|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
15.9.2012 22:55:07   
reallove
Zenice moje drage,ja sam danas pravila kolac.......i..........pojela sam...............2....i nije mi krivouser posted image ..Pms me drma,al ono bas,rekoh bolje da pojedem sta slatko nego da ko oko mene strada kao npr. mmuser posted image ..Samo mi je sad mukauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2801
15.9.2012 22:56:26   
SdZ
Reallove, molim te, javi se na temu frizure jer znam da si frizerka, ako se ne varam.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2802
15.9.2012 22:58:02   
reallove
ehhehe,jesam,pisala sam jucer,dala sam ti prijedloguser posted image ...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2803
16.9.2012 20:18:13   
mama2884
Vidi ti mojih rr zenica,ne izlaze izgleda danas iz frizidera user posted image

Pa gdje ste sve,zive,zdrave, sitog zeludca....morat cemo mi canim ovo vaganje prebacit na ponedjeljak....izgleda sav trud do petka se istopi preko vikenda..

Ja sam vam u blago recenom soku....danima trazim dig.vagu, i po preporuci nase canim odem do konzuma..prvo donesem jednu kuci ( ima neke opcije kao memorise prvu kilazu,,pa ti pri svakom narednom vaganju pokazuje koliko od prvog vaganja si smrsao i sl...)..helem stanem ja nju kad 00,00...pa doticnu vratim....i uzmem novu..helem jeste da sam neto prije toga vecerala...ali brate 70,50 kg..eto kad me vrag tjerao da kupim dig.vagu...sok,sok,sok......prvu brojku 7 nisam vidjela ima i 4 god....uvijek je bilo 69,ali je bivala 6.....stroga djeta...i to dok ne bude 5 prvi broj....i ima svaki dan ujutro da se vagam..ovo zaista,primejtila sam da posatajem teska sama sebi ali ovo je previse.....eto iskuka se ja,a vas nigdje....user posted image

nema veze,mogu mislit sutra kada stanete pisati...vidim canim se vec zalila sa ne disciplinom....sta da vam kazem,tu smo jedna za drugu,dignite glavu i idemo dalje..
Pusa za sve moje rr debeljuceuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2804
16.9.2012 20:34:39   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Još nisam ništa jela jutros, samo sam kafu popila (gorku kao i uvijek). Danas planiram malo jači doručak, ali iz 2 puta i neki lagani ručak (kuhano meso i povrće), večeru ću neku voćkicu ili jogurt. Samo još da se natjeram da popijem dosta vode.
Isto ću si zeleni čaj napraviti, naravno gorak.

Eeeee, da je bar ovako bilo, od ovoga mog plana sam se jačeg doručka pridržavala, umjesto kuhanog mesa i povrća bili su ćevapi, i to velika porcija, a umjesto jogurta za večeru kolač i to zaliveni. Ubi me ovaj vikend! Sve sam skrivila na PMS user posted image Ima cijelu sedmicu da budem na vodiuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2805
16.9.2012 20:50:37   
mama2884

Još nisam ništa jela jutros, samo sam kafu popila (gorku kao i uvijek). Danas planiram malo jači doručak, ali iz 2 puta i neki lagani ručak (kuhano meso i povrće), večeru ću neku voćkicu ili jogurt. Samo još da se natjeram da popijem dosta vode.
Isto ću si zeleni čaj napraviti, naravno gorak.

Eeeee, da je bar ovako bilo, od ovoga mog plana sam se jačeg doručka pridržavala, umjesto kuhanog mesa i povrća bili su ćevapi, i to velika porcija, a umjesto jogurta za večeru kolač i to zaliveni. Ubi me ovaj vikend! Sve sam skrivila na PMS user posted image Ima cijelu sedmicu da budem na vodiuser posted image

hahahhahah.....Moja MicoTico, ko prizna koja kg mu se jos doda.....hhahaha...ma i mene drma PMS.....ali cisto sumnjam da radi tog PMS-a imam 70 kg...prvo sam sebi prekrizila trazit opravdanja za visak kg...nema pms-a nema nervoze,problema....i sl....Neka si se ti najela cevapa....koliko ti ovog zelenog caja popijes dnevno ?

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2806
16.9.2012 20:55:10   
MicoTico
zelenog čaja popijem2-3 šolje dnevno i vode se nalijevam koliko mogu, ali mi bude baš muka kad je dosta popijem, jednostavno nisam navikla.
Joj, samo tražim opravdanje da jedem, te PMS, te dobila, te došli gosti, te otišla u goste, ma katastrofa,... Sva sreća ne moram drastično smršaviti, ali nastavim li ovako biće tema: Debljajmo se zajedno!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2807
16.9.2012 22:53:17   
anidla
znaci jela sam danas kao nikad do sada, dobila sam jutros i citav Bozji dan zderem,..

sad sam se uhvatila keksa i vidim da cu citav pojest....a onda cu pojest sebe od muke.....

bas sam nevjerovatna danas user posted image ovaj pms nikad gori

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2808
16.9.2012 22:55:59   
jasmin
I pored Visnjine torte da je neko oDje aktivan user posted image ...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2809
17.9.2012 1:11:24   
mama2884
IZVORNA PORUKA: reallove

Zenice moje drage,ja sam danas pravila kolac.......i..........pojela sam...............2....i nije mi krivouser posted image ..Pms me drma,al ono bas,rekoh bolje da pojedem sta slatko nego da ko oko mene strada kao npr. mmuser posted image ..Samo mi je sad mukauser posted image

Pa kada se ovo reallove desilo,onda stvarno nesto nije uredu ovaj vikend...hahhhaha.....imali koga da ne drma PMS?user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2810
17.9.2012 1:48:16   
Mjeseceva Pratilja
Ja sam se upravo pocastila jogurtom. :)
Nece san na oci..Preksinoc i veceras sam vjezbala pola sata i dobro mi je doslo. Osjetim zategnutost misica, stomak se smanjio.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2811
17.9.2012 1:49:01   
Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: animagical

Evo jucer sta sam jela

kakao i tost za dorucak

2 kom pizee za rucak

grozdje za veceru

vjezbala sam i pila vodu

meni je ovo omanji dorucakuser posted image

Uzina. :)

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2812
17.9.2012 1:51:05   
Mjeseceva Pratilja
user posted image slazem se. Dobro je da ide u minus.

Kod mene jutros na vaganju 59,1. znači 400 g manje, ide polako , ali ide dole, što je najvažnije.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2813
17.9.2012 10:24:11   
boombar
Evo drage moje pridruzujem se i ja drustvu ovih koje su zgrijesile i sve svaljuju na pms user posted image I ja cu morati sama sebe dovesti u red. Jutros sam doruckovala dvije kriske crnog hljeba sa pastetom, pa izjurila na posao u brzini i ponijela samo jednu kiflu crnu za uzinu. Rucak nisam planirala pa sad ne znam sta cu kad dodjem kuci .. da ne bude junk food i pre kaloricno .. a da se brzo sprema user posted image Uh, ovako vise necu! Od sad planiram sve unaprijed jer se ovako radnim danom ne mogu sustici.

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 2814
17.9.2012 10:39:13   
canim
Dobro je da vas nisam citala juce user posted image jos bi mi veci apetit otvorili user posted image

Zene drage izgleda da smo svi imali slatki vikend user posted image user posted image a sad fino katanac na frizider user posted image

Kod mene od jutros 3-4 suhe marelice i paletna sa pavlakom
Mislila sam ove marelice/kajsije za uzinu da ostavim, ali dok sam cekala vodu da mi se ugrije ja ih pojela, tako da ce uzina biti samo kafa user posted image ostalo nemam pojma sta bih jela.

Ja nisam vidjela tu Visnjinu tortu a taman mi treba neka ideja za kolac ili tortu, imat cu goste, pa odoh malo da trazim gdje se je sakrila Visnjina torta user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2815
17.9.2012 13:39:56   
reallove

IZVORNA PORUKA: mama2884

Pa kada se ovo reallove desilo,onda stvarno nesto nije uredu ovaj vikend...hahhhaha.....imali koga da ne drma PMS?user posted image

ej draga moja,ja sam prvo ono po svom,jedem nesto malo,pijem vodu bla,bla..al raspolozenje uzas,sad se smijem,pa bi malo plakala,pa onda galamim na mm,eh,navecer oni odu napolje,a ja sama,pojedeoh se,uzmem kolace pred sebe i kazem sebi-jedi dokle god mozesuser posted image ,pojedem ta 2 i onda mi muka...Elem,danas se vracam na staro,nema vise kolaca,nema slatko nista i eto ga....

Jucer krenula napolje,nemam sta obuci kao i obicno i iskopam maicu,nju sam davno kupila,svidjela mi se,a malauser posted image nema veze rekoh smrsat cu ja,ma jok,godinu dana stoji,a ja nikad da smrsam..jucer da je probam,kad ona meni super,ooo,taman mi,ono komotna nije uska,mojoj sreci nema krajauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2816
17.9.2012 13:46:32   
smajli80
Imam prjedlog za one tete koje žele smršaviti:

Posudim im svoju djecu na 7 dana i garantovano idu dole barem 3kguser posted image user posted image .

Ne spavaju noću a danju manjeuser posted image user posted image ,nemaš vremena kad otići u WC kamoli jesti.

Ako ima koja zainteresovana nek se javiuser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2817
17.9.2012 13:50:24   
reallove

IZVORNA PORUKA: smajli80

Imam prjedlog za one tete koje žele smršaviti:

Posudim im svoju djecu na 7 dana i garantovano idu dole barem 3kguser posted image user posted image .

Ne spavaju noću a danju manjeuser posted image user posted image ,nemaš vremena kad otići u WC kamoli jesti.

Ako ima koja zainteresovana nek se javiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Ja imam tako,ali jedan komaduser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 2818
17.9.2012 13:52:33   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Evo jucer sta sam jela

kakao i tost za dorucak

2 kom pizee za rucak

grozdje za veceru

vjezbala sam i pila vodu

eh evo mene opet na ovu temu, nisam se ni debljala ni spala zakovana na 85kg od poroda, 2-3 puta sam se kao malo kontrolisala sa slatkom al ni makac, mozda 200gr i mene odmah prodje volja....ne znam kako cim manje jedem oslabi mi mlijeko, imal ko savjetuser posted image

a ovo gore napisano svaka cast ko moze, i meni je to vise kao uzinauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 2819
17.9.2012 13:53:42   
Bebica11
btw jedem 2 put na dan "malo" obilnije al i kad smanjim kolicinu nista se ne desavauser posted image user posted image user posted image

i uzinam voce, mlijeko, slatko, kafe...to ne racunajuci naravno user posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 17.9.2012 13:54:41 >

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2820
17.9.2012 13:58:05   
animagical

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Evo jucer sta sam jela

kakao i tost za dorucak

2 kom pizee za rucak

grozdje za veceru

vjezbala sam i pila vodu

eh evo mene opet na ovu temu, nisam se ni debljala ni spala zakovana na 85kg od poroda, 2-3 puta sam se kao malo kontrolisala sa slatkom al ni makac, mozda 200gr i mene odmah prodje volja....ne znam kako cim manje jedem oslabi mi mlijeko, imal ko savjetuser posted image

a ovo gore napisano svaka cast ko moze, i meni je to vise kao uzinauser posted image

Edo, sve je to u tvojoj glaviuser posted image

da se i ja prijavim da bez problema drzavam kilazu na 65, nece ni gore ni dole, bez obzira sto jedem sve i svaka doba....imam normalna tri obroka, plus neke jogurte, voce, komad torte, dovrsavanja za bebom, i gazirano...ali se gazitrano stvarno trudim izbaciti, uzas je kad se covjek navuce...

doduse, momak mi je prohodao, pa se ganjamouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2821
17.9.2012 14:08:06   
canim
joj ja ne znam kako vam moze biti muka od kolaca ili cokolada user posted image user posted image meni nikad nije muka od toga, meni muka kad ih ne jedem user posted image

I da napomenem zene koje nose broj 27 farmerki mogu komotno na temu debljajmo se zajedno user posted image i nije mi nesto motivirajuce to sto vi jedete i slano i slatko i gazirano kad hocete user posted image kod mene to ne pali user posted image

i jos da kazem da sam do sad popila 2l vode, osjecam se ko bure user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2822
17.9.2012 14:10:11   
Bebica11
da prijavim da sam jutros jela,

dorucak OKO 8H: 2 komada jagnjeceg pecenja(svekar mi kupio za vikenduser posted image ) mozda nekih 200gr jutros, naravno masni dio odvojim s 2 kriske hljeba, 1 kolac(na bazi mljevenog keksa i topljene cokolade, slicno bajaderi), crna kafa nezasladjena

uzina: veliki makiato (zasladjen) , i 1 banana

evo 14h i vec sam GLADNA[sm=smiley13.gif]user posted image user posted image user posted image

obicno za rucak izgladnim pa se dobro najedem i onda eventualno malo slatkisa ili grickalica uvecer s muzem pojedemuser posted image

evo digitalna vaga okruglo pokazuje 85,5, sad mjereno a obicno ako se vagam prije jela ono rano ujutro pokazuje 85,1kg nekad nekad 84,8-9 i to mi je od poroda konstantno

hajmo dojilice prijedloge STA JESTI da mlijeko ne trpi, ja sam spremna jos sacekati s mrsanjem ako ce mlijeko trpiti jer mi je jako bitno dojenjeuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2823
17.9.2012 14:11:27   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

joj ja ne znam kako vam moze biti muka od kolaca ili cokolada user posted image user posted image meni nikad nije muka od toga, meni muka kad ih ne jedem user posted image

I da napomenem zene koje nose broj 27 farmerki mogu komotno na temu debljajmo se zajedno user posted image i nije mi nesto motivirajuce to sto vi jedete i slano i slatko i gazirano kad hocete user posted image kod mene to ne pali user posted image

i jos da kazem da sam do sad popila 2l vode, osjecam se ko bure user posted image

user posted image user posted image user posted image Reci ti njima,tako i treba...Ja gazirano ne pijem i nije mi nesto neobicno,ali slatko volim pojest,uz kafu,ovako ceif miuser posted image Ali ne mozeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2824
17.9.2012 14:12:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

aj ja popila 1 casu od jutros, ne znam kako se navici da vise pijem, ne naumpada mi

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *