Mia
|
IZVORNA PORUKA: somaja Drage moje ja sam u soku jos,,,nedavno sam napisala da trebam na prvu vantjelesnu u novembru ...I naravno oocekujem ja svoju a ona nikako,pa krenem da redam kako me sad bas krenula zezati kad trebam poceti sa mikroginonom..i odem prije dva dana uzmem test kad ono pozitivno,,,odem opet uzmem jos dva opet isto...pocela se znojiti,tresti,,ne vjerujem nista..Juce odem dr.kaze kad ono 6-ta sedm. E onda sam se izgubila,uhvatila da placem,,jos nisam svjesna svega,ni ja ni muz,,,ipak 1o god.u braku je jako puno i da bi se sad bez ikakvih terapija jednostavno se desilo,,mora da sam pustila mozak "na pasu" u pravo vrijeme ..Ma nema veceg od NJEGA,sve dodje u svoje vrijeme a ON je odlucio da je moje sad...Tako cure moje,zeljela sam da ovo sa vama podijelim,da stvarno vjerujete da ce isto tako vase vrijeme doci,,samo neko "malo" vise neko manje ceka....Sretno svima... Prije svega, najiskrenije cestitke na "iznenadnoj" Od sveg srca ti zelim urednu trudnocu, lagan porod i prekrasnu, zdravu i veselu I tacno je to sto kazes da je samo ON mogao podariti ovakvo cudo Drage moje, moramo vjerovati u Boga i shvatiti da je svakome dato ono sto je najbolje za njega! Sretno ostalim curicama koje su u postupku ili se spremaju za njega A veeeeliki ivanama (ivana 1979 i ivanai, ako se jos dobro sjecam kojima je uspjela VTO. I kad sam vec dosla ovdje , da vas i pitam kako ste? Kako teku trudnicki dani? Znate li pol bebica? Puno vas pozdravljam i zelim vam svako dobro!
|