|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
10.8.2012 15:21:18   
lady_bubamara
Nisam trudna , dobila sam juče menstruaciju.... Muž i ja ne koristimo više zaštitu , želimo bebu ( priznajem :) ) Noć prije menstruacije smo imali odnose ali.... Kontaktirala sam ginekologa iz Sarajeva objasnila mu sve i da mi je kasnilo i da sam dobila i da sam imala neke simptome i on me pitao da li sam ikada imala problema sa cistama na jajnicima, rekla sam da jesam.... On kaže da postoji mogućnost da zbog toga ne ostanem u drugom stanju user posted image , rekao mi je čak i to da nema veze što smo muž i ja imali odnos noć prije ciklusa jer ni tad ne mogu ostati u drugom stanju..... I sad eto, tužna sam i bojim se otići na pregled jer ne znam šta će mi otkriti, kakve probleme sa jajnicima.... Sa mamom ne mogu o ovome razgovarati jer ne želim da je sikiram a muž mi stalno govori sve će biti ok.... Imate li kakav savjet za mene žene ? Ja sam se nešto skroz rastužila , stvarno smo htjeli bebicu, a sad su mi sve nade nekako potonule.... Ne znam više ni šta da mislim, ni da radim ,da li da dalje pokušavamo.... Ništ ja više ne znam....

Ljep pozdrav svima.

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 3601
10.8.2012 15:30:22   
nanika
Ninulina zasto se odmah u startu predajes. Glavu gore i misli pozitivno. I ja evo 10 godina imam ciste na jajniku pa sam rodila sasvim normalno dvoje djeceuser posted image . Otidji na pregled, posavjetuj se i vidjeces da ce sve aBd biti okuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 3602
10.8.2012 15:40:52   
lady_bubamara
Hvala Nanika, sve ste divne ovdje ! Hvala ti ! vratilo mi je vjeru malo sada kada sam pročitala da i ti imaš probleme a rodila si :) Čim mi završi mjesečnica idem doktoru , ali , ipak ćemo muž i ja pokušavati dalje :) Hvala ti

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3603
10.8.2012 15:43:33   
nanika
Ninulina vazno je samo biti pod doktorskim nadzorom, obavezno idi na pregled. Ja koliko sam te shvatila ti si mlada i tek ste poceli da radite na bebici. Jeli tako?

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 3604
10.8.2012 15:46:11   
palachinken
Meni su policistični jajnici i apsolutno nisam imala problema pri začeću, ni tokom trudnoće. Nego ti fino na UVZ i na pregled. Sve se da riješiti.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3605
10.8.2012 15:46:46   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: ninulina

Hvala Nanika, sve ste divne ovdje ! Hvala ti ! vratilo mi je vjeru malo sada kada sam pročitala da i ti imaš probleme a rodila si :) Čim mi završi mjesečnica idem doktoru , ali , ipak ćemo muž i ja pokušavati dalje :) Hvala ti

Obavezno potražiti ljekarsku pomoć i podršku. Nema smisla ne ići ljekaru u strahu od toga šta će se okriti već treba požuriti u nadi da se sve može riješiti vrlo brzo.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 3606
10.8.2012 15:50:21   
lady_bubamara
Da , imam 24 godine , pet godina smo muž i ja zajedno i skoro smo se uzeli :) A svakako moram otići kod doktora , jest da me je strah pomalo šta će mi reći ali ne mogu ništa znati ni šta će biti ni šta neće dok mi sve doktor ne objasni.... Sada sam pričala sa rodicom a ona mi ni pet ni šest reče : ,, Ma ti si možda imala ranu trudnoću pa si je izgubila čim ti je kasnilo 15 dana pa si dobila ," iznervirala me al bolje mi je kada sam pročitala još neka iskustva po forumima i shvatila da to uopšte ne mora da znači da je gubitak rane trudnoće.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3607
10.8.2012 16:01:28   
vjestica
a što te znervirala rodica?
možda i jesi imala biohemijsku trudnoću
jel tebi ono prvi test bio blago pozitivan?
jeli ti sad menstruacija obilnija i bolnija?
i ako si imala biohemijsku trudnoću, to nije ništa strašno, to ej čak dobar znak, prvo što možeš zatrudnutu, drugo što se nakon nje vrtlo brzo desi prava trudnoća
i nemaš razloga za paniku, tek ste počeli raditi na bebi
idi ljekaru , obavi preglede, pa kao ima neki problem, da to riješiš odmah

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 3608
10.8.2012 16:05:27   
lady_bubamara
Prvi je bio nevažeći a drugi negativan. Ma meni su uvijek menstruacije bolne i traju mi po 5-6 dana , iskreno nisam jutros ništa čudno primjetila , bolilo me , popila tabletu, odspavala i sad je dobro . Ništa neobično što mi se i prethodnih menstruacija nije dešavalo.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3609
11.8.2012 1:24:45   
Dalia_88
Ninulina nemoj da brines ovdje ces svasta da procitas i da shvatis da nisi sama, ima dosta zena sa slicnim problemima. Ako zelis pridruzi se u cekaonicu gdje mozes pricati o svemu sto te muci
http://www.ringeraja.ba/forum/m_1367594/mpage_15/tm.htm#1378362

i na listu
http://www.ringeraja.ba/forum/m_1362396/mpage_3/tm.htm#1378210

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

Neposredna veza do poruke: 3610
12.8.2012 16:58:08   
Baby_Jane
Da li se nekome od vas desilo da ste bile trudne a da vam pri ultrazvuku nije pokazalo nista, da nije bila vidljiva trudnoca??

(odgovor članu Dalia_88)
Neposredna veza do poruke: 3611
12.8.2012 19:10:53   
lana86
Ninulina prvo da kazem da mi je zao sto si dobila user posted image , ali ne daj se i ja sam sve to prosla i ocito mi se ponavlja ali ne odustajem..

Drugo da ne mozes zatrudniti dan prije menzisa, nije tocno to je laz jer mozes zatrudniti i dok imas , sve zavisi kad imas ovulaciju. Moja tetka je zatrudnila dan prije user posted image , i dr je rekao da je nemoguce ali rodila je zdravog sincica..zato za sve postoji prvi put ;)

Dobro vino i lijepa žena – to su dva najljepša otrova.

(odgovor članu Baby_Jane)
Neposredna veza do poruke: 3612
12.8.2012 20:24:30   
Dalia_88
Baby Jane jel ti test bio pozitiva a na UZ se nije vidjelo.. Sta se poslije desilo, jesi i bila trudna ili ne??
Jednoj forumasici se to skoro desilo pa moze s njom o tome. Evo ti link nasa Ananas_ze jos uvijek ne zna sta se desava pa vjerujem da bi bilo dobro da razmijenite iskustva..

http://www.ringeraja.ba/forum/m_1367594/mpage_16/tm.htm#1379381

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

(odgovor članu lana86)
Neposredna veza do poruke: 3613
12.8.2012 20:31:26   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Baby_Jane

Da li se nekome od vas desilo da ste bile trudne a da vam pri ultrazvuku nije pokazalo nista, da nije bila vidljiva trudnoca??

jesil UZ radila vaginalni
ja sam onaj preko stomaka radila i vidjela mi se samo gestacijska vrećica
Šta je rekao dr? da ponovo dodješ na pregled il šta?
sumljal se na vanmateričnu il šta???
de malo detalja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 3614
12.8.2012 22:43:35   
Mirkica

DA meni tek su sa 11 sedmica vidjeli plod

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3615
13.8.2012 2:53:38   
Baby_Jane
Hehe, bas ste divneuser posted image
Test mi je bio negativan, ali mu ne vjerujem, heheheuser posted image (mozda sam ga radila prerano)...UZV je bio vaginalni i dr. kaze da ne vidi nista, tj. da ne vidi trudnocu, ali je bilo neke slobodne tecnosti, pa misli da je to pred user posted image user posted image ...kaze da nije ni vanmatericna trudnoca...i da ocekujemuser posted image u naredna dva dana...ali evo nista se ne dogadja, niti me sta boli, osim sto su grudi osjetljive, i dan prije uzv me bolio malkice stomak, ali trenutno nikakvih simptoma da cu dobiti(a kasni mi 16 dana, po mojim nekim proracunima, mada to nikad nije sigurno zato sto je neredovnauser posted image )!
Ne znam sta da vam kazem. user posted image mi, znaci, inace nije redvna, nikad, ciklus 35 (i vise) dana, tako da je moguce da su mi je ovulacija zakasnila...Ali smo ovaj mjesec bili bas aktivniuser posted image , i ne znam zasto, ali imam neki feeling (mada me sigurno vara)...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3616
13.8.2012 2:54:47   
Baby_Jane

IZVORNA PORUKA: Mirkica

DA meni tek su sa 11 sedmica vidjeli plod

A koliko prije je test bio pozitivan?

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3617
13.8.2012 3:14:04   
Baby_Jane
PS:Zadnja M mi je bila 1.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 3618
13.8.2012 9:51:00   
vjestica

Hehe, bas ste divneuser posted image
Test mi je bio negativan, ali mu ne vjerujem, heheheuser posted image (mozda sam ga radila prerano)...UZV je bio vaginalni i dr. kaze da ne vidi nista, tj. da ne vidi trudnocu, ali je bilo neke slobodne tecnosti, pa misli da je to pred user posted image user posted image ...kaze da nije ni vanmatericna trudnoca...i da ocekujemuser posted image u naredna dva dana...ali evo nista se ne dogadja, niti me sta boli, osim sto su grudi osjetljive, i dan prije uzv me bolio malkice stomak, ali trenutno nikakvih simptoma da cu dobiti(a kasni mi 16 dana, po mojim nekim proracunima, mada to nikad nije sigurno zato sto je neredovnauser posted image )!
Ne znam sta da vam kazem. user posted image mi, znaci, inace nije redvna, nikad, ciklus 35 (i vise) dana, tako da je moguce da su mi je ovulacija zakasnila...Ali smo ovaj mjesec bili bas aktivniuser posted image , i ne znam zasto, ali imam neki feeling (mada me sigurno vara)...

uradi betu pa ćeš biti 100% sigurna
sretno

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 3619
13.8.2012 11:23:42   
Baby_Jane

IZVORNA PORUKA: vjestica

uradi betu pa ćeš biti 100% sigurna
sretno

Oki tnx :)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3620
13.8.2012 17:53:20   
jakosretna
draga Ninulina user posted image nema potrebe da se plasis taj doktor nema pojma ako je reko da nemozes ostati trudna LAZE ja sam imala ciste na jajnicima i jake upale i bolove i evo hvala bogu 2 sam do sada rodila.Eh drage moje od mog poroda 2 mj i 13 dana nedojim bebu,a jos nisam dobila ajjj jako sam zabrinuta user posted image

Neposredna veza do poruke: 3621
23.8.2012 23:08:33   
Bihter
Pozdrav veliki svima...Zanima me kakvi su vama bili prvi simptomi trudnoce..Ja se ovih dana stvarno cudno osjecam. Stalno imam osjecaj kao da cu dobiti a ne bi jos trebala ni blizu..Grudi me bole i otecene su.. u donjem djelu ledja me stalno nesto koci,bas osjecam bol da ponekad moram sjesti ne mogu stajati i donji dio stomaka ma probada i oteknut jeuser posted image Sta mislite..jeli su to prvi znaci trudnoce mozda i jel imala neka slicno sta..user posted image Nadam se da jesuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 3622
23.8.2012 23:44:25   
animagical
tesko da je simptom trudnoce toliko prije ocekivane menstruacije, obicno menstracija i zakasni pa onda dodju ti osjecaji...mozda je pms, mozda ovulacija...?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.11.2012 12:20:12 >

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 3623
23.8.2012 23:48:47   
Bihter
Pa to i ja mislim..nekako mi je prerano ali opet nije mi se nikad ovako desavalo pa sam zbunjenauser posted image Mozda samo mnogo trudnocu ocekujem pa u svemu vidim neke znakove user posted image Hvala na odgovoru

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3624
27.8.2012 15:18:53   
leptirići
Bihter imamo isti "problem"!!!Užasno me bole grudi ne mogu spavati na stomaku koliko me bole,a menstruacija bi mi trebala doći za 12 dana.Inače me bole 2-3 dana prije nego mi dođu...al opeta sam sumnjičava jer sam imala odnose prije 9 dana...da li je moguće da su to oni prvi simptomi???Ima li netko slično iskustvo???

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *