lajlac
|
Cure drage hodajte, iako vam se manta i osjecate se nestabilno, i meni se desava, zna Bog koliko mi je ponekad tesko, ali ja i dalje hodam naprijed. Zna i to da i dalje ponavljam pjesme, rijeci iz filmova ili neke moje misli i koliko me to zamara i sve mislim da cu izluditi, zna koliko me je ponekad strah jer mi predstavlja blokadu. Moja srecice hoce li ovo ikad prestati? Ponekad su mi i nocne more nepodnosljive, neko me doziva i ja se trznem naglo, pa po cijelu noc se vrtim. Vodim duge i zamarajuce monologe i dijaloge sama sa sobom, cas se svadjam, cas se smirujem. Pritisak mi cas raste, cak snizava, omorina mi neka na ocima, sve mislim da ce mi oci otici na drugu stranu, i puno toga. Ali idem naprijed, sta cu?! Drugo mi nista ne preostaje. Drago mi je da nam se Blur javila i sa tako lijepim vijestima o nasoj Rabi. Saljem ti veliko Sta li je bilo s drugim, starim forumasicama? Nebitno, nadam se da su dobro i ja ih u potpunosti razumijem zasto se ne javljaju, moju podrsku imaju! Mili draga, i ja kuburim sa zelucanim tegobama, urinarnim infekcijama, losom krvnom slikom, caj od nevena probaj, uistinu pomaze. Za ostalo pijem terapiju i pokusajem ishranom nadoknaditi sto se moze. Jeli se meni cini ili svak prizeljkuje ostati u drugom stanju, da ne kazem, radi na bebi? (ruzan izraz, ali se razumijemo :)) Oh my god Brynetice, bibo sta je reci? Sretno vam od srca! Mogirl Jana se kupala na moru, pocrnila, macka postala ne da u se gledati i zato se bolje osjeca Cure moje, da ne duljim ko sto znam, drzimo se zajedno, budimo hrabre kao i do sada, pruzimo jedna drugoj podrsku i borimo se! Veliki pozdrav vam saljem! Necu vas pozdravljati redom, jer me je toliko strah da nekoga ne izostavim da sebi ne bih oprostila Zato cu reci: Pozdrav svim novim i starim clanicama!