|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
29.8.2012 21:53:56   
leptirići
Itko??? user posted image

(odgovor članu leptirići)
Neposredna veza do poruke: 3626
6.9.2012 20:47:30   
Anoniman
joj sad cete se smijati ali me toliko zanima ja ne mogu cekati da mi user posted image dodje...
naime..prije nekoliko dana mm i ja imali odnos i naravno pazili se tj prekinuti snosaj je bio..medjutim od sljedeceg dana mene pocnu jajnici boliti,
grudi mi bride katastrofa (tako mi bilo i u prvoj trudnoci),udjem na kalendar ovulacije i bas taj al bas taj dan mi ovulacija bila..i juce mi muka neka cijeli dan
usla u bus zeludac mi se okrece povratila bi al ne moze a smrdi mi sve ma uzas..mislim da je jos rano za sve al eto il sam umislila il ma zar je moguce da se
sta zakacilo?????ono i user posted image i user posted image --mislim od svih dana..mada ne vjerujem jos je rano za sve,trebam tek tamo oko 20tog dobiti..ako ima iko kakav savjet dobrodosao je,ja Bogami ko kakva budaletina ko da dijete nisam rodila ovo me bas zbunilo..hvala

Neposredna veza do poruke: 3627
10.9.2012 14:23:14   
ljiljo
Imam jedno pitanje, 7 dan od ovulacije je i konstantno me grudi bole, žigaju nevjerovatno ma ni pred user posted image me ne bole ovako da li je moguće da je neki znak trudnoce i nadut mi je stomak uzasno. Please odgovorite!

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3628
10.9.2012 14:24:13   
veeseelaa
sve je moguće a i ne mora da znači, na dan očekivane mjesečnice uradi test za trudnoću
sretno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 3629
11.9.2012 13:44:51   
cele.k.
cao cure.user posted image sam imala 9.8.,ciklusi su mi uglavnom 26-27 dana,danas je 11,jos nisam dobila,test sam uradila jedna crta.da li da se nadam,al opet kontam svi testovi pokazuju dan nakon izostanka trudnocuuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3630
11.9.2012 14:39:41   
Jovana22
Treba mi vasa pomoc...jako sam zabrinuta... u julu mi je 10 dana kasnilo,pa sam radila testove,bili su negativni uradila sam betu nista...Ovaj mesec mi je kasnilo 5 dana,a onda sam 31 dobila jedva primetno,kao pred prestanak i to samo par kapi,posle toga 7 dana mi je islo sve po neka kap...bledo crveno...user posted image sada imam glavobolje,grceve u stomaku,grudi su mi otecene kao pred dobijanje,ledja me ubijaju,spava mi se non-stop,jutros sam uradila test negativan je..u petak tek imam zakazano kod ginekologa...ne znam sta da mislim,pre svega ovoga sam imala redovnu u dan...sada...ne znam sta mi se desava...jako zelim bebu,ponekad se bojim da mi je to sve haluciniranje...muka mi je,osecam glad na svakih pola sata...sve me navodi da razmisljam o trudnoci,a opet se bojim da nisam...staa vi mislite? lakse ce mi biti ako cujem jos neciji savet...hvala unapred user posted image

Neposredna veza do poruke: 3631
11.9.2012 19:56:13   
Artemida84

IZVORNA PORUKA: cele.k.

cao cure.user posted image sam imala 9.8.,ciklusi su mi uglavnom 26-27 dana,danas je 11,jos nisam dobila,test sam uradila jedna crta.da li da se nadam,al opet kontam svi testovi pokazuju dan nakon izostanka trudnocuuser posted image

Draga, sve je moguce. Samo kod mene uopce test nije pokazao pozitivan rezultat dan nakon izostanka vec jedno 4-5 tek, ja onako slucajno uradim opet tada i bude pozitivan. Drzim fige....

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3632
12.9.2012 11:19:19   
cele.k.
joj utjesila si me.mene svaki dan boli stomak,stalno imam osjecaj user posted image je dosla,al nista.bijelo pranje mi je pojacano.ne znam dokad da cekam.ne daju mi se bas svaki dan pare za testove i onda jos razocarenje

(odgovor članu Artemida84)
Neposredna veza do poruke: 3633
12.9.2012 12:04:43   
Jovana22
Ipak vidim da moram sacekati petak...Hvala...user posted image

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3634
12.9.2012 21:09:43   
Artemida84
cele.k. - samo se opusti i ostaje ti cekanje. Meni su najbolji bili testvi oni najjeftiniji, ali ne moras ni uzimati stalno, sacekaj jedno par dana i onda, ako ti je i ovulacija kasnila i ostalo ne moze ti se en vidjeti prije. Javljaj ishod a drzim ti fige.
Jovana22 - moze biti da si trudna jer dosta trudnica je imalo te neke blijedunjave iscjetke. Nista ti ne preostaje vec da sacekas malo, pa uradi test recimo dan prije pregleda da ako bude pozitivan ukazes ginekologu na to. Probaj se opustiti i ne misliti na to (znam da je tesko ali recimo meni je soping pomagao user posted image ). Drzim i tebi fige i javljaj nam ishod.

(odgovor članu Jovana22)
Neposredna veza do poruke: 3635
12.9.2012 23:11:21   
Jovana22
Artemida84 hvala ti...ali bojim se opet uraditi test,plasim se da ce pokazati jednu crtu i da ce me to user posted image ali sacekacu petak tako je mozda najbolje... :) javicu vam svakako...user posted image

(odgovor članu Artemida84)
Neposredna veza do poruke: 3636
13.9.2012 10:26:32   
cele.k.
cao cure.kod mene jos nista al stalnmo imam tupi bol u donjem dijelu stomaka.ni sama vise ne znam sta da radim

(odgovor članu Jovana22)
Neposredna veza do poruke: 3637
13.9.2012 11:58:26   
Anoniman
Jel moguce da mogu ostati trudna iako nisam jos dobila mens nakon poroda

(odgovor članu cele.k.)
  Neposredna veza do poruke: 3638
13.9.2012 14:32:49   
Teddy Bear
Anonomna, sve je moguce, pa i trudnoca, ako sumnjas kupi jedan testic.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3639
13.9.2012 14:36:04   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jeste, uz nezaštićen odnos vrlo je moguće.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3640
13.9.2012 14:43:10   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Da.
Ne znas kada se desi ovulacija i ako imas nezasticen odnos,sve je moguce.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3641
13.9.2012 14:59:34   
ljiljo
Muci me lagana zgaravica, stomak mi je nadut i grudi me bole jos od 7og dana ovulacije, trebam dobiti 18 da li mi je rano da uradim test?

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3642
13.9.2012 17:41:56   
Anoniman

auuuu a bebi mi 2 mjeseca

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 3643
13.9.2012 17:48:53   
Dz3ni

Ma uzmi test i riješi se brige. I ja sam kontala da sam trudna prošli mjesec zbog naglih promjena raspoloženja, a bebi mi tek 4 mjeseca. user posted image Male su ti šanse, ali da ne razbijaš glavu radije daš 4 KM na test i znaš na čemu si. Sretno..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3644
13.9.2012 20:32:59   
mama049
drage moje imam i ja pitanje za vas...

ja i muz planiramo drugu bebu...imam kcerkicu od 4 god. mecu sam imala 17.8. ocekivala sam je 11.9. jer mi je ciklus uvijek 25 dana. jutros uradila test i negativan...
da li je rano za njega ili stvarno nisam trudna...
imam bolove u grudima, bole me ledja, stalno sam umorna, neprestano piskim i imam osjecaj da mi zeludac ne radi dobro... 3 dana me lagano boli mali somak kao da trebam dobiti...

nije mi prvo dijete, ali sam opet u nedoumici, jer nije ni jedna trudnoca ista...
unaprijed hvala svima na odg....pusa...:)))))

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 3645
13.9.2012 22:35:34   
Lejla Ka
ljiljo tebi je rano da radiš test, a mama049 još je to rano, naročito ako je ciklus skraćeni, test još uvijek može biti negativan. Sačekaj još par dana pa ponovi.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu mama049)
Neposredna veza do poruke: 3646
13.9.2012 22:41:32   
animagical
lejla, mnogo se motas oko ovih da li sam trudna temauser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3647
13.9.2012 22:44:58   
jasmin

Ajde,ako je prva beba,bice vam fino...
a ako je kojim slucajem ova AMonimna moja seka,roknucu se ljudi user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3648
13.9.2012 22:49:08   
animagical
a ako je kojim slucajem ova AMonimna moja seka,roknucu se ljudi user posted image .

pa da bude peto,jel?user posted image ima i peto svoju nafaku, ako ga vec Bog da

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3649
13.9.2012 22:55:11   
hapymum
IZVORNA PORUKA: animagical

pa da bude peto,jel?user posted image ima i peto svoju nafaku, ako ga vec Bog da

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *