|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
11.7.2012 19:05:11   
Monaa
Ja ti za kamenje i tako malo neravnije terene preporucujem Peg Perego GT3. Malo je reci da sam zadovoljna. Imas i podesavanje amortizera u zavisnosti od terena, gumeni tockovi koje mozes dodatno napuhati (dodje i pumpa uz kolica), na 3 tocka su. Jedino je zamjerka sto su teska i glomazna ali ako imas lift ili zivis u kuci nije problem, ja sama izadjem sa bebicom iz zgrade bez problema. Sama kolica su oko 1000 KM. Ja sam kupila 3u1 i platila sve skupa 1800 KM, i ne zalim ni marke, kolica su predobra.

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 1776
11.7.2012 23:31:01   
lepao
Koliki su tockovi otprilike? Ja bih htjela vece ali da nisu ono pre pre preglomazni a ne bih ni samo alo veca od ovih koje imam (maclaren quest sport) posto mi to nema poente uzimati ili ono 2 mala i 1 veliki ili slicno sto mi isto nije prakticno posto ti mali onda zapinju.
Gledala sam ta vasa i super izgledaju i gledala sam hauck marku..malo su mi hauck mala ali ne znam najbolje procjeniti po slikama. Gdje ste kupili vasa??

IZVORNA PORUKA: Monaa

Ja ti za kamenje i tako malo neravnije terene preporucujem Peg Perego GT3. Malo je reci da sam zadovoljna. Imas i podesavanje amortizera u zavisnosti od terena, gumeni tockovi koje mozes dodatno napuhati (dodje i pumpa uz kolica), na 3 tocka su. Jedino je zamjerka sto su teska i glomazna ali ako imas lift ili zivis u kuci nije problem, ja sama izadjem sa bebicom iz zgrade bez problema. Sama kolica su oko 1000 KM. Ja sam kupila 3u1 i platila sve skupa 1800 KM, i ne zalim ni marke, kolica su predobra.

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1777
11.7.2012 23:32:09   
lepao
Zivim u stanu ali zgrada ima lift. Kakva su sto se sklapanja tice i gepeka?

IZVORNA PORUKA: lepao

Koliki su tockovi otprilike? Ja bih htjela vece ali da nisu ono pre pre preglomazni a ne bih ni samo alo veca od ovih koje imam (maclaren quest sport) posto mi to nema poente uzimati ili ono 2 mala i 1 veliki ili slicno sto mi isto nije prakticno posto ti mali onda zapinju.
Gledala sam ta vasa i super izgledaju i gledala sam hauck marku..malo su mi hauck mala ali ne znam najbolje procjeniti po slikama. Gdje ste kupili vasa??

IZVORNA PORUKA: Monaa

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 1778
11.7.2012 23:50:08   
Monaa
Tockovi jesu poveliki ali meni su super jer je bebi bas udobno. Glomazna jesu, zauzmu cijeli gepek. Tockovi se skidaju tako da moras svaki put kada stavljas kolica u gepek skidati i onda postavljati ali jako se lako stavljaju, samo jedan klik i to je to. Ali zato u gepek jako malo stvari jos moze stati pored kolica, tako da bas i nisu za putovanja. Kupila sam ih u Merkuru na Otoci u radnji na prvom spratu, zove se Malisa. Mislim da su oni jedini zastupnik za Peg Perego.

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 1779
12.7.2012 8:15:03   
Alannah
Molila bih mame koje imaju Graco Mirage ili Ultima da mi napisu svoje dojmove. Jesu li dobra?user posted image

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 1780
12.7.2012 8:27:21   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Alannah

Molila bih mame koje imaju Graco Mirage ili Ultima da mi napisu svoje dojmove. Jesu li dobra?user posted image

Dobra, izdržljiva, nisu teška, zauzimaju malo više mjesta u gepeku, jer se ne sklapaju kao kišobran. Nisu praktična za nošenje jednom rukom. Moja ocjena 7/10user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 1781
12.7.2012 8:30:22   
ciciban26
Mi imamo Graco Ultima i zadovoljna sam. Pozitivne strane su sto su poprilicno lagana oko 7 kg, veeelika korpa koja mi bas puno znaci,4 polozaja,stanu i u mini gepeke :),mogu se voziti jednom rukom.
Ono sto mi se ne svidja kod njih je sto se dio za nogice ne moze podesavati,pa beba kad sjedi uvijek nekako vise (mada je moja dama pa noge digne na pladanj user posted image user posted image )

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 1782
12.7.2012 8:43:25   
bebix

