|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
6.9.2012 13:35:21   
koka i po
e sad da ne bi kvarila temu,pa da opet pojedine ne kazu da filozofiram ,pa da drzim "propovjedi".....
nemoj vise nikada za sebe tako nesto reci...taman da i jeste takouser posted image
o ostalom necu da pisem moje misljenje vec znas.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 451
6.9.2012 13:37:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ja imam drugaricu koja je avion i radi posla mora nositi i sakoe i kosuljice i suknje i u svemu tome izgleda sexipilnije i profinjenije od mnogih u 20-im godinama koje se kao oblace moredno. I podjednako joj dobro stoji i to "tetasto" za posla, i ono sto nosi kad je van posla.
Stvar je u tome kako neko nesto nosi i da li stoji.

user posted image

ili nasa pocy, ja ne mogu zamisliti da njoj nesto ruzno stojiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 452
6.9.2012 13:38:43   
palachinken
http://funmeme.com/post/2010/07/11/WTF-People-Part-3-e28093-Funny-Pics-e28093-Slightly-NSFW.aspx
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 453
6.9.2012 13:39:08   
Hanady RR
zato maji prekrasno stoji zelena boja....user posted image

ja sma neki dan sa majom pila kafu i imala je majciu cvjetlu nasebi sa aplikacijom cvijeta...znači nikad mi ljepša bila nije...pa ovom prilikom te majo molim da crne majice pobacaš i one vesele nosiš...kakve oči imaš i pogled u tim majicama niti jedna dizajner tome nebi doprinjeo svojim radom...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 454
6.9.2012 13:39:10   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

I da, ja sad da navucem na sebe ne znam ti sta i od kojeg dizajnera to ne moze biti dobro.

e Majo ,Majo.....da znas da cu za ovo dobro da te naruzim

samo sam realna

Ne, nego nisi našla pravog dizajnera.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 455
6.9.2012 13:40:25   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

http://funmeme.com/post/2010/07/11/WTF-People-Part-3-e28093-Funny-Pics-e28093-Slightly-NSFW.aspx
user posted image

joj pa ovo je već čini mi se neki prihički poremećajuser posted image
vidi frizura...
i zaborvanosti donji dio d aonuku...
a jel s eona prva upiškilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 456
6.9.2012 13:41:17   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

vidi frizura...

A ne, to je u nekoj zemlji bez kompleksa.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 457
6.9.2012 13:41:23   
maja78 RR

zato maji prekrasno stoji zelena boja....user posted image

ja sma neki dan sa majom pila kafu i imala je majciu cvjetlu nasebi sa aplikacijom cvijeta...znači nikad mi ljepša bila nije...pa ovom prilikom te majo molim da crne majice pobacaš i one vesele nosiš...kakve oči imaš i pogled u tim majicama niti jedna dizajner tome nebi doprinjeo svojim radom...

user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 458
6.9.2012 13:43:59   
Hanady RR

user posted image

vidi frizura...

ma palchinkec ova druga...pa i prva pa i ova u plavoj majici i šorcu i ona u bijeloj haljini sa plavom kosom ok...njen stil...nema komlekse...al ovo ostalouser posted image
meni se čini da se neko šali sa slabijima od sebe umnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 459
6.9.2012 13:44:55   
vjestica

user posted image

vidi frizura...

da, i iako će se većina naših ljudi zgroziti na ovo, meni je ovo super
ljudi vani nisu toliko opterećeni odjevanjem, ko mi ovdje

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 460
6.9.2012 13:50:43   
veeseelaa
nemoj vise nikada za sebe tako nesto reci..

baš tako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 461
6.9.2012 13:53:29   
animagical
ova na drugoj slici u pink kupacem je cini mi se trudnicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 462
6.9.2012 13:55:44   
vjestica

user posted image

vidi frizura...

ma palchinkec ova druga...pa i prva pa i ova u plavoj majici i šorcu i ona u bijeloj haljini sa plavom kosom ok...njen stil...nema komlekse...al ovo ostalouser posted image

otkud odmah pretpostavka da su mnogi od njih umno zaostali??
pa ti bi onda isto mislila i za moju zaovu,a žena samo dovoljno dugo živi u Americi da je totalno neopterećena s tim šta će obuć
a kad dođe ovdje, onda je mm gnavi i vraća s vrata da se obuče adekvatno našoj sredini, jer bi ljudi misliloi da je psihički bolesnik user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 463
6.9.2012 13:56:49   
veeseelaa
hebo našu sredinu, sve sami opterećeni likovi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 464
6.9.2012 13:58:41   
vjestica

da, i smao kod nas misle da je šorc rezervisan za mršavice bez celulita i smao kod nas možeš u časopisu pročitati da bikini možeš obuć smao ako imaš ravan stomak user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 465
6.9.2012 14:02:15   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica

da, i smao kod nas misle da je šorc rezervisan za mršavice bez celulita i smao kod nas možeš u časopisu pročitati da bikini možeš obuć smao ako imaš ravan stomak user posted image user posted image user posted image

ma kažem zato imamo toliko sjebanih tinejdžerki, anoreksične cure i sl
treba biti opušten

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 466
6.9.2012 14:04:08   
Hanady RR

user posted image

vidi frizura...

otkud odmah pretpostavka da su mnogi od njih umno zaostali??
pa ti bi onda isto mislila i za moju zaovu,a žena samo dovoljno dugo živi u Americi da je totalno neopterećena s tim šta će obuć
a kad dođe ovdje, onda je mm gnavi i vraća s vrata da se obuče adekvatno našoj sredini, jer bi ljudi misliloi da je psihički bolesnik user posted image

vještice draga...
mislim nije se ovdje niko naštimao za fotkanje...neko ih je fotkao bez njhovoga znanja...
meni je to strašno....
čisto igranje sa nekim user posted image

pa na prvoj slici žena se upiškila...možda je bolesnauser posted image neko je slika i to šala stavi na internet prostor ...
super obučena i sve ok...al žena se umokrila...i sad valjda trebam reći da se upiškim ulicom nastavim gdje sma stala jer sma neopterećenauser posted image

mislim da nema smisla...iskrenouser posted image

a sad ...imam i ja svoje prijateljice koje nose nakit od šarneih dugamdi na sebi... it o maksuz pokupuje dugmiće pa nagizda lančić i obuče...obavezno u bojama koje nisu u svezi sa obučenim...al to je sanja...ja ne niti mjenjam niti mogu zamisliti nju drugačiju...
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 467
6.9.2012 14:09:38   
vjestica
hanady ni meni se nimalo ne sviđa postavljanje ovakvih slika na internet, ali mi se takođe nimalo ne sviđa ni komentarisanje kako su ovo psihički bolesnici i sl

Neposredna veza do poruke: 468
6.9.2012 14:10:01   
Anoniman

treba biti opušten

Da.

Neposredna veza do poruke: 469
6.9.2012 14:10:50   
Lejla Ka
Ma ne treba ni u čemu pretjerivati.

Zamisli sebe (moram ovako, profesionalna deformacija user posted image ) sa ragadama user posted image (zna Vještica što se ja smijem) i sad je tebi nezamislivo da bilo šta obučeš, pa npr. napraviš rupe na majici, i potpuno neopterećena trkneš po hljeb u mahalski granap.

Ako sam ja zbog toga što ne bih baš smatrala takav postupak OK opterećena, ja ću rado biti opterećena u toj mjeri.

Šorc nije rezervisan, ali postoje odgovarajući krojevi i brojevi.

I također možete pričati o opterećenosti i neopterećenosti, ali ne znam nikog ko ne voli vidjeti sebe u ogledalu u nečem što mu savršeno pristaje, u čemu izgleda lijepo, sa frizorom i šminkom koja ističe sve lijepo na njemu. Razumijem ja da je nekom tlaka ulagati vrijeme u to, da je nekome tlaka istrpiti neudobnost nekih odjevnih predmeta koje bi obukao, ali nikom ne bi bilo mrsko vidjeti sebe u nekom blistavom (ne mislim na šljoke i to user posted image ) izdanju.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 470
6.9.2012 14:14:26   
aazra
Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" user posted image
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi user posted image

Neposredna veza do poruke: 471
6.9.2012 14:17:16   
Hanady RR

hanady ni meni se nimalo ne sviđa postavljanje ovakvih slika na internet, ali mi se takođe nimalo ne sviđa ni komentarisanje kako su ovo psihički bolesnici i sl

nosi psihički bolensici ali ovi koji su ih slikali su jači do njih umno...i koriste slabosti koje ovi imaju...s tim da ne smatram slabosti sve slike to napisah...
određene slike su savim Ok...al druge zasita nisu neopterećenost nego čista opterećenost u kojoj se pretjeralo...
mislim nije ih bosanac ( balkanac) ni fotkogarfisao nego neko iz njihove zmelje...sigurno plijene pažnju...tipa ovaj stariji čovjek sa treće slike...teta na 7 slici, i posljednja fotografija...
sad ti mene možeš uvjeđivati da to nije tako...al ja sma sigurna da dobar dio nas evo u sarajevu nebi se na ovaka način ismijavao ovim ljudima...sa naslovom WRF people.funny picsuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 472
6.9.2012 14:20:10   
aazra
Ali vezano za ono sto sam vec pisala na ovoj temi - ja nastojim voditi racuna o sebi, u smislu odijevanja da je nesto sto mi stoji pa makar bila i opustena varijanta, volim kombinovati određene  boje pa i u nekim opustenijim varijantama...ali bez sad nekog pretjerivanja user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 473
6.9.2012 14:21:44   
animagical
Zamisli sebe (moram ovako, profesionalna deformacija user posted image ) sa ragadama user posted image (zna Vještica što se ja smijem) i sad je tebi nezamislivo da bilo šta obučeš, pa npr. napraviš rupe na majici, i potpuno neopterećena trkneš po hljeb u mahalski granap.

hajde vjestice priznaj, u koji si granap isla ovako?user posted image

Neposredna veza do poruke: 474
6.9.2012 14:23:54   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: aazra

Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" user posted image
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi user posted image

Kod kupovine kupaćeg polazim od prve stavke:
- nema šanse da za isti dam više 25 KM, taman da priča sa mnom na plaži.
Ove godine kupila odličan Pompein u Konzumovoj prodavnici. 22 KM

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *