Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo da ponovim post :) sincicu je 18-i mj i kolica koja imamo su mu poprilicno uska i noge mu nekako cudno vise kada spava. pa sam dosla do zakljucka da bi bilo najbolje kupiti kolica sa 3 tocka (trokolicu) jer ona uglavnom imaju prednji dio duzi. ali koja? ne bih neka preglomazna...svaki prijedlog je dobro dosao :) hvala!
pa ne bih bas rekla da jeftina kolica djecu zuljaju, ne znam gdje si vidjela nazuljano dijete u jeftinim kolicima
ma ja kada vidim ona kolica iz robota ili fisa, hoce nesto da mi bude. shvatam ja da neko nema para da kupi kvalitetna kolica, ali ako ne mogu pruziti svom djetetu neki normalan rast i razvoj... ja bih i kredit digla, ali bih omogucila da moja djeca imaju sve sto im je potrebno. srecom nemam potrebe za tim, ali bih to uradila, ili bi kupovala polovne stvari, ali kvalitetne.
moja kisobran kolica imaju naprijed dio koji se podigne za noge,a moze i da se spusti...trokolicu takvu sam vidjala brevi cini mi se, dok je bilo ono snizenje u TL
pa ne bih bas rekla da jeftina kolica djecu zuljaju, ne znam gdje si vidjela nazuljano dijete u jeftinim kolicima
ma ja kada vidim ona kolica iz robota ili fisa, hoce nesto da mi bude. shvatam ja da neko nema para da kupi kvalitetna kolica, ali ako ne mogu pruziti svom djetetu neki normalan rast i razvoj... ja bih i kredit digla, ali bih omogucila da moja djeca imaju sve sto im je potrebno. srecom nemam potrebe za tim, ali bih to uradila, ili bi kupovala polovne stvari, ali kvalitetne.
ma ti samo imas predrasude...djeca u skupim kolicima nisu vrlo vjerovatno nista sretnija od onih u jeftinim...djeca znaju koliko ih volimo i pazimo,a ne koliko smo im platili kolica... djeca bi ionako bila puno sretnija da ih vise nosamo,a manje vozamo
Bolja od bubu, mislim cvrsca tkanina, mi nismo imali ova nego ona najobicnija s naslonom, a poslije kupili bubu kao sa dva polozaja, bubu se iscijepao za sekundu a hauck i dalje super izgleda
Bolja od bubu, mislim cvrsca tkanina, mi nismo imali ova nego ona najobicnija s naslonom, a poslije kupili bubu kao sa dva polozaja, bubu se iscijepao za sekundu a hauck i dalje super izgleda
bas ti hvala...na nasem trzistu hauck kolica su relativno nova. a vidjela sam da ih imaju u baby centru i cijena im je skroz ok.
Ja sam hauck samo vidjala u Turbo Limacu dok je bio, ali ne znam sad, imas onu radnju u Merkuru na Otoci, ne znam kako se zove, gore kod igraonice, i oni ti imaju razne kataloge pa kao mogu naruciti sta zelis, ali sam primijetila da malo povise cijenu u odnosu na druge radnje
ma ti samo imas predrasude...djeca u skupim kolicima nisu vrlo vjerovatno nista sretnija od onih u jeftinim...djeca znaju koliko ih volimo i pazimo,a ne koliko smo im platili kolica... djeca bi ionako bila puno sretnija da ih vise nosamo,a manje vozamo
ma ti si najpametnija i znas najbolje. ja vrlo dobro znam sta djeca vole, bar sam tu skolu zavrsila. a ti svoje nosaj sto se mene tice. nema moj komentar veze sa cijenom, nego sa kvalitetom. svako svom djetetu pruza onoliko, koliko je u skladu sa svojim mogucnostima. tako, da je cijena necega relevantna. a nemoj mi molim te pricati sada da su jeftina kolica kvalitetnija od skupljih. nismo djeca da se saltamo.
Ja sam hauck samo vidjala u Turbo Limacu dok je bio, ali ne znam sad, imas onu radnju u Merkuru na Otoci, ne znam kako se zove, gore kod igraonice, i oni ti imaju razne kataloge pa kao mogu naruciti sta zelis, ali sam primijetila da malo povise cijenu u odnosu na druge radnje
to je radnja leptiric ili tako nesto, a hauck kolica su veoma kvalitetna. njemacka proizvodnja. nije kina. pogledaj na netu i "emmeljuga" to su vrhunska, imaju i sa 3 tocka.
u toj radnji sam bila narucila maxi cosi AS, cekala je 2 mjeseca i na kraju nikada nije stigla...tako da ne bi ponovo prolazila kroz isto.
u toj radnji sam bila narucila maxi cosi AS, cekala je 2 mjeseca i na kraju nikada nije stigla...tako da ne bi ponovo prolazila kroz isto.
Vidis, ni meni se oni ne svidjaju, a jesi isla u Malisu, oni imaju peg perego i brevi
ti sad ode u drugu krajnost, niko nije rekao da su najjeftinija najbolja, al vala mi je cisto pre avanje uzimati kolica od preko 1000km kad se za oko 500 mogu uzeti nova kolica a da imaju bas sve sto treba. a ja vise volim da mi djete sto vise hoda i razvija misice nego da mi sjedi u kolciima, cim je prohodala prestali smo ih koristiti osim na moru
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Pa ja sam platila prva preko 1000, ali smo dobili i sjedalicu i korpu, i ta kolica su onda otisla na posudbu za drugo dijete i sad opet aBd mogu nama sluziti za drugo, i mislim da to nije ludo potrosen novac, ako gledate ovako na to onda treba kupiti kvalitetna
Pa mislim haloo neka kupuje za svoje pare ko sta hoce
Ja ne mislim da ljudi lijece komplekse kolicima od 1000KM,naravno ima i toga,ali ne toliko.Evo npr kad se Farah rodila meni su se svidala Stokke kolica koja su 2000 KM,tada mi je to bilo puno izdvojiti i nisam ih kupila,ali da sam mogla ne bi razmisljala uopce.
ti sad ode u drugu krajnost, niko nije rekao da su najjeftinija najbolja, al vala mi je cisto pre avanje uzimati kolica od preko 1000km kad se za oko 500 mogu uzeti nova kolica a da imaju bas sve sto treba. a ja vise volim da mi djete sto vise hoda i razvija misice nego da mi sjedi u kolciima, cim je prohodala prestali smo ih koristiti osim na moru
nije to krajnost nikakva. ja ne zalim ni za feningom koji sam potrosila na svoju kcerku. svaku stvarcicu koju sam kupila, koristila je poslije moja najbolja drugarica, pa moja rodica i sada cu i ja za blizance. a uz ta kolica koja su preko 1000KM sam dobila i autosjedalicu sa Isofix postoljem, sto je veoma bitno za sigurnost bebe u voznji, dobila sam i navlaku za kisu, kao i navlaku za zimu i tasnu za previjanje. kad se sve sabere, ispadnu moja kolica puno jeftinija nego neka druga. ja bih sada njih ponovo (dakle vec 4to dijete) koristila, ali ne mogu. jedino da stavim jedno drugome u krilo
a nema svako komplexe, kako bi ih lijecio. neko je na neke stvari navikao... nismo svi isti...
Pa mislim haloo neka kupuje za svoje pare ko sta hoce
Ja ne mislim da ljudi lijece komplekse kolicima od 1000KM,naravno ima i toga,ali ne toliko.Evo npr kad se Farah rodila meni su se svidala Stokke kolica koja su 2000 KM,tada mi je to bilo puno izdvojiti i nisam ih kupila,ali da sam mogla ne bi razmisljala uopce.
ali ne shvatam zasto se dize frka, samo sto sam rekla da su jeftina kolica iz npr robota ili fisa neudobna. u poredjenju sa stokke ono je brate smece, ruku na srce.
PS: imas dobar ukus :) i meni se svidjaju jako, ali nema za blizance :(
ja sam evo napisala gore da sam sa prvim djetetom koristila chicco a sa drugim graco i graco su mi bolja 100 puta iako su jeftinija bar duplo, chicco kolica su me slomila koliko su teska, ova su pravo lagana, a svugdje smo ih drljali i nista tockovima, ispadose bas kvalitetna..tako da cijena ne mora da garantuje neki kvalitet. generalno mislim da je chicco precijenjen, i AS su im preskupe, skuplje od Romera a zna se da je romer tito. meni nije zao za AS dati velike pare jer pratim testove i radi se o sigurnosti djeteta i tu gledam da je najbolja, al kolica mi vala ne trebaju biti, neka srednja kategorija mi je sasvim ok.
u mene prijateljica je kupila ova hauck kolica i bila joj jako nestabilna kada podignes djete u njima nagne se pravo nazad i nisu me dojmila nikako, i brzo ih je zamjenila za mclaren techno koja takodjer i ja imama evo godinama nakon sto sam se zeznula za prva kolica abc design koja su super za novo rodjence samo teska jako. uglavnom mclaren techno vrh su mi presla su milon kilometara i kontinenata i u super su i sad ko nova i ako Bog da iduca beba ce u njih
u mene prijateljica je kupila ova hauck kolica i bila joj jako nestabilna kada podignes djete u njima nagne se pravo nazad i nisu me dojmila nikako, i brzo ih je zamjenila za mclaren techno koja takodjer i ja imama evo godinama nakon sto sam se zeznula za prva kolica abc design koja su super za novo rodjence samo teska jako. uglavnom mclaren techno vrh su mi presla su milon kilometara i kontinenata i u super su i sad ko nova i ako Bog da iduca beba ce u njih
kisobran kolica imam, ali mi trebaju kolica koja su malo veca tj. duza, kao sto su trokolice jer kao sto rekoh malenom vise noge kada zaspi i u nekom je cudnom polozaju.
ma ti si najpametnija i znas najbolje. ja vrlo dobro znam sta djeca vole, bar sam tu skolu zavrsila. a ti svoje nosaj sto se mene tice. nema moj komentar veze sa cijenom, nego sa kvalitetom. svako svom djetetu pruza onoliko, koliko je u skladu sa svojim mogucnostima. tako, da je cijena necega relevantna. a nemoj mi molim te pricati sada da su jeftina kolica kvalitetnija od skupljih. nismo djeca da se saltamo.
samo mi reci, koja je to skola gdje uce sta djeca vole,a koja kolica zuljaju? stvarno te nisam uopste uvrijedila,ali mi smijesno raspravljati s nekim ko tvrdi da djeca ne mogu normalno rasti i razvijati se,ako nemaju skupa/kvalitetna/bilo kakva kolica... nije da meni smeta da iko, pa i ja kupi skupa kolica niti sam to igdje napisala.... kupi ko kakva moze, kao i auto npr, ali to sa srecom, rastom i razvojem veze nema... ne znam sto vrijedjas, bas je to nekulturno