Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da li neka od vas mama ima iskustva sa kolicima brenda Mamas&papas ? Termin poroda mi je aBd nekad polovinom novembra i razmisljam da kupim ova http://www.mamasandpapas.com/product-sola-2-in-1-plum/103526200/type-i/ s tim da bih dodatno kupila još i odgovorajuću autosjedalicu http://www.mamasandpapas.com/product-cybex-aton-orchid/118811502/type-i/. Ne mogu da nađem nikakve komentare o ovim kolicima osim onih na njihovoj web stranici,a voljela bih kad bi cula neki komentar nasih zena :). I ako možete pogledati navedene linkove bilo bi mi drago da čujem sta vi mislite da li su ok za zimsku bebu... Inace sama kolica kostaju oko 500 KM, i sjedalica 240 KM. Unaprijed se zahvaljujem,
Mi imamo kolica CAM 2 u 1, prezadovoljni smo, posluzila su nam za prvu bebu, planiramo ako Bog da i za drugu, ali kako da vozim oboje na njima
a kolika ce biti starije dijete kad se beba rodi? ja sam svoju prestala voziti u kolicima sa nekih godinu i po, poslije bih je vozila samo u iznimnim situacijama- na moru i tako to
ma nece, neces idi daleko sama s njima, i kod mene je mala razlika. jedno mi je u kolicima a drugo pored mene, kad prelazimo da mi rukicu, hodamo gdje nema puno saobracaja, naravno ne bih se usudila sama s njima dvoma ici u centar grada al po naselju redovno hodamo nas troje sami ja bih da sam na tvom mjestu radije mozda kasnije kupila blizanacka kisobran kolica, pa da mozes sa oboje na duze staze ionako ne mozes sama sa dvoje kolica
pa u mene ce akobogda biti zimska beba pa neznam ziva koja da kupim jer vjerovatno ce mi trebati ona kosara za novorodjence sta vi mislite?ma sva kolica koja sam pregledala imaju nekako tvrdu podlogu pa kad beba legne imam osjecaj da bi se sva izubijala kad bi treskala po gradu il da podmetnem neke deke ispod?neki dan sam vidila tek rodjenu bebu o onim obicnim kolicima mislim na onaj sportski dio samo spusten nekakva mi izgleda kao da pepa kao lopta po onim kolicima pa zato kontam mozda bi bilo bolje ususkati je u onu kosaru
ja planiram da kupim ona dupla kolica ali kud cu s njima izgledaju ogromna , ako ih stavim u gepek zauze sve , a bez njih sma izgubljena
ja sam vec napisala da lanu odavno ne vozam u kolicima, mali je u kolicima a lana hoda sa mnom, kad bas dugo hodamo i umori se stavim je gore da sjedne na kolica, malo jest opasno al vozim po ravnom i polako evo kako to izgleda
I kod nas zimska beba, jos nismo skontali koja kolica da kupimo, i kada cemo uopste moci da ih koristimo...
IZVORNA PORUKA: mo girl
pa u mene ce akobogda biti zimska beba pa neznam ziva koja da kupim jer vjerovatno ce mi trebati ona kosara za novorodjence sta vi mislite?ma sva kolica koja sam pregledala imaju nekako tvrdu podlogu pa kad beba legne imam osjecaj da bi se sva izubijala kad bi treskala po gradu il da podmetnem neke deke ispod?neki dan sam vidila tek rodjenu bebu o onim obicnim kolicima mislim na onaj sportski dio samo spusten nekakva mi izgleda kao da pepa kao lopta po onim kolicima pa zato kontam mozda bi bilo bolje ususkati je u onu kosaru
moja curica je rodjena pocetkom oktobra i imali smo chicco 3in1. u pocetku smo je vozali u onoj korpi sto se stavi na kolica i prakticno je jer je bebi toplije nego bez korpe ali nismo je puno iskoristili. prvo nisam imala gdje da ostavljam kolica osim u autu tako da kad je mm bio na poslu ili negdje sa autom ja nisam mogla da idem u setnje, zatim bila je i zima ,snijeg pa se bas trebalo posebno nakaniti da izadjem. vise sam je nosala u mei tai kad bih odlucila da izadjem tih prvih mjeseci, onda je doslo proljece i ta nosiljka-korpa nam nije trebala vec se vozila u kolicima. drugo dijete je rodjeno u martu i kupili smo obicna gracco kolica bez korpe-nosiljke, bilo nje toplo kad smo poceli izlaziti tako da sam ga ja stavljala samo u deku-vrecicu i u kolica u lezecem polozaju
I moja beba če ako Bog da biti zimska i u istoj sam dilemi kao mo girl Ja bih kupila neka da ih mogu od rođenja pa do nekih 2,5 3 god. dokad se već djeca voze u kolicima. Znam puno žena koje su promijenile po 2,3 kolica, te jedna do 6 mj. pa dalje...ne bih žalila dati više novca i biti rahat do kraja nego stalno tumbati iz jednih u druga. Ako neko ima iskustva s takvim, molim preporuku.
pogledaj ovo meni se licno dopadaju vise ova jedna do drugih , nisam sigurna da ce djete sjediti ispod a kostaju 199 eura
ja sam vec napisala da lanu odavno ne vozam u kolicima, mali je u kolicima a lana hoda sa mnom, kad bas dugo hodamo i umori se stavim je gore da sjedne na kolica, malo jest opasno al vozim po ravnom i polako evo kako to izgleda
moj stariji uglavnom hoce da vozi brata pa i on cuva kolica sa strane. jest da se sporo krecemo ali nece mi pobjeci kad se umori, popne se na onu sipkicu odzada i tako ga vozam na kolicima. mislim, sipkica nije predvidjena za to, ali snalazimo se
hahah dobro je ako L. slusa ali ovaj moj bi odmah poceo "koci" da skoci a i L. je straija skoro godinu od I. pa je s tim i razumnija i zna da ne smije na ulicu trcat i slicno , a ja bas bez ovih duplih nisam ni do prodavnice dospjela ,
hahah dobro je ako L. slusa ali ovaj moj bi odmah poceo "koci" da skoci a i L. je straija skoro godinu od I. pa je s tim i razumnija i zna da ne smije na ulicu trcat i slicno , a ja bas bez ovih duplih nisam ni do prodavnice dospjela ,
ma znam, i ja bih da je lana malo mladja morala uzeti neka blizanacka kolica.