|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
6.9.2012 14:27:19   
aazra
A sto se tice ovakvih "smijesnih" slika - ne znam ali Amerika je jedno veliko selo, puna svega i svacega, (tako kazu mnogi koji su tamo bili ja nazalost nisam user posted image ) pa se ne bih cudila da su ovi ljudi koji su se nenadano nasli na internetu za njihov pojam sasvim normalne osobe...user posted image
Ali stvarnost je takva, eto ja sam prije nekih mjesec dana nespretno preskakala ogradicu i sad ako me je neko vidio i postavio na net sta ja tu mogu, to je nazalost stvarnost, niko nije zasticen...

Zato u svakoj situaciji pazi da budes sređen user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 476
6.9.2012 14:29:45   
aazra
IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: aazra

Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" user posted image
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi user posted image

Kod kupovine kupaćeg polazim od prve stavke:
- nema šanse da za isti dam više 25 KM, taman da priča sa mnom na plaži.
Ove godine kupila odličan Pompein u Konzumovoj prodavnici. 22 KM

Svaka cast, to se zove neopterecenost i ekonomicnost user posted image  

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 477
6.9.2012 14:30:22   
veeseelaa
I također možete pričati o opterećenosti i neopterećenosti, ali ne znam nikog ko ne voli vidjeti sebe u ogledalu u nečem što mu savršeno pristaje, u čemu izgleda lijepo, sa frizorom i šminkom koja ističe sve lijepo na njemu. Razumijem ja da je nekom tlaka ulagati vrijeme u to, da je nekome tlaka istrpiti neudobnost nekih odjevnih predmeta koje bi obukao, ali nikom ne bi bilo mrsko vidjeti sebe u nekom blistavom (ne mislim na šljoke i to user posted image ) izdanju.

ma da
al zar nismo na ovom forumu stotinu puta rekli da je bitna ljepota duha a ne fizička ljepota, da odijelo ne čini čovjeka itd
tako da dolazimo do spoznaje da je sve bitnouser posted image itd
u suštinu žene se previše smaraju svojim fizičkim izgledom, a prije svega izgledom drugih žena user posted image

ja sretnem nekog sita se ispričam a kad ode da mi neko stoju da šta je imao na sebi nemam pojma
ljudi gledam u lice, jebe mi se za njihovu odjeću, šalvare, baletanke itd
jedino nekog extremnog mogu primjetiti pa bilo da extra dobro il extra loše izgleda

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 478
6.9.2012 14:31:26   
veeseelaa

normala, da je dala 100 KM ako joj ne stoji badava user posted image
itd, u današnjim uvjetima ne treba puno davati na garderobu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 479
6.9.2012 14:34:14   
Hanady RR

Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" user posted image
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi user posted image

Kod kupovine kupaćeg polazim od prve stavke:
- nema šanse da za isti dam više 25 KM, taman da priča sa mnom na plaži.
Ove godine kupila odličan Pompein u Konzumovoj prodavnici. 22 KM

meni je poredc cijene i boje bitan materijal...dal se brzo suši...mrsko mi ić presvlačit seuser posted image
no pompea se fino suši al nebi crvenih nigdje, ni konzum, ni meraktor ni DM u kom ih bi izloženih...al azto mitex oimao po 29 Km silnih...hvala im na uavozu kostima koji se brzo suše i crvene su bojeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 480
6.9.2012 14:52:01   
teacher75
ni ja ne dam puno para za kupaci, do 50 km maximalno. volim najvise sarene, u veselim bojama i lijepim dezenima, a volim i crvene. prije sam nosala iskljucivo bikini-trokutice koji vise otkrivaju nego sto pokrivaju al sad ipak nosim malo zatvorenije, valja sakrit stomak i nedostatke, a i sike da ne ispadajuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 481
6.9.2012 14:57:18   
chuci
i ja sam prije nosila trokutiće a sad malo sutra. jedva našla kupaći u koji mi mogu stati.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 482
6.9.2012 14:59:45   
animagical
ja nisam kupila kupaci Bog zna otkad, a i sad nosim trokutice, haman da se ne nosim u skladu s godinama i djetetomuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 483
6.9.2012 15:00:33   
veeseelaa
meni je ova tema idiotska postala, i ne znam šta više da pišem na njoj
šta volim il ne volim, šta kupujem il ne kupujem, šta mi stoji il ne stojiuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 484
6.9.2012 15:01:00   
teacher75

IZVORNA PORUKA: animagical

ja nisam kupila kupaci Bog zna otkad, a i sad nosim trokutice, haman da se ne nosim u skladu s godinama i djetetomuser posted image

nosila ih i ja jos uvijek da mi stoje, hebes godineuser posted image al ostavila sam ih sve, cekam da se dotjeram u liniju pa da ih opet nosamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 485
6.9.2012 15:01:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

šta volim il ne volim, šta kupujem il ne kupujem, šta mi stoji il ne stojiuser posted image

user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 486
6.9.2012 15:04:54   
animagical

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

sta, ti sebi zadala normu, pa ti nestalo inspiracijeuser posted image meni je svasta promasaj, ali to bih komentarisala ovako bez veze, ne bih nikada nekome rekla jaooo sta nosis, na sta licis... svacije pravo da izgleda kako zeli...hvala Bogu pa nismo svi isti

Neposredna veza do poruke: 487
6.9.2012 15:05:47   
veeseelaa
pa nemam više insiracije user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 488
6.9.2012 15:06:36   
chuci
moje se nisu smanjile poslije prošle ture dojenja, ne vjerujem ni da će poslije ove ture. tako da ako ne proizvode trokutiće DD korpe za mene trokutići pa pa

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 489
6.9.2012 15:10:17   
Skvo RR
Eto ako hocete biti u trendu, nesto kozno, tipa prsluk, pantalone i slicno ove jeseni u garderoberu imati i dio garderobe u boji crvenog vina.

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 490
6.9.2012 15:22:29   
vjestica
vala i kod nas ljudi itekako slikaju, stavljaju na net i ismijavaju tuđe odjevne kombinacija, čak i one puno blaže od ovih na slikama
nimagical nisam išla takva do granapa, ali sam po kući često hodala u toplesu tokom 2-godišnjeg dojilačkog staža user posted image
srećom pa sam na 4 spratu, pa me nije vidio baš cijeli komšiluk user posted image user posted image
kupih i ja prošle godine pompea kupaći, pa ga ove godine bacih u smeće,a puno skuplji liscin kupaći izgleda isto kao prije par godina kad sma ga kupila (inače ne kupujem u lisic, jer u mi i njihovi modeli poprilično tetasti user posted image ali eto nađoh ovaj minimalni bikini po mom ukusu)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 491
6.9.2012 15:26:41   
veeseelaa
vala i kod nas ljudi itekako slikaju, stavljaju na net i ismijavaju tuđe odjevne kombinacija, čak i one puno blaže od ovih na slikama

da a d apri tom ne vide sebe user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 492
6.9.2012 15:28:30   
animagical
ja kad hocu da se posteno ismijem tudjoj opterecenosti modom samo upalim obnuser posted image meni najduze traje jedan zuti bikini s pijace...ima mu jedno 7 godinauser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 493
6.9.2012 15:28:41   
hanabanana
Meni je recimo totalan modni promašaj kombinacija štrample + tene + šorc ili mini suknja.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 494
6.9.2012 16:51:58   
reallove

Meni je recimo totalan modni promašaj kombinacija štrample + tene + šorc ili mini suknja.

I meni ili taice+sorc ili mini suknjauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 495
6.9.2012 17:03:16   
teacher75

IZVORNA PORUKA: reallove

I meni ili taice+sorc ili mini suknjauser posted image

ja sam prije nosila crne tanke tajice uz texas mini suknju dok sam bila djevojka, meni to bas super, i gore neka cool majica, dole naravno baletankeuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 496
7.9.2012 10:24:17   
hanabanana
Tajice ok na baletanke....ali tene to mi je dno.

Neposredna veza do poruke: 497
7.9.2012 10:30:35   
Mya_81 RR
Ja obožavam nositi tajice na kraće suknje, jer se nešto ne osjećam ok sa golim nogama...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 498
7.9.2012 11:57:44   
veeseelaa
šta su tajice?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 499
7.9.2012 12:05:57   
Skvo RR
na bosnian HELANKEuser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *