|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
6.8.2012 13:38:21   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mamichy

ja sam mislila da su u baby centru hauck ali nisu user posted image
upravo gledam na njihovom sajtu, baby welt je u pitanju:
http://www.babycentar.ba/index.php/online-shop/product/view/22/737

Ovo su ti ona kolica Moon, sto sam ti govorila na temi "Kisobran kolica". Njemacka je marka i proizvodnja, ovdje ih jako cesto vidjamo (znaci da se dobro prodaju), ja ih licno nemam; ali sam prvo njih htjela kupiti i slucajno mi ispadnu super povoljno ova druga.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mamichy)
Neposredna veza do poruke: 1851
6.8.2012 13:44:49   
mamichy

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Ovo su ti ona kolica Moon, sto sam ti govorila na temi "Kisobran kolica". Njemacka je marka i proizvodnja, ovdje ih jako cesto vidjamo (znaci da se dobro prodaju), ja ih licno nemam; ali sam prvo njih htjela kupiti i slucajno mi ispadnu super povoljno ova druga.

da, odmah sam skontala da su to ta sto si mi rekla :) evo sad sam zvala baby centar imaju ih i bas su povoljna

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1852
6.8.2012 13:47:22   
mala_sa
Odi i dobroooo ih isprobaj, ja mislim da su jako dobra user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mamichy)
Neposredna veza do poruke: 1853
6.8.2012 13:52:13   
novi kolacic

IZVORNA PORUKA: AminaZana

ma ti si najpametnija i znas najbolje. ja vrlo dobro znam sta djeca vole, bar sam tu skolu zavrsila. a ti svoje nosaj sto se mene tice. nema moj komentar veze sa cijenom, nego sa kvalitetom. svako svom djetetu pruza onoliko, koliko je u skladu sa svojim mogucnostima. tako, da je cijena necega relevantna. a nemoj mi molim te pricati sada da su jeftina kolica kvalitetnija od skupljih. nismo djeca da se saltamo.

Moram se upetljati jer sam izgleda ja i zamrsila pricu...

1. AminaZana ne znam koju si skolu zavrsila, ali nije bas ljubazno ljude okolo optuzivati da su "najpametniji i znaju najbolje", bez obzira na nivo obrazovanja.

2. Cinjenica JESTE da su kolica iz Robota i sl.trznih centara daleko losila od ovih sa cetiri cifre, ali svako se pruza koliko moze. E sad, ja ih nikad nisam ni usporedivalja, jer su ta mnogo jeftinija, usporedivala sam kolica od 500 km i ona od 1500.

3. Ne mogu da vjerujem da ti kcerka od 5 godina hoce u kolica, jer ja imam dijete od 5 godina i ona nece da sjedi ni sekunde mirna nigdje a kamoli u kolicima user posted image

Doduse, mozda su meni jeftina Gracco sa njom i bila dovoljna jer nisam htjela svoju lijenost iskoristiti na djetetu, tako da cim je napunila 2 god.vise nikad u njih nije ni sjela. Nisam imala auto, hodale smo koliko ona moze, sjedale po klupama, ali smo hodale. Danas su izgleda roditelji u ogromnoj zurbi i vidim da im je mrsko cekati na dijete cak i kad vozi bicikl pa mu kupe one formule na akumulator. I onda svi kukamo sto nam se djeca debljaju i samo vise pred kompjuterom...Ali eto, odoh ja off topic...Sorry

(odgovor članu AminaZana)
Neposredna veza do poruke: 1854
6.8.2012 13:57:28   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: novi kolacic

ma ti si najpametnija i znas najbolje. ja vrlo dobro znam sta djeca vole, bar sam tu skolu zavrsila. a ti svoje nosaj sto se mene tice. nema moj komentar veze sa cijenom, nego sa kvalitetom. svako svom djetetu pruza onoliko, koliko je u skladu sa svojim mogucnostima. tako, da je cijena necega relevantna. a nemoj mi molim te pricati sada da su jeftina kolica kvalitetnija od skupljih. nismo djeca da se saltamo.

Moram se upetljati jer sam izgleda ja i zamrsila pricu...

1. AminaZana ne znam koju si skolu zavrsila, ali nije bas ljubazno ljude okolo optuzivati da su "najpametniji i znaju najbolje", bez obzira na nivo obrazovanja.

2. Cinjenica JESTE da su kolica iz Robota i sl.trznih centara daleko losila od ovih sa cetiri cifre, ali svako se pruza koliko moze. E sad, ja ih nikad nisam ni usporedivalja, jer su ta mnogo jeftinija, usporedivala sam kolica od 500 km i ona od 1500.

3. Ne mogu da vjerujem da ti kcerka od 5 godina hoce u kolica, jer ja imam dijete od 5 godina i ona nece da sjedi ni sekunde mirna nigdje a kamoli u kolicima user posted image

Doduse, mozda su meni jeftina Gracco sa njom i bila dovoljna jer nisam htjela svoju lijenost iskoristiti na djetetu, tako da cim je napunila 2 god.vise nikad u njih nije ni sjela. Nisam imala auto, hodale smo koliko ona moze, sjedale po klupama, ali smo hodale. Danas su izgleda roditelji u ogromnoj zurbi i vidim da im je mrsko cekati na dijete cak i kad vozi bicikl pa mu kupe one formule na akumulator. I onda svi kukamo sto nam se djeca debljaju i samo vise pred kompjuterom...Ali eto, odoh ja off topic...Sorry

sad ti vrijedas,ako necije djete voli da se voza u kolicima ne mora znaciti da mu je majka lijena.
MOj sin ima 2 godine i 9 mjeseci i obozava kolica,svaki put kad idemo vani,voza se u kolicima,a u kuci napravi 50 krugova oko stola i ne staje citav dan,nema mira sekunde,tako da ne vidim uopce poentu ove rasprave

Hello, it's me...

(odgovor članu novi kolacic)
Neposredna veza do poruke: 1855
6.8.2012 13:59:51   
ladyblue RR
ako igdje možete nabaviti Hauck turbo kolica, toplo ih preporučujem. ja sam, kao i sve majke sa prvim djetetom, kupila super, ultra skupa kolica na tri točka. i napravila samo takvu grešku. poslije 3 mjeseca patnje sam ih nabila nogom, kupila ova Hauck, kišobran koja su extra. i dan danas ih koristimo (sada joj je 21 mjesec) i mogu samo reći da bolju stvar kupila nisam.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu novi kolacic)
Neposredna veza do poruke: 1856
6.8.2012 14:16:31   
djoisa
kolica prije svega trebaju biti prakticna i laka za manevrisanje..
do 6 mjeseci bebu sam noslia u marami..poslije smo kupili brevi kisobran kolica od 200 KM..ja u jednoj ruci drzim bebu a drugom sklopim kolica i stavim ih u gepek..sve sama..

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1857
6.8.2012 15:51:15   
Precious
Danas trebam ici kupiti kolica i odgovaraju mi Gracco Mirage Plus. Za skuplja neam para user posted image

Zna li neko kakva su,da podijeli iskustvo? Dobro bi mi doslo, da se ne zaletim ako ne valjaju i sl. I opet da pitam, jel iko cuo za marku See baby? Imaju predobra kolica al iz Hong Konga, pa me strah user posted image Cijena do 300 km mi je ok.

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1858
6.8.2012 15:58:03   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam evo napisala gore da sam sa prvim djetetom koristila chicco a sa drugim graco i graco su mi bolja 100 puta iako su jeftinija bar duplo, chicco kolica su me slomila koliko su teska, ova su pravo lagana, a svugdje smo ih drljali i nista tockovima, ispadose bas kvalitetna..tako da cijena ne mora da garantuje neki kvalitet. generalno mislim da je chicco precijenjen, i AS su im preskupe, skuplje od Romera a zna se da je romer tito. meni nije zao za AS dati velike pare jer pratim testove i radi se o sigurnosti djeteta i tu gledam da je najbolja, al kolica mi vala ne trebaju biti, neka srednja kategorija mi je sasvim ok.

svakako, ja sam negdje i napisala da treba malo pogledati po netu ocjene i testove za odredene proizvodace. Chicco je svugdje dosta jeftiniji nego kod nas, jer je kod naseg ovog Chicca marza izgleda 500%. ja sam u crnoj gori kupila sjedalicu za 70Eura jeftinije, a to nije malo. ispade da je jeftinije otici do podgorice, nego kupiti sjedalicu u vlastitom gradu...

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1859
6.8.2012 16:13:37   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: animagical

samo mi reci, koja je to skola gdje uce sta djeca vole,a koja kolica zuljaju?user posted image stvarno te nisam uopste uvrijedila,ali mi smijesno raspravljati s nekim ko tvrdi da djeca ne mogu normalno rasti i razvijati se,ako nemaju skupa/kvalitetna/bilo kakva kolica... nije da meni smeta da iko, pa i ja kupi skupa kolicauser posted image niti sam to igdje napisala.... kupi ko kakva moze, kao i auto npr, ali to sa srecom, rastom i razvojem veze nema... ne znam sto vrijedjas, bas je to nekulturnouser posted image

nisam te uopste povrijedila niti ja preferiram da svako mora kupiti skupa kolica, ali ne moze mi niko tvrditi da su kolica koja kostaju oko 500KM, bolja od onih od 2000KM. neka prica ko sta hoce. znam da ukoliko bi mi sve bile u mogucnosti, kupovale najbolje za nasu djecu, a ne kukale kako su teska, i ovakva i onakva.

ne znam da li je iko ovdje spomenuo anatomsko leziste za bebu ili dijete do 3 godine???? ocito da neke ovdje boli briga za tim, njima je najbitnije da se one ne muce sa kolicima.

i ovo zaista postaje glupo raspravljanje.
ovo je isto sad da neko tvrdi da je bolji fiat punto od Audi A6 recimo... svako kupuje ono sto njegovom dzepu odgovara. pa tako neka neki prihvate da drugi mogu djeci kupovati najkvalitetnija kolica, koja su UVIJEK znatno skuplja.

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1860
6.8.2012 16:40:33   
ksena
Koliko ja znam djeci je za nesmetan rast i razvoj potrebno: hrana, tecnost, skloniste, odgovarajuca zdravstvena i higijenska zastitai LJUBAV. Djeci je sasvim nebitno u kojim kolicima se vozi. U cemu smo se mi vozali? Kakva kolica su kupovali roditelji u ratu i neposredno poslije rata, kada je bila borba za puko prezivljavanje? Ja ne vidim da su te generacije "zakrzljale" u bilo kom pogledu. Ali ono sto mi je najcudnije u cijeloj prici je konstatacija da je dobar roditelj onaj koji digne kredit da bi kupio kolica od 2000, a onaj koji kupi kolica u robotu je, po automatizmu, los roditelj. user posted image

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

Neposredna veza do poruke: 1861
6.8.2012 17:51:26   
milenium

da, odmah sam skontala da su to ta sto si mi rekla :) evo sad sam zvala baby centar imaju ih i bas su povoljna

mamichy koliko su ova hauck kolica?jesu ovo kišobran.?

precios skoro svatko koga poznajem ima ta kolica.ili gracco ultima(kao ja) ili graco mirage.razlika je samo čini mi se u onoj plastici za jest,ovdje kod nas graco izgleda hit,nisu skupamkvalitetna su,marka je poznata,točkovi se okreću na sve 4.super su.user posted image

samo mi žao što se ručka ne može prebacit naprijed da gledaš bebu ,to u dosta kolica ne može.u skupljih onih od 700 ili 100 može iuli može kod onih kineskih sky koja su jeftina. nigdje sredine.

(odgovor članu mamichy)
Neposredna veza do poruke: 1862
6.8.2012 18:17:11   
Skvo RR
Hajmo malo ohladite sa raspravom...svako ima svoj budzet, niko nije ni od koga nesto ukrao i slicno... bolje vam je da pisete "koja su kolica dobra?" Pa eto za promjenu pisite koja kolica imate i sta valja kod njih, a sta ne valja, da konacno trudnice ne lutaju i da sta pametno ovde procitaju.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1863
6.8.2012 18:20:38   
mamichy
IZVORNA PORUKA: milenium

mamichy koliko su ova hauck kolica?jesu ovo kišobran.?

ja sam mislila da su hauck ali nisu, to su baby welt...ne znam gdje se hauck kolica kod nas mogu kupiti i kolika im je cijena?

< Poruku je uredio mamichy -- 6.8.2012 18:21:01 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1864
6.8.2012 18:21:00   
Galicia
Samo da naglasim da ni Graco, ni Evenflo, a ni FisherPrice nisu nikakve marke.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1865
6.8.2012 18:44:04   
new mama
Ne mogu ni ovog sa kolicima,neka svako voza dijete u onim koja mu odgovaraju,meni svejedno da li prodju pored mene sa onim skupim,ili onim kineskim,a eto nekima je vjerovatno i to bitno.user posted image
P:S.Moja kisobran kolica od 50 km. izdrzase extra,nema sta nisu prosla i ostala citava.user posted image
Nije uvijek sve pitanje cijene,nekad se i skupa roba ne pokaze kvalitetna.
Nego samo mislim da nije u redu potcjenjivati nekoga ako kupi jeftina kolica,definitivno nisu svi u mogucnosti kupiti skupo.
P:S.ne znam trebam li napisati da je moje dijete imalo i skuplja kolicauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1866
6.8.2012 18:49:03   
bebacha
Mi imamo Graco mirage,i nama su super.al smo imali i kisobran kolica iz Fisa.extra stvar,4 djece ih koristilo.
svi su sretni,zadovoljni.ko bi rekao da je tomoguce kad se voze u smecu od kolicauser posted image
joj sr.nja.ma stvarno fuj.
et trebala sam dignut kredit da kupim kolica od 100KM.cccc

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1867
6.8.2012 18:50:45   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Galicia

Samo da naglasim da ni Graco, ni Evenflo, a ni FisherPrice nisu nikakve marke.

u SAD-u se neki modeli i povlace s trzista zbog sigurnosnih razloga. to citam na njihovim portalima za roditelje

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1868
6.8.2012 18:53:20   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: new mama

Ne mogu ni ovog sa kolicima,neka svako voza dijete u onim koja mu odgovaraju,meni svejedno da li prodju pored mene sa onim skupim,ili onim kineskim,a eto nekima je vjerovatno i to bitno.user posted image
P:S.Moja kisobran kolica od 50 km. izdrzase extra,nema sta nisu prosla i ostala citava.user posted image
Nije uvijek sve pitanje cijene,nekad se i skupa roba ne pokaze kvalitetna.
Nego samo mislim da nije u redu potcjenjivati nekoga ako kupi jeftina kolica,definitivno nisu svi u mogucnosti kupiti skupo.
P:S.ne znam trebam li napisati da je moje dijete imalo i skuplja kolicauser posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1869
6.8.2012 18:53:49   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: bebacha

Mi imamo Graco mirage,i nama su super.al smo imali i kisobran kolica iz Fisa.extra stvar,4 djece ih koristilo.
svi su sretni,zadovoljni.ko bi rekao da je tomoguce kad se voze u smecu od kolicauser posted image
joj sr.nja.ma stvarno fuj.
et trebala sam dignut kredit da kupim kolica od 100KM.cccc

Mislis od 1000user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1870
6.8.2012 18:56:57   
bebacha
user posted image user posted image user posted image
greska,htjela sam napisat 1000user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1871
6.8.2012 19:15:05   
Alma_27

ova kolica su najlaganija i najlaksa za upravljanje i djeca ih mogu koristiti do 5 godina. ni sekunde mi nije zao novaca koje smo potrosili na njih. bitno je da svako dijete ima svoj prostor, udobnost. a pored toga imaju dodataka milion, koja ni jedna koja sam htjela nemaju. sve to se treba uzeti u obzir prilikom kupovine, a ne kupiti najjeftinija i to je to. pa ne bih ni ja sjedila u njima. mogu misliti kako to djecu zulja.

kako do 5 godina user posted image koje dijete sjedi sa 5 god u kolicima a da nema ne daj Boze nekih problema

Neposredna veza do poruke: 1872
6.8.2012 20:55:01   
Precious
Onda izgleda nema druge nego da i ja dizem kredit user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1873
6.8.2012 20:59:52   
milenium

ja sam mislila da su hauck ali nisu, to su baby welt...ne znam gdje se hauck kolica kod nas mogu kupiti i kolika im je cijena?

jesi gledala u bimaku?

(odgovor članu mamichy)
Neposredna veza do poruke: 1874
6.8.2012 20:59:59   
AminaZana

IZVORNA PORUKA: Alma_27

ova kolica su najlaganija i najlaksa za upravljanje i djeca ih mogu koristiti do 5 godina. ni sekunde mi nije zao novaca koje smo potrosili na njih. bitno je da svako dijete ima svoj prostor, udobnost. a pored toga imaju dodataka milion, koja ni jedna koja sam htjela nemaju. sve to se treba uzeti u obzir prilikom kupovine, a ne kupiti najjeftinija i to je to. pa ne bih ni ja sjedila u njima. mogu misliti kako to djecu zulja.

kako do 5 godina user posted image koje dijete sjedi sa 5 god u kolicima a da nema ne daj Boze nekih problema

ha ha ha bas smijesno.

No1. Zana - 30. 05. 2007

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *