|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: djeci u nasljedstvo ......
3.8.2012 13:50:47   
balasgirl
hehehehehe kad vide kako je lijepo kod mene, otrgnuće ti se i te dvije user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 426
3.8.2012 13:51:49   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: henna ze

znaš li kad čovjek shvati šta je u životu potrebno...
kad se probudi prikopčan na aparate..i kad sam čuješ svoje srce..što nekako sporo kuca..pa pratiš onu liniju..kad ostavljaš svoje dijete i odlaziš, a pri tome ne znaš da li ćeš se ikad vratiti...našminkaš se i ljubiš je da joj ostane trag....u nasljedstvo..
e tad....nažalost...
život ti se dijeli prije i poslije..
a u ovom poslije..svašta ti postane čudno...

Joj Henna...ti mene rasplaka...

vidis pahuljice ovo moze shvatiti samo neko ko je slicno dozivio.
a i oni ljudi koji "unutra" umjesto leda imaju dusu.
henna ti znas da ja tebe volimuser posted image
jedna supa i tusiranje prosle godine u septembru osigurale su ti u meni prijatelja za citav zivot.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 427
3.8.2012 13:53:41   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: balasgirl

hehehehehe kad vide kako je lijepo kod mene, otrgnuće ti se i te dvije user posted image user posted image

normala...to mi je cilj...što ja da se zezam...samo Hin dobro utrpam...
pa eto vam borite se tamo user posted image

kukuuuuuuuuuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 428
3.8.2012 13:53:49   
lepetetka
ma svako na svoj mlin tjera Hanady user posted image user posted image ...ne želim Boga mi da se puno ni zamaram šta će ostati, zamaram se dovoljno onim "šta imamo danas, i šta ćemo sutra imati"...a nasljedstvooooo...huh Amin Bože da dočekamo u zdravlju godine starosti, kao što su naše dede i nane, te da ne dao Bog nikome, ne ostanu djeca bez roditelja, jer opstanak roditelja uz djecu i njihovo vođenje djece kroz život je najbolje nasljedstvo..... kada djeca nemaju roditelje uz sebe trnovit im je put do uspjeha Boga mi...
BlueRose tebe bi razapeli garant user posted image user posted image ja ćekam iz prikrajka i dodajem user posted image sada očekujem komentare na svaku poslovicu pojedinačno user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 429
3.8.2012 13:55:28   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: lepetetka

ma svako na svoj mlin tjera Hanady user posted image user posted image ...ne želim Boga mi da se puno ni zamaram šta će ostati, zamaram se dovoljno onim "šta imamo danas, i šta ćemo sutra imati"...a nasljedstvooooo...huh Amin Bože da dočekamo u zdravlju godine starosti, kao što su naše dede i nane, te da ne dao Bog nikome, ne ostanu djeca bez roditelja, jer opstanak roditelja uz djecu i njihovo vođenje djece kroz život je najbolje nasljedstvo..... kada djeca nemaju roditelje uz sebe trnovit im je put do uspjeha Boga mi...
BlueRose tebe bi razapeli garant user posted image user posted image ja ćekam iz prikrajka i dodajem user posted image sada očekujem komentare na svaku poslovicu pojedinačno user posted image user posted image

za ovaj prvi dio posta znaš da te grlim...al ko zna što ja i ti znamo iiz onih 92-95user posted image

a ovaj boldiraniuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 430
3.8.2012 13:57:17   
klemzi

kinesko, a da valja, hmmm user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 431
3.8.2012 13:59:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: henna ze

znaš li kad čovjek shvati šta je u životu potrebno...
kad se probudi prikopčan na aparate..i kad sam čuješ svoje srce..što nekako sporo kuca..pa pratiš onu liniju..kad ostavljaš svoje dijete i odlaziš, a pri tome ne znaš da li ćeš se ikad vratiti...našminkaš se i ljubiš je da joj ostane trag....u nasljedstvo..
e tad....nažalost...
život ti se dijeli prije i poslije..
a u ovom poslije..svašta ti postane čudno...

Joj Henna...ti mene rasplaka...

vidis pahuljice ovo moze shvatiti samo neko ko je slicno dozivio.
a i oni ljudi koji "unutra" umjesto leda imaju dusu.
henna ti znas da ja tebe volimuser posted image
jedna supa i tusiranje prosle godine u septembru osigurale su ti u meni prijatelja za citav zivot.

user posted image ja sam svoju mamu gotovo izgubila u decembru '95...

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 432
3.8.2012 14:48:31   
teacher75

a mojoj Iman je omiljena rijec NEĆU. Onda ja pitam zasto Iman neceš, a ona ce: DJATO i tad mi je nasladjauser posted image

Farah je vec laganini izbacila to necu za ne mogu zato sto i sl.

i lani je svaka druga necu, sta god joj kazem, npr. da pospremi nesto il da pojede nesto sto bas ne voli itd...user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 433
3.8.2012 14:58:20   
teacher75

IZVORNA PORUKA: minja_

Mene roditelji nikad nisu nagradili za uspjeh u skoli, ili to bar nisu dovodili predamnom u vezu s poklonima. Postizala sam uspjeh kakav jesam jer su me naucili da je svaki moj mali podvig stepenica blize sigurnoj buducnosti, u kojoj mi nista nece stajati na putu, samo daj Boze zdravlja. Poklone nisam ih nicim zasluzivala, osim cinjenicom da sam im najvrijednija na svijetu. Tako se ponasam i prema svom djetetu. Sve sto radi, sebi i za sebe radi. Sve sto dobije od mene, dobije zato sto je volim, i tersli i dobricu, i trojkasicu i Vukovca, moje dijete.

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 434
3.8.2012 15:05:20   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image eno sad user posted image user posted image

e taman će tebe pitati s kim će se vozikati user posted image user posted image user posted image
šta ti je ba user posted image

a tebe...
ja koga će pitatiuser posted image
ja to radim autosugestijom...vi želite te mladiće vi želite te mladiće...user posted image user posted image user posted image

I tu ja se zagrcnu od smijeha....user posted image user posted image .....bit ce ti mama ctrl alt i delete...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 435
   [Obrisana poruka]
3.8.2012 15:09:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 436
3.8.2012 15:11:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: Majka Tereza

Necu biti kratka user posted image Ova tema me boli... Kad smo mi bile djeca, svi su nam ponavljali kako imamo sve sto nam treba. Vjerovali smo im, a bilo je i istina. Nikad nismo dobijali SVE sto pozelimo, ali dosta toga jesmo, na jedan ili drugi nacin. Uvijek smo se osjecali prilicno zadovoljni tim sto imamo, bar vecina nas. Danasnja djeca imaju puno vise stvari, njigov izbor nije ogranicen na par igracaka koje su trenutno popularne ili 7 vrsta cipela iz Borova. Razlika je sto oditelji danas ne govore djeci da budu zadovoljni, jer se sami ne osjecaju zadovoljni s onim sto mogu pruziti. Poenta e da djeca nisu nezadovoljnija, vec smo mi nezadovoljni sto ne mozemo da im priustimo sve, i onda pocnemo kukati kako se nema, kako je skupo, a oni to upijaju u svoje male trepuske. Sto smo mi nezadovoljniji, i njima je teze osjetiti srecu kad nesto dobiju, jer djeca razumiju vise nego sto mislimo, i za svaku igracku koju dobiju razmisljaju kako je ta igracka uzrok buduceg sromastva i ko zna cega. Ovo kazem jer sam odrasla sa bogatim roditeljima koji su voljeli da kukaju kako je skupo i kako se nema. Nisu bili tipicni za taj period, nekako osjecam kako su danasnji roditelji vise kao sto su oni bili tada... Nikad se nisam obradovala ni jednoj igracki koju sam od njih dobila jer je bila umotana u krivnju. Da sam bila zahvalna, nisam. Previse je bilo negativnog povezanog s tim poklonima. To je nesto kao kad vam muz opere sudje i onda 7 dana prica kako je porao sudjeuser posted image Hocu da kazem da djecu ne treba po svaku cijenu uciti zahvalnoscu, ne kroz materijalne stvari, pogotovo ne pricajuci kako je skupo, kako smo tesko radili da to kupimo itd.. Djeca su zadovoljnija nego sto mislimo. Dajte mom sinu plasticnu kutiju, pa cete vidjeti srece i zahvalnostiuser posted image

Ja bih voljela svom malom da ostavim onoliko koliko mogu dati bez da osjecam da moram da mu pokazem da smo se necega morali odreci radi njega kako i on stvarno shvatio nasu zrtvu. Ako je tolika zrtva, necu ni kupovati. Ali stvari nisu vazne, i najvise zelim da mu ostavim puno duhovnog tj. dusevnog nasljedstva, i brdo samopouzdanja i samopostovanja.. To je kao ona stara: daj covjeku ribu-jest ce jedan dan, nauci ga da lovi, jest ce citav zivot. Amidza od MM je npr. naslijedio dosta toga, obrnuo to, napravio velike pare, ulagao, ostavio djeci koji takodjer ulazu. Njegov stari je naslijedio isto to, poplacao neke dugove, ostavio nesto sestri jer mu je bilo zao, i sada ima stan u kojem zivi i ... to je to. Poenta je da nije bitno koliko neko naslijedi, dobije ili ima, vec sta radi s tim sto ima. Eh, to bih ja voljela ostaviti njemu, volju i snalazljivost, da ne izgubi ono sto ima i da ne mora ovisiti o tome sta ce mu neko drugi ostaviti... Voljela bih mu omoguciti stan kad se ozeni, ali se iskreno nadam da cu mu pruziti dovoljno samopouzdanja, snalazljivosti i zivotnog elana da ce do tad i sam to sebi moci priustiti.

I vrijeme.. muz i ja smo pokrenuli svoj posao, nekad ide, nekad ne ide, ali smo stalno sa nasim princom. Mozda ne mozemo kupovati stanove sada ali cemo jednom moci. Mozda nekad nema za izlazak u grad, a nekad ima i za 5. ALi on se nece sjecati kako jednog utorka nismo mogli u grad na veceru, a iskreno necemo ni mi..Sjecat cemo se kako smo oboje bili tu kad je prohodao, kad je prvi put rekao mama, kad je prvi put plesao uz muziku. Ostavili smo vremenski zahtjevne poslove i poceli da radimo nesto sto volimo, a odrekli smo se potpune novcane sigurnosti u korist vremena sa nasim djetetom i u korist naseg raspolozenja.

Moji roditelji, workoholicari, oboje na visokim pozicijama, nikad nisu bili kuci, nikad se nismo vidjali, a toliko su se bojali izgubiti te svoje pare, da su kuci gradili od plata, a ne od kredita. Nikad na odmor nismo otisli. Nisu htjeli da trose da bi nama kao ostavili, pa smo nosili jeftinu odjecu i obucu, kupovali najjeftinije sveske kad pocne skolska godina i skupe igracke drzali na visokim policama kako se ne bi ostetile- tj. kako se ne bi igrali s njima. Nisu kucu zavrsili kad je rat poceo, sad je propala, a oni izgubili poslove. I sad? Nista..Promasili su moje djetinjstvo, moje odrastanje, i sad pokusavaju da nadoknade sa unukom, ali nemaju sada ni para, ni vremena od crncenja. To me naucilo da cijenim vrijeme sa svojom porodicom, da ne stedim vec ono para sto imam trosim na stvari koje su mi vazne, koje mi stave osmijeh na lice, jer kad nas jednog dana ne bude vise, sa sobom cemo ponijeti takve trenutke, a ne stvari, stedne knjiice niti stanove.

hvala na ovom postu:) zelim vam dug zivot i svu srecu svijeta sa vasim sinom:)

i ja se zahvaljujem na ovom postu, jako poucnouser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 437
3.8.2012 16:56:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja ne znam baš koliko je pametno dijete baš za sve živo nagrađivati, i to skupocjenim poklonima?

Makar meni, jer meni je jako bitno da naša djeca budu skromna barem u nekoj mjeri, ako ne kao što smo to ja i mm bili.
Naši roditelji nisu imali novaca da nas nagrađuju počesto, ali nama su najveće nagrade bile njihovi pogledi, zagrljaji, suzne oči na promociji diplome i slično. Takve stvari sad i pamtim.

Kad odrastaš u jednom skromnom okruženju, to te i formira. I to želim usaditi u svoje dijete, jer realno: mogu ja njoj priuštiti i baby born i 10 pari cipela i najskuplju haljinu za rođendan. Ali ja to ne želim! Ne želim da ona misli da je u tome sva sreća i da ja tim izražavam svoju ljubav prema njoj.

Ja se strašno bojim da ne odgojim malog/malu rasipnicu ili materijalistu. I u svojim bih očima dobro zglajzala kad bi tako bilo. A bojim se da su ovi gore navedeni primjeri, put za to. Ne mora značiti...ali...

Skromnost je vrlina...ako i sama bude takva naučiti će više da cjeni ono što joj danas/sutra ja i mm ostavimo u emanet, ako Bog da.

Svaku rijec potpisujem. Kao da sam ja pisala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 438
3.8.2012 17:11:02   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

al sa zaslugama sve se može...
da ne zasluže...
i otoka bi im bila previše...

moja valjda nije zaslužila user posted image

tužno Bgm

vesela potpis,ja ne bih zeljela omalovazavati roditelje koji nemaju i ne mogu a i ne zele kupovati markirano mislim izjava nidje veze.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 439
3.8.2012 17:11:18   
teacher75

Ja ne znam baš koliko je pametno dijete baš za sve živo nagrađivati, i to skupocjenim poklonima?

Makar meni, jer meni je jako bitno da naša djeca budu skromna barem u nekoj mjeri, ako ne kao što smo to ja i mm bili.
Naši roditelji nisu imali novaca da nas nagrađuju počesto, ali nama su najveće nagrade bile njihovi pogledi, zagrljaji, suzne oči na promociji diplome i slično. Takve stvari sad i pamtim.

Kad odrastaš u jednom skromnom okruženju, to te i formira. I to želim usaditi u svoje dijete, jer realno: mogu ja njoj priuštiti i baby born i 10 pari cipela i najskuplju haljinu za rođendan. Ali ja to ne želim! Ne želim da ona misli da je u tome sva sreća i da ja tim izražavam svoju ljubav prema njoj.

Ja se strašno bojim da ne odgojim malog/malu rasipnicu ili materijalistu. I u svojim bih očima dobro zglajzala kad bi tako bilo. A bojim se da su ovi gore navedeni primjeri, put za to. Ne mora značiti...ali...

Skromnost je vrlina...ako i sama bude takva naučiti će više da cjeni ono što joj danas/sutra ja i mm ostavimo u emanet, ako Bog da.

i ja potpisujemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 440
3.8.2012 17:12:01   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image eno sad user posted image user posted image

e taman će tebe pitati s kim će se vozikati user posted image user posted image user posted image
šta ti je ba user posted image

a tebe...
ja koga će pitatiuser posted image
ja to radim autosugestijom...vi želite te mladiće vi želite te mladiće...user posted image user posted image user posted image

I tu ja se zagrcnu od smijeha....user posted image user posted image .....bit ce ti mama ctrl alt i delete...

