|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza
6.8.2012 18:33:12   
magbi
uradila sam jutros aminocintezu.dosla u 8:30 a stigla na red u 12:30 puna 4 sata cekala ukocila se vise.uglavnom dr.kandic je divna sve pohvale za nju.dva put me je morala bosti jrr sam ja malo buci buci ps se prvi put igla zacepila u salu haha.jos samo rezultati ako Bog da budu uredu.

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 701
6.8.2012 19:19:55   
Marija13
user posted image user posted image user posted image neka je proslo, sad miruj i odmaraj se, jesi li dobila sta da pijes? Ja jos cekam nalaze..jesu li i tebi rekli za mjesec dana?

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 702
6.8.2012 22:59:04   
magbi
jesu za mjesec a i dalje pijem cefabos i apaurine dva put me bola da je treci put odustala bih evo odmaram.citam surfam sa mobitela pijem vodu u.zivotu nisam.ovoliko vode popila haha
srwtno nam svima sa rezultatima

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 703
10.8.2012 22:10:46   
magbi
drage moje je jeli ikom gotov nalaz jeste li citale danasnji avza pise bas za aminocintezu kako zene cekaju a nema rezulat a preko 20 sedmice abortus se neradi jao oni nisu normalni sta ko nesto nedo Bog nije ok,sta onda ko je onda odgovoran,UZ BOZIJU POMOC ISKRENO NADAM SE DA CE NAM SVIMA NALAZ BITI SUPER user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 704
11.8.2012 20:58:57   
Marija13
Citala sam..stvarno grozno, ma cekat cemo 2 mjeseca, meni je proslo 32 dana od amniouser posted image user posted image sad samo razmisljam sto sam uopste radila, mucila bebicu da bi se oni mogli igrati..

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 705
12.8.2012 22:50:53   
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: magbi

uradila sam jutros aminocintezu.dosla u 8:30 a stigla na red u 12:30 puna 4 sata cekala ukocila se vise.uglavnom dr.kandic je divna sve pohvale za nju.dva put me je morala bosti jrr sam ja malo buci buci ps se prvi put igla zacepila u salu haha.jos samo rezultati ako Bog da budu uredu.

magbi

draga nisam u toku, što si radila amino,

< Poruku je uredio mama alma RR -- 12.8.2012 22:52:08 >

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 706
15.8.2012 17:13:26   
magbi
drage moje nalaz mi je gotov sve je HVALA BOGU UREDU.i pise da je XY to jeste user posted image .presretna sam zbog nalaza zato jer je sve uredu hvala BOGU JOS JEDNOM

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 707
15.8.2012 17:44:01   
Arminaa

drage moje nalaz mi je gotov sve je HVALA BOGU UREDU.i pise da je XY to jeste user posted image .presretna sam zbog nalaza zato jer je sve uredu hvala BOGU JOS JEDNOM

user posted image user posted image user posted image Bas mi je drago da je sve u redu. Nalaz ti je bio bas brzo gotov, za koliko, jel 7 dana?

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 708
15.8.2012 17:44:19   
Marija13
ČESTITAM!!! :) A gdje si tacno radila amniocintezu, kako tako brzo gotov nalaz???

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 709
15.8.2012 20:59:59   
magbi
radila sam na GAK JEZERO radila 06.08. danas me zvali i to po nalaz je doslo jos zena koje su bile samnom na amino.MARIJA zovni gore ili otidji za svaki slucaj gdje god da si radila aminocintezu,sta je bilo pa su nama tako brzo uradili nalaze uglavnom i tebi VELIKU SRECU ZELIM I ZNAM DA CE BITI AKO BOG DA SVE UREDU

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 710
15.8.2012 21:02:42   
Marija13
Ja radila 09.07. isto na GAK-u user posted image oni su rekli zvati, ali eto pokusat cu sutra ja njih nazvati..
Moze li mi neko dati broj koji se zove za taj nalaz, vracala sam se na stare postove ali ne vidim..

< Poruku je uredio Marija13 -- 15.8.2012 21:15:09 >

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 711
15.8.2012 22:07:24   
magbi
cccccc mene zvali javim ti broj kasnije mobitel mi je negdje a prazan evo sad cu ga trazit

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 712
15.8.2012 22:56:47   
M kao Mama

ma, ja sam tebi rekla da si ovo odradila bez potebe, al hajd,barem sigurno znaš da je dječko,

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 713
16.8.2012 8:30:18   
Marija13
Zna li iko broj za nalaze amnio???

Neposredna veza do poruke: 714
16.8.2012 10:28:15   
magbi
alma znas kako sam se bila prepala jer nam niko nema u porodici a ja mlada ali eto HVALA BOGU sve je uredu,kod tebe dvije djevojcice kod mene dva djecaka da se prijateljimo almic haha

Neposredna veza do poruke: 715
16.8.2012 10:28:38   
magbi
marija pisala sam ti privatno imas poruka

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 716
16.8.2012 12:25:50   
Marija13
Zvala sam za nalaz i da pitam kako su stigli rezultati za 06.08. a moj radjen 09.07.i jos nista. Gospodja mi ljubazno rece da sad rade po nekoj novoj Amino-PCR metodi gdje rezultati budu brzo gotovi, a mi sto smo dali uzorke ranije trebamo jos cekati jer se rade po starom nacinu.

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 717
16.8.2012 12:28:12   
magbi
pa sta sad do kada moras cekti

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 718
16.8.2012 12:31:42   
magbi
ccccccc kakva je razlika izmedju te dvije metode

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 719
16.8.2012 12:38:22   
djoisa
evo u danasnjem dnevnom avazu pisu kako se dugo cekaju rezultati

"Imamo dva biolga koja rade na analizi za amniocentezu. Jedan se razbolio i u bolnici je, a drugi je na nekoj vrsti stipendije. Amniocenteza se radi u KCUSu i PCR metoda na Institutu za genetiku Medicinskog fakulteta US. Mislim da cemo to rijesiti jer smo sve poduzeli-kaze Aganovic generalni direktor KCUSa."

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 720
16.8.2012 12:41:59   
magbi
jeli pouzdana ta PCR METODA

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 721
24.8.2012 17:48:40   
Marija13
Danas sam saznala rezultate, sve je u redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , djecak je user posted image

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 722
24.8.2012 17:56:01   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Marija13

Danas sam saznala rezultate, sve je u redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , djecak je user posted image

cestitam user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 723
25.8.2012 20:22:17   
magbi
marija bas bas mi je drago napokon a i termin nam u dan a i djecaci ama super zajedno cemo po jezeru party pravituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 724
25.8.2012 23:16:10   
magbi
user posted image user posted image user posted image jao meni bas drugo menii vinetu je u dan termin

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *