|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
9.8.2012 13:01:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pravo da ti kažem, zanima me kako da skinem 7,5kg user posted image

Ja sam mislila ako te sta zanima oko Dukan dijete pitaj....a da znam kako brzo skinuti 7-8kg skinula bih ih i ja user posted image user posted image user posted image
Samo znam, da cu, aBd, ha mi user posted image  opet na dijetu i druzenje sa Dukijem...ne moRe vise ovo ovako....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2576
9.8.2012 17:25:47   
animagical

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma nisi puno, u sustini to je to ali sega mi kako si napisala user posted image
Posebno ovo "neke" mekinje user posted image

ja mekinje ni u ratu nisam mogla, radije bih kile trpilauser posted image user posted image bas mi zahtjevno zvuci...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2577
   [Obrisana poruka]
9.8.2012 23:10:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 2578
9.8.2012 23:13:01   
leona81
ja se vracam na Dukana cim se vratim s puta...nisam se udebljala ali stagniram - ne svidja mi se touser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2579
9.8.2012 23:14:02   
palachinken
MM je spao sa 97 na 91,5 tokom ovih 20 dana Ramazana. Mislim jest puno, ali stvarno dobro izgleda, nije što je moj.
Ja sam danas jela light, pa i ono što sam mu spremala za iftar sam smao probala, da me želja mine. Dva dana lakše ishrane, pola kile manje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2580
9.8.2012 23:16:43   
animagical
a zato si se ti upalila da moras smrsati, sad mi ej jasnouser posted image i moj je smrsao 12 kg u zadnja 3 mj, sve zbog stresa oko poslauser posted image aBd da i ovo sve prodje...

Neposredna veza do poruke: 2581
   [Obrisana poruka]
9.8.2012 23:16:49   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2582
9.8.2012 23:30:40   
SdZ
I ja cu, ako Bog da, na dijetu, medicinsku, odmah poslije Bajrama. Isla bih "na Dukana", ali nesto mi se ne da, a ova medicinska nije losa.user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2583
10.8.2012 0:49:12   
canim
Gdje cete sad na djetu, sad ce baklave i ostalo user posted image

Ja se danas vagala 62,4 a neki dan 62,9 ma laze me vaga garant, ja se osjecam deblje user posted image vidjet cemo rezultat na kraju ramazana, uvijek sam u plusu, ali ako bude samo 1 kg u plusu ih onda isto kao i da nisam u plusu user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2584
10.8.2012 1:38:07   
reallove
Moja vaga pokazuje 62,obnovila sam jucer odjecu,samo da se ne udebljamuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2585
10.8.2012 8:16:27   
azra I ADI
user posted image Reallove, i moja još pokazuje 56, bodrit ćemo jedna drugu da tako i ostane........

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2586
10.8.2012 12:22:04   
bambi7

IZVORNA PORUKA: canim

Ja se danas vagala 62,4 a neki dan 62,9 ma laze me vaga garant, ja se osjecam deblje user posted image vidjet cemo rezultat na kraju ramazana, uvijek sam u plusu, ali ako bude samo 1 kg u plusu ih onda isto kao i da nisam u plusu user posted image

Jutros 61,2 user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2587
10.8.2012 12:34:30   
canim

IZVORNA PORUKA: bambi7

Stici cu ja tebe, samo ti ... user posted image user posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 2588
10.8.2012 13:03:41   
bambi7

IZVORNA PORUKA: bambi7

Stici cu ja tebe, samo ti ... user posted image user posted image

begam,begam dok jos imam minimalnu prednostuser posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2589
10.8.2012 13:11:12   
canim
user posted image user posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 2590
   [Obrisana poruka]
11.8.2012 14:25:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 2591
11.8.2012 14:29:02   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Iman83

Poslije bajrama, baklava, torti i kolača ja ću na dijetu zvanu:

user posted image

I ja sam na toj dijeti i sviđa mi se. Lakše se osjećam.
Sad kad vrtim u glavi koliko sam jela, ha ko kamiondžija neki - i sve se vadila na dojenje. Sad dojenje se svelo na 1-2 podoja dnevno, a prehrambene navike ostale.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2592
   [Obrisana poruka]
11.8.2012 14:35:47   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2593
13.8.2012 8:50:32   
azra I ADI
Mršavice, ponedjeljak je, javljajte kilažu...Kod mene još 56user posted image , želim vam puno minusa na vagiuser posted image ..

Neposredna veza do poruke: 2594
13.8.2012 9:07:07   
anidla
Nakon godisnjeg odmora i krecenja stana (ukupno mjesec dana) opet krecem na aerobik.....

Kile stoje sto je najbitnije nisam se udebljala, ali treba mi jos nekih 5-6 kg da skinem.....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2595
13.8.2012 9:23:39   
teacher75
da se i ja pohvalim da sam skinula 4 kg za ovih mjesec dana kako su vrucine, moram jos 3-4 i imacu svoju idealnu kilazu od prije trudnoceuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2596
13.8.2012 10:31:56   
Dzenana_G
Ja sam smrsala jos 1 kg. sad sam na 75. Jos 2-3 kg i vracam se napokon na kilazu od prije trudnoce. Nikada nisam bila blize. A kad se samo sjetim onih 25 kg viska nakon poroda...

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2597
13.8.2012 15:36:43   
reallove

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image Reallove, i moja još pokazuje 56, bodrit ćemo jedna drugu da tako i ostane........

nadam se da ce ostati,sad sam kupila hlace S,po prvi put u zivotu,cini mi seuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 2598
13.8.2012 21:33:29   
azra I ADI
Eto, ako ništa radi finansija se ne smijemo udebljati, pa sve košta, a ja još i kuću pravim, ne smije biti nepotrebnih troškovauser posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2599
13.8.2012 21:53:26   
minie
I ja defintivno nakon Ramazana i Bajrama krecem na onaj fini rezim ishrane. Kilaza stoji jos uvijek ista (69) ali zelim imati 65. Zadovoljna sam koliko sam smrsala od proda (na koji sam otisla sa 88 kg).

Do oktobra mi je cilj smrsati jos te 4 kg, tad mi bebacu rodjendan pa zelim lijepo izgledati u nekoj haljini.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *