojma sta bi ni koje bi nekako sve mi velika izgledaju kad stavim onu kosaru al nisam doduse ih dizala da vidim tezinu posto mi u zgradi nema lifta moracu neka laganija.gledala sam u bimacu al mi se vala nisu svidile nemogu se one drske okretati prema sebi pa ono nevidis bebu a volila bi da nadjem neka koja imaju onaj 0 polozaj al da se mogu okretati rucke tako da onda mogu i ona 2 u 1 kupiti da nemoram onu kosaru
< Poruku je uredio mo girl -- 20.9.2012 10:41:21 >
jesam iz MO i tazila sam po mepasu ma nekako velik izbor nemam pojma sta bi ni koje bi nekako sve mi velika izgledaju kad stavim onu kosaru al nisam doduse ih dizala da vidim tezinu posto mi u zgradi nema lifta moracu neka laganija.gledala sam u bimacu al mi se vala nisu svidile nemogu se one drske okretati prema sebi pa ono nevidis bebu a volila bi da nadjem neka koja imaju onaj 0 polozaj al da se mogu okretati rucke tako da onda mogu i ona 2 u 1 kupiti da nemoram onu kosaru
kod kolica baby sky se ručka može okretat prema tebi,pošto postoje i AS one prve, jaje, znači da mogu biti i 2 u 1. autosjedalica i kolica. a ne znam imaju li onu košaru za spavanje.to bi već bilo 3 u 1
i ja sam iz Mo...pogledal i preko puta mostarke u dječijem butiku kolica...i kod mene nema lifta u zgadi zato ja svoja držim u autu,jer nema šanse da bi ih mogla nositi s bebom do stana...a što se korpe tiče ona je super za zimske dane ,kad ti je termin možda ti ona i netreba
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Ma ovo je odlična stvar,vidjela sam vozaju malo veću djecu na tome.Dobro bi mi došla za ovu moju gđu kad je zabole noge.Inače hoće sa se vozi u kolicima a da mi nosamo brata
Meni je prodavacica objasnila kako ovakvi dijelovi mogu samo na kisobran kolica jer imaju onaj kako da ga nazovem isprepleteni dio(onaj koji se skuplja) nazad i da se na njega pricvrsti, a kao na druge ne moze odn. one koji nisu kisobran jer nema tog dijela i nema se za sta uhvatiti.
termin mi je 9.2 pa dok krenemo u setnje vec ce biti 3 mjesec a znas kako u nas zna biti fino u 3 mjesecu pa kontam mozda mi nece ni trebati ta kosara neznam ziva.znam da je to daleko al eto volila bi nac neka da ono znam koja cu da to skinem sa vrata da netrebam dalje traziti
Meni je prodavacica objasnila kako ovakvi dijelovi mogu samo na kisobran kolica jer imaju onaj kako da ga nazovem isprepleteni dio(onaj koji se skuplja) nazad i da se na njega pricvrsti, a kao na druge ne moze odn. one koji nisu kisobran jer nema tog dijela i nema se za sta uhvatiti.
Hvala na odgovoru,baš me ovo i zanimalo,jer mi imamo kiš.kolica
termin mi je 9.2 pa dok krenemo u setnje vec ce biti 3 mjesec a znas kako u nas zna biti fino u 3 mjesecu pa kontam mozda mi nece ni trebati ta kosara neznam ziva.znam da je to daleko al eto volila bi nac neka da ono znam koja cu da to skinem sa vrata da netrebam dalje traziti
ako uzmes kombi kolica da znas treba ti citav gepek za njih , gdje god krenes zauzme puno mjesta , onda bolej sackeja kupi kvalitetna kolica iva kisobran kako ih zovete .
ma evo nebi ni ja najradije ona 3u1 nego muz navalio a moram naci neka sa 0 polozajem da beba moze leci normalno ,ma ja trazim nemoguce izgleda,a vala ih nemogu tegliti uz stepenice iova ko sam sva rastelovana
ma evo nebi ni ja najradije ona 3u1 nego muz navalio a moram naci neka sa 0 polozajem da beba moze leci normalno ,ma ja trazim nemoguce izgleda,a vala ih nemogu tegliti uz stepenice iova ko sam sva rastelovana
pa kupis kisobran i imaces naravno onu korpu u kojoj izneses bebu i eto ti , rijesila problem , ova 3u 1 2 u 1 djaba se uzima teglis kasnije hahahhahaha mislim moj ti je prijedlog :))) kisobran za 0 imas onu korpu sto izenses djete, lijepo spustis kolica skroz i stavis korpu i bebaru i mirna Bosna a kod tebe Hercegovina.
Ja sam se raspametila kod sebe dvoje imam ta kombi , imam kisobran eh sada mi treba dupla hahahaha mm ce me ubiti ali stavrno ova dupla trebam .
< Poruku je uredio Mirkica -- 20.9.2012 12:02:40 >
gdje drzis tolika kolica mislis dupla ono za blizance?vidila sam u bimacu da imaju raznih nekako su oko 500km znas ono narucis na internetu i donesu ti kuci pa ti naruci a kad donesu kasno je muzu da se pobuni.u mene je obratno ja bi nesto manje i jeftinije a u mene muz isto kakva baba on bi sve najbolje najskuplje valjda jer nam je prvo dijete,pa cu poslje ja na belaj gdje da ih drzim i vucem uz stepenice kad je on na poslu
pa moje je dijete ležalo s mjesec dana u običnim kolicima.sva kolica mogu u ležeći položaj. mi imamo graco 2 u 1,kolica i as. a u as smo iznijeli bebu iz rodilišta,to je ona kao jaje u obliku slova C.
gdje drzis tolika kolica mislis dupla ono za blizance?vidila sam u bimacu da imaju raznih nekako su oko 500km znas ono narucis na internetu i donesu ti kuci pa ti naruci a kad donesu kasno je muzu da se pobuni.u mene je obratno ja bi nesto manje i jeftinije a u mene muz isto kakva baba on bi sve najbolje najskuplje valjda jer nam je prvo dijete,pa cu poslje ja na belaj gdje da ih drzim i vucem uz stepenice kad je on na poslu
sreca u zgradai imamo vise podruma pa sam raspodjelila , ova kombi sam koristila na pocetku apr mjesecii stojala su mi, p akupim kisobran i njih sam bas bas iskoristila mogu ih i baciti :)))) eh sada ova dupla gledam sta cu i kako cu zao mi dati puno para jer ne znam koliko dugo ce stariji sjediti tu
mo girl netrebaju ti 3u1 ako ćeš u 2mj roditi,taman dok pođete šetati u nas ugrijalo,uzmi neka 2u1 radi AS koja ti treba za vožnju u autu,ili neka kišobran kolica koja mogu 0-položaj..meni je košara teret najbolje su one platnene za iznjeti i voditi doktru...
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..