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Mi imamo Graco Ultima i zadovoljna sam. Pozitivne strane su sto su poprilicno lagana oko 7 kg, veeelika korpa koja mi bas puno znaci,4 polozaja,stanu i u mini gepeke :),mogu se voziti jednom rukom.
Ono sto mi se ne svidja kod njih je sto se dio za nogice ne moze podesavati,pa beba kad sjedi uvijek nekako vise (mada je moja dama pa noge digne na pladanj user posted image user posted image )

Potpisujem od pocetka do ovog noge na pladanj i kod nas istouser posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1783
12.7.2012 8:49:15   
selebriti
Pladanj i korpa su im "+", kao i tri poloaja naslona.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 1784
12.7.2012 10:31:45   
Alannah
Hvala vam puno,razmisljala sam o njima,jer mi se cine povoljna s obzirom da su 2u1,dodje i ona korpa( pretpostavljam da se koristi ko autosjedalica) i samo jos jedno pitanje,mogu li se okrenuti tako da beba gleda u mamu dok se vozi?
P.S. vidjela ih u Fis Bingu,399 KM,a tete koje rade bas ne znaju objasniti.user posted image

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1785
12.7.2012 10:40:34   
hatepsut

Hvala vam puno,razmisljala sam o njima,jer mi se cine povoljna s obzirom da su 2u1,dodje i ona korpa( pretpostavljam da se koristi ko autosjedalica) i samo jos jedno pitanje,mogu li se okrenuti tako da beba gleda u mamu dok se vozi?
P.S. vidjela ih u Fis Bingu,399 KM,a tete koje rade bas ne znaju objasniti.user posted image

Ne moze se okrenuti rucka da gledas bebu ja sam provjeravala(ako sam dobro provjerila).Neki dan sam gledala i ja ta u bingu kod nas su bila na snizenju 220km jer su se dobro zaprasdila od stajanja.tamno plava kolica,a tenda od male as je svijetlo plava.e ja sam odustala jer nemaju navlaku za kisu i zimsku za noge a meni to i te kako znaci.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 1786
12.7.2012 10:46:04   
ciciban26

Na zalost ne mogu se okrenuti,ali dobijes AS koju kad postavis na kolica beba je okrenuta prema tebi. Ja sam se dvoumila izmedju mirage i ultime i ultima su malo kvalitetnija od mirage (razlika u tockovima,cvrstoi,korpi i ultima ima 4 polozaja. Imas na stranici www.bimaco.net kolica i mozes direktno od njih naruciti jeftinija su,donesu ti na vrata i ukoliko je narudzba veca od 100 km dostava se ne placa.

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 1787
12.7.2012 10:49:12   
bebix
Kod nas je takodjer ultima, dobili smo AS koja se moze dok je beba mala fiksirati na kolica i tada gledas bebu dok je vozis, ima zimska navlaka, a mi smo navlaku za kisu kupili odmah kod njih, kostala je oko 11 km

Neposredna veza do poruke: 1788
12.7.2012 10:49:14   
ciciban26
I da dodam ovo za navlaku,uz Ultimu dodje zimska navlaka a za kisu se ima posebno kupiti i kosta oko 15-ak kmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1789
12.7.2012 10:49:46   
bebix

IZVORNA PORUKA: ciciban26

I da dodam ovo za navlaku,uz Ultimu dodje zimska navlaka a za kisu se ima posebno kupiti i kosta oko 15-ak kmuser posted image

user posted image user posted image telepatijauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1790
12.7.2012 12:06:59   
Nellica
Drage mame,

Iz mog iskustva, bezbroj pročitanih postova, sati pretraživanja kojekakvih stranica... i u konačnici
mojih dviju djevojčica, birajte kolica koja možete spakiratu u gepek, a da imate još prostora za more drugih stvari,
kolica sa razdvojenim ručkama na koja možete zakačiti bezbroj vrećica sa pijace, ona koja se mogu oboriti da beba spava
u njima, koja nisu svojom težinom preteška, ukoliko imate prepreke u obliku stepenica ona koja možete zajedno sa bebom ponijeti ili spustiti niz te stepenice i sl.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 1791
12.7.2012 12:48:47   
Alma_27
IZVORNA PORUKA: Nellica

Drage mame,

Iz mog iskustva, bezbroj pročitanih postova, sati pretraživanja kojekakvih stranica... i u konačnici
mojih dviju djevojčica, birajte kolica koja možete spakiratu u gepek, a da imate još prostora za more drugih stvari,
kolica sa razdvojenim ručkama na koja možete zakačiti bezbroj vrećica sa pijace, ona koja se mogu oboriti da beba spava
u njima, koja nisu svojom težinom preteška, ukoliko imate prepreke u obliku stepenica ona koja možete zajedno sa bebom ponijeti ili spustiti niz te stepenice i sl.

ist takva sam trazila i trazila i nasla.

neonato se zovu. kao kisobran. imaju 5 polozaja, presvlaku za kisu, korpu... relativno lagana. mislim, teza su od onih malih kisobran kolica ali su stabilnija i komotnija. ja ponesem i bebu, i kolica i kese uz stepenice a nisam bas neki bilder user posted image

http://okbabystrollers.com/Stroller-Neonato-Pippo-t1880/

< Poruku je uredio Alma_27 -- 12.7.2012 12:55:46 >

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 1792
12.7.2012 12:59:09   
RICI
gdje kupitit kišobran ljetna kolica Bertonne S-B imam chicco kišobran al su velika trebaju mi za more bas ova mala.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1793
12.7.2012 13:17:41   
ciciban26
Meni je puuuuuno prakticnija korpa za stvari s pijace a da naprijed imaju pretinac za mobitel,casu i sl...

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1794
13.7.2012 0:14:28   
Aylana
Mi smo bebici uzeli kolica CAM i ja sam prezadovoljna. Ima 3 tocka, u kompletu su dosli prva autosjedalica, korpa i za kasnije kad beba sjedi. Ja njih koristim maksimalno. Svidja mi se da bebu se moze okrenuti i prema sebi i od sebe, lako se sklapaju i rasklapaju. Malo su poteska, pogotovo kad beba dobije na kilazi, ali ja sam se snasla pa ih ostavljam u autu, posto nemamo lifta u zgradi. Minusi su kao sto sam rekla kilaza i torba za pelene koja dodje u sklopu (nema nikakvih razdeljaka, samo jedan otvor, ni malog dzepica, skroz neprakticna). A u ostalom, lagana su za manevrisanje, ja sam zadovoljna.

Neposredna veza do poruke: 1795
15.7.2012 14:01:18   
Nunny
Da li neko ima QUINNY ZAPP kolica za prodaju??

(odgovor članu Aylana)
Neposredna veza do poruke: 1796
24.7.2012 1:32:07   
jele85dr
pozdrav svima user posted image
ima li neko iskustva sa chipolino kolicima? kakva su se pokazala? prodavacice u radnjama me uvjeravaju kako su jaaaako dobra, iako je cijena dosta niza od drugih.. a i meni je zapalo za oko nekoliko modela user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 1797
24.7.2012 10:32:53   
ksena

IZVORNA PORUKA: jele85dr

pozdrav svima user posted image
ima li neko iskustva sa chipolino kolicima? kakva su se pokazala? prodavacice u radnjama me uvjeravaju kako su jaaaako dobra, iako je cijena dosta niza od drugih.. a i meni je zapalo za oko nekoliko modela user posted image

Ja imam chipolino gemma i za sada sam jako zadovoljna sa njima. Kolica su 3 u 1, dobili smo AS, korpu i dio za sjedenje, kada je beba veca. U kompletu dodje i navlaka za kisu i torba za bebine stvari. Korpa ispod kolica je stvarno velika, u nju moze stati svaaasta. Prelagana su za upravljanje, uzitak ih je gurati. Jedina zamjerka je to sto se dio u kome beba sjedi ne moze okrenuti sebi/ od sebe prebacivanjem rucke, vec moras okrenuti cijeli dio u kome beba sjedi. Znaci, mozes ga okrenuti, ali moras izvaditi cijeli dio. Sve u svemu, nemoj zazirati od njih samo zato sto su jeftinija, jer su kolica stvarno kvalitetna, i mislim da imaju odlican odnos ulozeno/dobijeno. Ram je metalni, prednji tockovi se pokrecu u svim pravcima, rucka se podesava po visini, materijal je kvalitetan ( kod nas je prelijepa tirkizna boja). Stvarno sam zadovoljna sa njima. Placena su 450 KM. Nadam se da sam bar malo pomoglauser posted image

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

(odgovor članu jele85dr)
Neposredna veza do poruke: 1798
25.7.2012 12:14:47   
jele85dr
ksena, hvala, jesi mi pomogla user posted image
kad si ih kupila, skoro ili nekad prije? i gdje si ih kupila? user posted image

ja bih isto htjela 3u1 i da se moze okrenuti rucka. ali malo je takvih. zapamtila sam da jedino abc design model avus ima tu opciju, ali njega nema kod nas user posted image

(odgovor članu ksena)
Neposredna veza do poruke: 1799
25.7.2012 12:31:26   
lepao
HAUCK VIPER ILI PEG PEREGO GT3? Viper su laksa za 5 kg hmm i jeftinija ali kvalitet nisam siguran koji je bolji

(odgovor članu jele85dr)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *