|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
14.8.2012 0:12:54   
reallove

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Eto, ako ništa radi finansija se ne smijemo udebljati, pa sve košta, a ja još i kuću pravim, ne smije biti nepotrebnih troškovauser posted image user posted image

ista sam user posted image i kod mene se kuca pravi,pa se ne isplati da se udebljamuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2601
15.8.2012 9:35:52   
mojbebac
drage moje samo da se javim, ja evo na poslu, radim :) jos 15 - ak dana pa na zasluzeni GO.... kod mene standardno kg stoje 60 - 61, nema promjena ali pazim se poprilicno, ne treniram ovih dana, ali zato kad odem na go nastavljam :) pozzzz svim a do petka, kad je priprema za mjesecarenje!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2602
21.8.2012 0:45:47   
bambi7
Jao zeMske sto ste se usutile,haaaa?
Ramazan prosao hocemo li se vagati?
eto ja da prijavim 61 kg, iako sam se sladila i juce i danas, i baaaas uzivam jer svi primecuju da sam smrsala.
Ja jos bar 3 kg, da se docepam petice na vagi i vozdrica...

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 2603
21.8.2012 9:16:33   
SdZ
Ja od sutra, ako Bog da, startam s medicinskom dijetom. user posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2604
21.8.2012 10:14:22   
Lady26

IZVORNA PORUKA: SdZ

Ja od sutra, ako Bog da, startam s medicinskom dijetom. user posted image user posted image user posted image

Javljaj kako ide user posted image , da probam i ja user posted image
Ne zvuci lose....mada ne volim kad me ogranicavaju kolicinom ali hajd user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2605
21.8.2012 10:27:31   
leona81
ja cu vam se pridruziti poslije nalaza, vadim sve u toku ove sedmice pa bumo vidjeli...izgleda da mi je Duki dokosurio

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2606
21.8.2012 10:33:47   
emma.L
Ja postavih pitanje za zelenu kavu i ne dobih odgovor niokud, ali sam uzela Herbafast zelenu kavu u vrećicama i nakon dvije ture, sa 65kg na početku jutros na 61.9. Jedno pakiranje je za 15 dana i prva tura je čista drenaža i detoksikacija jer sam ja izgledala mršavije i osjećala se lakše, celulit se manje vidio a vaga nije baš pokazivala pomake, mada su svi primjećivali. U drugoj turi sam krenula mršati i svaki dan ima pomaka. Jedino što uz to radim je da ne jedem dvije večere nego završim s obrocima do 7 sati najdalje. Ali su mi obroci recimo 5 ćevapa i egipatska vanilija za desert, hahahah, dakle bez nekih velikih ograničenja. I valjda se žedni od ove kave pa se unosi dosta tečnosti.
Uglavnom, malo discipline, ova kava pomaže čini mi se.
Sad će netko reći da bi uz disciplinu išlo i bez nje. Istina je da bi, ali vjerujem da malo ubrzava proces ipak.
Kad je mjesečeva dijeta?

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2607
21.8.2012 10:36:48   
Lady26

IZVORNA PORUKA: leona81

ja cu vam se pridruziti poslije nalaza, vadim sve u toku ove sedmice pa bumo vidjeli...izgleda da mi je Duki dokosurio

user posted image
Nije valjda tako lose.... user posted image
Ja fkt nemam problema nikakvih user posted image , samo na pocetku se slabo osjecam dok se organizam ne navikne poslije sve ok....
Javi kakvi su nalazi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2608
21.8.2012 10:37:35   
Lady26
I koliko kosta to zadovoljstvo? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2609
21.8.2012 10:49:01   
leona81
ja ne vjerujem u preparate za mrsavljenje jer da postoji preparat koji djeluje - ne bi uopste bilo debelih zar ne? mislim da se za liniju mora potruditi fakat...

@lady ma lose je, konstantan umor, koza sve losija, kosa - opada u pramenovima nakon svakog cesljanja, ne moze se vise podnijeti...mene je sredio porod pa dojenje pa onda jos i dukan...sumnjaju na anemiju ili hormone pa eto kad uradim sve znat cemo

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2610
21.8.2012 11:06:41   
veeseelaa
ja se uopće ne bi igrala s  tim dijetama
mislim ok mi je umanjiti količinu obroka i vježbati, sasvim dovoljno
leona nadam se da će biti sve ok

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2611
21.8.2012 11:07:19   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ja postavih pitanje za zelenu kavu i ne dobih odgovor niokud, ali sam uzela Herbafast zelenu kavu u vrećicama i nakon dvije ture, sa 65kg na početku jutros na 61.9. Jedno pakiranje je za 15 dana i prva tura je čista drenaža i detoksikacija jer sam ja izgledala mršavije i osjećala se lakše, celulit se manje vidio a vaga nije baš pokazivala pomake, mada su svi primjećivali. U drugoj turi sam krenula mršati i svaki dan ima pomaka. Jedino što uz to radim je da ne jedem dvije večere nego završim s obrocima do 7 sati najdalje. Ali su mi obroci recimo 5 ćevapa i egipatska vanilija za desert, hahahah, dakle bez nekih velikih ograničenja. I valjda se žedni od ove kave pa se unosi dosta tečnosti.
Uglavnom, malo discipline, ova kava pomaže čini mi se.
Sad će netko reći da bi uz disciplinu išlo i bez nje. Istina je da bi, ali vjerujem da malo ubrzava proces ipak.
Kad je mjesečeva dijeta?

evo samo da kazem da sam ja prosle godine popila 3 kutije zelene kafe ...ni grama nisam izgubila...nisam se pridrzavala nicega jer reklama kaze jedete sve a mrsate ...aha sta ima user posted image
sve je stvar u samokontroli i ispravnosti jelovnika a svi preparati su samo bacanje novca ...moje misljenje naravno

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 2612
21.8.2012 11:09:11   
leona81

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni to nije pomoglo, trebalo mi je nesto drasticno, trenirala sam sa trenerom mjesecima i nikakvog napretka do Dukana...ali izgleda da te visokoproteinske dijete znaju tako da uticu na kosu
a mozda i nije to nego anemija...znat cemo uskoro, nastavak slijedi

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2613
21.8.2012 11:13:14   
Visnja RR
pricale smo o kosi...Dukan nam je dohakao... ali kako ona lady ima onako lijepu ksu a dukanka nad dukankama user posted image
ili se to poklopi vise faktora ....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2614
21.8.2012 11:16:44   
veeseelaa

meni to nije pomoglo, trebalo mi je nesto drasticno, trenirala sam sa trenerom mjesecima i nikakvog napretka do Dukana...ali izgleda da te visokoproteinske dijete znaju tako da uticu na kosu

stvarno mi je žao user posted image
nekako mi nije jasno da se uz manju porciju i trening ne može smršati, izuzev ako su med.razlozi u pitanju

Višnja ne bi znala odgovor, al znam dosta djevojaka koje se nakon dijete žale na opadanje kose user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2615
21.8.2012 11:17:20   
leona81

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

pricale smo o kosi...Dukan nam je dohakao... ali kako ona lady ima onako lijepu ksu a dukanka nad dukankama user posted image
ili se to poklopi vise faktora ....

meni je opadala kosa i prije Dukana ali mislim da je Dukan samo pospjesio ovo opadanje od pocetka godine- koje se samo povecava bez obzira na vitamine, tretmane i sampone...al nesto kontam ako mi je krvna slika losa to je bas cudno jer bas jedem meso u velikim kolicinama a prije nisam nikako

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2616
21.8.2012 11:18:35   
leona81

stvarno mi je žao user posted image
nekako mi nije jasno da se uz manju porciju i trening ne može smršati, izuzev ako su med.razlozi u pitanju

Višnja ne bi znala odgovor, al znam dosta djevojaka koje se nakon dijete žale na opadanje kose user posted image

pa i jesu med,razlozi - vjerovatno je visok prolaktin bio, ja sam pocela trenirati dok sam jos dojila...pa i nakon dojenja je bio visok, a ja sam i dalje trenirala bez ikakvog pomaka - osjecala sam se bolje ali nisam mrsala...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2617
   [Obrisana poruka]
21.8.2012 14:57:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 2618
21.8.2012 16:20:48   
azra I ADI
user posted image Iman83, i meni je uvijek bilo teže održavati kilažu nego smršati, za sad se držim na 56-ali sutra je šljemenska(pokrivanje kuće), ničemu neću moći odoljeti pa me u ponedjeljak sigurno čeka plusić, ali ne žalim ni malo............user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2619
21.8.2012 17:32:16   
canim
user posted image za manjkove, ja mogu samo plus prijaviti, kod mene nikad nema manjaka za ramazan user posted image
Ja nastavljam s rezimom od septembra, sad sam na odmoru user posted image vjerovatno cu poceti i trenirati.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2620
   [Obrisana poruka]
21.8.2012 17:41:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 2621
21.8.2012 21:19:18   
Lejla Ka
I kod mene nešto manjka za Ramazan, čudo pravo. Krećem sa 65,7kg u nove pobjede do 62kg!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 2622
21.8.2012 22:42:05   
canim
Da je samo radi kadaifa dobro bi bilo, već i čokolade, kolaci i dr... Uh valja sad zapeti opet user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2623
   [Obrisana poruka]
21.8.2012 22:46:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 2624
21.8.2012 22:52:17   
canim

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: canim

Da je samo radi kadaifa dobro bi bilo, već i čokolade, kolaci i dr... Uh valja sad zapeti opet user posted image user posted image

Ja samo znam da si mi ko nikad ušmigala kadaifom ovog ramazana.
Ostao mi 'AH' na njemuuser posted image

Ima recept pa pravi, taman to sto si izgubila kila da vratis pa da se opet druzimo na ovoj temi user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *