|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
11.7.2012 15:25:08   
Anoniman
Ja sam Anonimna 2:

MM mene gjnavi s time sto ja nedam sveki da cuva djete nego uvjek moja mama ili sestra. ALi cisto nemam poverenja u nju i to mu kazem. Eto radi mira u kuci u subotu sam rekla odvescemo djete na 3 sata kod sveki da je pricuva dok mi odemo na kafu. Ali to je izuzetak, jer se nemogu opustiti.
I meni muz isto stalno nabija kako ja to djelim kako idem vise mojima, zovem itd i da se nedruzim sa njegovim tako itd.
Ali ja ga saslusam, malo se vrtim kao da nije tako ali jeste i meni to pase. Mada eto pravim neke kompromise da nisam bas najgora snaha. Mada nisam ja znam jednom sedmicno nazvati, uvjek za praznike/rodjendane odem, kupim poklon....... ali nevolim to druzenje jer cisto nisu moje drustvo Dosta smo razliciti i necu da mi djete pocne govoriti kOmpir user posted image

Kao sto vesela kaze, bolje nek on puse sto mu nesta nepase nego ja

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 2351
11.7.2012 15:32:53   
sretna sam jako
ALi cisto nemam poverenja u nju i to mu kazem.

A koji je razlog?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2352
11.7.2012 15:36:14   
Anoniman
Razlog je sto je moja svekrva mnogo suvjerena, sluca svake babske price i tako i postupa. Evo zalostan primjer. Izgubla je bebu od 7 mjeseci davno i dan danas je uvjerena da je djete od uroka umrlo. Za mene nigdje veze ali eto. Onda nezna jezik, nesta da se desi nedaj boze nebi znala ni hitnu nazvati....

(odgovor članu sretna sam jako)
  Neposredna veza do poruke: 2353
11.7.2012 15:38:23   
sretna sam jako

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Razlog je sto je moja svekrva mnogo suvjerena, sluca svake babske price i tako i postupa. Evo zalostan primjer. Izgubla je bebu od 7 mjeseci davno i dan danas je uvjerena da je djete od uroka umrlo. Za mene nigdje veze ali eto. Onda nezna jezik, nesta da se desi nedaj boze nebi znala ni hitnu nazvati....

Ok to mogu razumjeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2354
11.7.2012 15:40:11   
Anoniman
Ja ali eto i mm to razumije pa opet potegne kad se nesta raspravljamo tu kartu....

(odgovor članu sretna sam jako)
  Neposredna veza do poruke: 2355
11.7.2012 15:43:47   
sretna sam jako
Al ti njemu onda daj primjere kako pravis ustupke da se ona ne bi osjecala zapostavljeno. To sto radis je pohvalno u svakom slucaju! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2356
11.7.2012 15:54:00   
Mirkica

Ja sam Anonimna 2:

MM mene gjnavi s time sto ja nedam sveki da cuva djete nego uvjek moja mama ili sestra. ALi cisto nemam poverenja u nju i to mu kazem. Eto radi mira u kuci u subotu sam rekla odvescemo djete na 3 sata kod sveki da je pricuva dok mi odemo na kafu. Ali to je izuzetak, jer se nemogu opustiti.
I meni muz isto stalno nabija kako ja to djelim kako idem vise mojima, zovem itd i da se nedruzim sa njegovim tako itd.
Ali ja ga saslusam, malo se vrtim kao da nije tako ali jeste i meni to pase. Mada eto pravim neke kompromise da nisam bas najgora snaha. Mada nisam ja znam jednom sedmicno nazvati, uvjek za praznike/rodjendane odem, kupim poklon....... ali nevolim to druzenje jer cisto nisu moje drustvo Dosta smo razliciti i necu da mi djete pocne govoriti kOmpir user posted image

Kao sto vesela kaze, bolje nek on puse sto mu nesta nepase nego ja

meni je ovo toliko smjesno da nemam rijeci , pa normalno ej da ja volim moju mamu vise i da njoj idem radje i cesce, mm nema nista s tim hocul ja ici kdo njegovih ili ne to je moja stvar , ne okrecem glavu od njih ne bjezim tu sam uvjek za njih ali sada da sam OBAVEZNA ne sve onako kako ja volim. A tm ako zeli neka uzme djete pa kod mame svoje neka ide .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2357
11.7.2012 16:11:09   
hanabanana

Valjda bi znala nazvati vas dvoje, ili ne zna ni telefon koristiti???

Što ne volim na rende kora...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2358
11.7.2012 16:22:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Izvini molim te ali jeli isto da za koja sam na drugom djelu grada zovem hitnu i pricam nesta na pamet jer nisam uopste pored djeteta ili ona ta koja je tu? Ko je ikad dozivio hitni slucaj da mora zvati pomoc zna koliko je vazno dati pravu izjavu doktorima.

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 2359
11.7.2012 16:48:56   
hanabanana
Ja se ne družim sa ljudima kojima je prva pomisao da će dijete zatrebati hitnu pomoć dok je na čuvanju kod svekrve.
Sorry, do mene je.

Ali ipak, kad nam zatreba hitna pomoc, najbitnije je da ih se nazove i da stignu na vrijeme.

< Poruku je uredio hanabanana -- 11.7.2012 16:49:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2360
   [Obrisana poruka]
11.7.2012 16:52:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 2361
11.7.2012 16:52:45   
Medić*

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Izvini Anonimna, a da se recimo to radi o tvojoj mami, da ne zna jezik i sl, da li bi joj dijete ostavila ?

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 2362
11.7.2012 16:54:53   
hanabanana

ali nevolim to druzenje jer cisto nisu moje drustvo Dosta smo razliciti i necu da mi djete pocne govoriti kOmpir user posted image

A govori li ti muž kOmpir?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2363
11.7.2012 17:01:27   
animagical
Boze sacuvaj teme i gluposti i to na danasnji dan...nek ste zivi i zdravi, a o cemu se zamarate drage zene ne mogu da zamislim.... cuj ne bi znala hitnu nazvati....cimi se da ti vise ljude zatupljujes nego sto jesu tupiuser posted image memorisi joj na brzo biranje broj hitne i napisi pored adresu stana, dovoljno je i toliko da im kaze, za ne daj Boze...ne znam samo kako si ti tako pametna udala za dijete tako glupih ljudiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2364
11.7.2012 17:11:20   
Volim Te!
Anonimna 2 zbog takvih kao ti nekad kazem bolje da nemam majku nego da joj dodje jedna tako fina osoba da joj bude snaha.Interesantno mi je da majke nikad nisu glupe one su sve do jedne kulturne i emancipovane a svekrve il smrde il ne znaju da pricaju itd,nemam rijeci stvarno.Ne volim da se ubacujem u ove rasprave al ovo me izbacilo iz takta jadan tvoj muz.

Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2365
   [Obrisana poruka]
11.7.2012 17:12:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Volim Te!)
  Neposredna veza do poruke: 2366
   [Obrisana poruka]
11.7.2012 17:13:56   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2367
11.7.2012 17:14:15   
bebacha
meni samo nije jasno kako je onda jedna takva uspjela odgojit covjeka dostojnog anonimne 2user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2368
11.7.2012 17:14:39   
Mir@H
Sacuvaj Boze na sta se ljudi sve zale,pa sta bi bilo da svekrva nece uopce da cuva dijete. Umjesto da joj budes zahvalna sto hoce uopce da ti uskoci i pomogne,zamaras se glupostima. Kako god volis svoju mamu tako i tvoj muz voli svoju,i ti je bar trebas postovati. Mene bi bilo stid da stalno idem kod svoje mame a da mi je mrsko otici svekrvi. Nije to nikakav problem u braku,nego problem u tvom ponasanju. Ako nisi thjela svekrvu sto si se udavala,mogla si sa mamom zivjeti cio zivot.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2369
11.7.2012 17:20:44   
hatepsut
user posted image dok je moja sveki cuvala moje djete on je pao i povredio ruku,mislim sta sam trebala na zenu kuku i motiku.nazvali me i kazali da se djete povredilo,nije bilo nista strasno ali mu je odmah stavila hladne obloge ,brzo sam i ja dosla i vidim nema otoka i normalno moze savija ruku.za 2 dana ja bila s djetom i pao na istu ruku i morala ga voditi u bolnicu.mislim ne mogu u zivotu da sve gledam crno,pa i sveki mu je nana po Bogu i ona ga voli,a ne samo moja mama.mislim kako ocekujes od tm da postuje tvoju mamu,kad ti imas takvo misljenje o njegovoj ?sta mislis da on kaze nece tvoja mama vise da pazi na nase djete previse ga je umazila i sl.hajde molim te ne idi iz krajnosti u krajnost,mozda ce tvoja sveki bolje da pazi na tvoje djete nego tvoja mama u koju imas toliko povjerenja.nemoj ovo da shvatis zlonamjerno,alo ce se nesto ne daj Boze desiti desit ce se i kad si ti s djetom.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 2370
11.7.2012 17:27:42   
Volim Te!
Iman nisam te bas razumela al i nema veze ionako ne planiram vise nista da kazem,rekla sam sta sam imala.

Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2371
   [Obrisana poruka]
11.7.2012 17:32:39   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2372
11.7.2012 17:36:22   
Volim Te!
Eh skontah sa mukom user posted image rekoh dok se pece pita da vidim sta ima na RR i odmah se iznervirah hehehe volim pravdu pa me ovakve stvari pogode al eto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2373
11.7.2012 17:40:12   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

Eh skontah sa mukom user posted image rekoh dok se pece pita da vidim sta ima na RR i odmah se iznervirah hehehe volim pravdu pa me ovakve stvari pogode al eto.

pita

smajlikojemvodacurinausta user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2374
11.7.2012 17:41:40   
InLove

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

pita

smajlikojemvodacurinausta user posted image

Mmm.. salji nam malo pite, a anonimna mozda otisla kod sveki na pitu user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *