reallove
|
IZVORNA PORUKA: mama2884 IZVORNA PORUKA: reallove Zenice moje drage,ja sam danas pravila kolac.......i..........pojela sam...............2....i nije mi krivo ..Pms me drma,al ono bas,rekoh bolje da pojedem sta slatko nego da ko oko mene strada kao npr. mm ..Samo mi je sad muka Pa kada se ovo reallove desilo,onda stvarno nesto nije uredu ovaj vikend...hahhhaha.....imali koga da ne drma PMS? ej draga moja,ja sam prvo ono po svom,jedem nesto malo,pijem vodu bla,bla..al raspolozenje uzas,sad se smijem,pa bi malo plakala,pa onda galamim na mm,eh,navecer oni odu napolje,a ja sama,pojedeoh se,uzmem kolace pred sebe i kazem sebi-jedi dokle god mozes ,pojedem ta 2 i onda mi muka...Elem,danas se vracam na staro,nema vise kolaca,nema slatko nista i eto ga.... Jucer krenula napolje,nemam sta obuci kao i obicno i iskopam maicu,nju sam davno kupila,svidjela mi se,a mala nema veze rekoh smrsat cu ja,ma jok,godinu dana stoji,a ja nikad da smrsam..jucer da je probam,kad ona meni super,ooo,taman mi,ono komotna nije uska,mojoj sreci nema kraja