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 441
3.8.2012 17:12:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

al sa zaslugama sve se može...
da ne zasluže...
i otoka bi im bila previše...

moja valjda nije zaslužila user posted image

tužno Bgm

vesela potpis,ja ne bih zeljela omalovazavati roditelje koji nemaju i ne mogu a i ne zele kupovati markirano mislim izjava nidje veze.user posted image

slazem se, ko da malo dijete vidi razliku izmedju otoke i benttona, nidje vezeuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 442
3.8.2012 17:20:20   
mamine oci

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 443
3.8.2012 17:26:11   
veeseelaa
ja kad sam bila djevojka, mislim sve dok se nisam uposlila pijaca mi je bila preskupa, meni je mama šila haljine, košulje itd
pa bi za 5-6 KM imala divnu haljinu....

toliko ljubavi je dala u svaki odjevni predmet koji je šila za mene da nema tog butika ni te love koji bi isto nadomjestio

I dan danas najljepše haljine koje sada nosim je sašila moja mama, kako meni tako i Ajši, moj snahi, bratovoj curici

nažalost nisam naučila da šijem (što ne znači da neću) al najradije bi šila svojoj curici stvari, ne znam šta je sramotno štedjeti i ne rasipati se il uopće nemati kupiti neštouser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 444
3.8.2012 17:30:03   
veeseelaa
i da uopće nisam bila degradirana u društvu jer se nisam oblačila u skupim buticima, čak šta više imala sam pravu ekipu s kojom se i sad vidjam
mogla sam se vala i bogato udati user posted image al ni ovako nisam loše prošlauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 445
3.8.2012 17:35:35   
teacher75
kad sam ja bila pred kraj osnovne skole i u srednjoj bilo je cool nositi martinke, leviske itd... mene su moji ucili da te to ne cini cool osobom i iako nisam imala orginal martinke, imala sam i dan danas imam puno vise prijatelja nego djeca koja su bila od glave do pete markirana. isto cu nauciti svoju djecu abd

Neposredna veza do poruke: 446
3.8.2012 17:41:33   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bebacha

Molim cijenjene administratore i moderatore da ovu temu sacuvaju u stave u ringerajinu bazu podatakauser posted image user posted image
pa da za nekif 10-15 godina pokazemo nekim zenicamauser posted image user posted image

vala Bujrum

p.s. i zelim ti ugodnu trudnocu user posted image

hvala lijepa moja

ali da imam kcerku nikad je ne bih prepustila da se sama snalazi, posebno zato sto znam dosta zena koje imaju posao ali ne i sretan brak

aferim

imala sam i dan danas imam puno vise prijatelja nego djeca koja su bila od glave do pete markirana. isto cu nauciti svoju djecu abd

e baš tako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 447
3.8.2012 17:41:34   
teacher75
a ja ne napisah sta cemo mi ostavit u nasljedstvo svojoj djeciuser posted image kupili smo zemlju na selu nesto od njihove ustedjevine, nesto od nasih para, nesto svekar pogurao, pa kontamo nadalje ulagati u tu zemlju pare sto budu dobivali kao i neku nasu ustedjevinu kad budemo imali i kad odrastu nek imaju nesto, pa ako hoce nek i prodajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 448
3.8.2012 17:43:36   
teacher75
moja mama ima kucu i citav zivot joj robuje i ulaze novac u nju, konta meni ostavit, muci se sa visokim rezijama, ja je nagovaram da proda i kupi sebi stancic a za ostatak novca da putuje malo i uziva

Neposredna veza do poruke: 449
3.8.2012 17:44:42   
veeseelaa
super tiki
mm bi  trebao naslijediti mnogo toga al ja uvijek sveki kažem sve rasprodajte i uživajte user posted image

inače za kuću gdje živimo nudili su nam 5000-6000 KM mjesečno da je izdamo, ja bi to odmah, iz istih stopa a svakako možemo u podstanare za 500 KM gdje hoćemo, al mm nije htio ni da čuje user posted image

koja lova bezveze propadauser posted image

al vremenom ko zna, za godinu i po izdavanja mogli bi kupiti stan, al mm je težak po tom pitanju user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2012 17:45:32 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *