|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
6.7.2012 11:28:57   
Lady26
Skvo user posted image user posted image user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2276
6.7.2012 11:29:58   
Anoniman
Ne treba te zanimati, vjeruj mi.

user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 2277
6.7.2012 11:32:51   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Anonimna mozes li me kontaktirati putem pp-a ili FB?

a što tebi?

A sto to tebe zanima anonimna2. Ne treba te zanimati, vjeruj mi.

Bas tako user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 6.7.2012 11:33:42 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2278
6.7.2012 11:36:36   
malasara
"frajeri" skontaju kome i kad mogu prosipati svoje nebuloze.. ja sam upala u istu zamku, kontas nema vise zeze u braku smo.. nema vise izadjes mu iz auta na semaforu, uzmes taxi i odes svojoj kuci, mars u pm! presutis jednom radi braka, drugi put radi jednog djeteta, radi drugog djeteta, ljubavi, saburas pokusavas biti mudar pa ne letiti na prvu i sta dobijes user posted image dobijes debila koji misli da moze da radi sta mu padne na pamet, pocevsi od sitnica kasnije i krupnijih stvari, misli lik da se svijet oko njega okrece, jos ako ima kakvu seljacinu na poslu ili u raji koja ga savjetuje tipa: sta joj ba ugadjas, ako joj das prst sutra hoce cijelu ruku user posted image to sam licno ja slusala user posted image user posted image koji su to moroni, sve to treba na goli otok, pa tamo glumi muskarcinu!

< Poruku je uredio malasara -- 6.7.2012 11:39:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2279
6.7.2012 12:19:28   
Mirkica
Anonimna ova s problemom , nazovi svekrvu is vekra i ispricaj im fino kako stavri stoje , onda nazovi roditelje zamoli da odes par dana kod njih , ZAPRJETILA SI MU RAZVODOM nemoj nikada da govoris ono sto ne mozes ostavriti , pravis jos gore .

Odi roditeljima par dana smiri se skontaj se pricaj s njima vidi sta ce ti reci, taj zivot nema smisla iskreno ja bih bolan radije isla radit i najgore poslove sto postoje ali njega idiota ne bih trpila , covjek kojem je djete svjedeno .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2280
6.7.2012 12:26:27   
anđelo
ja bih otišla kod svekrve i svekra i odvela djecu i rekla im ja sam dovela djecu da ih vi nahranite pošto vaš konj od sina ne želi da ih hrani....

a onda bi mu otišla u firmu i rekla pred njim i kolegama mu da te kafe i sokove što pije ,da je to na uštrb djece koju neće kući da hrani....

hjoj šta bih mu ja uradilauser posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2281
6.7.2012 12:30:51   
Hurma
ne bi anđelo, nemoj da zezas, to je ispod nizenja... otici mu na posao je bas nisko ne za njega nego za zenu... treba ipak ne ici nisko... to za svekrvu, hmmm ako je ok onda bih... a ako njega podrzava onda sine svojim roditeljima, ali nemojte zaboraviti da i dana ima roditelja koji ce reci "kcerko cuva ti ipak svoj brak i muza i mama je svasta predeverala, eto zbog djece" user posted image i tu su ti vrata odmah zatvorena.... svakim danom sve vise cijenim svoju diplomu i posao... uh...

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2282
6.7.2012 12:34:30   
SailorMoon

IZVORNA PORUKA: Hurma

ne bi anđelo, nemoj da zezas, to je ispod nizenja... otici mu na posao je bas nisko ne za njega nego za zenu... treba ipak ne ici nisko... to za svekrvu, hmmm ako je ok onda bih... a ako njega podrzava onda sine svojim roditeljima, ali nemojte zaboraviti da i dana ima roditelja koji ce reci "kcerko cuva ti ipak svoj brak i muza i mama je svasta predeverala, eto zbog djece" user posted image i tu su ti vrata odmah zatvorena.... svakim danom sve vise cijenim svoju diplomu i posao... uh...

Bas tako ja se nebi spustala na to da mu idem na poso a ranije sam napisala dabi sveki nazvala.
A sto kazes i vise od diplome i posla cjenim moju mamu koja mi uvjek kaze: Nikad nedozvoli da te pravi budalom, da te laze, vara ili nedaj boze gazi pa makar imala i 10eri djece sa njim!!!

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2283
6.7.2012 12:38:12   
anđelo
ma vala bih,ako ništa onda bar da se o tome šuška na poslu...
još bih napričala da je i neuračunljiv.....s nekim ljudima ne možeš da ganjaš nivo,s nekim je ljudima neophodno da bi te razumjeli spustiti se na njihov način komuniciranja
za svoju dijecu bih apsolutno sve uradila....sve

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2284
6.7.2012 12:38:24   
Hurma

@sailor
u pravu si, to i meni moja kaze ali ja opet ne bih mami isla, bih privremeno ali brate najbolje sam... a novcano ce svi pomoci naravno (moji)... ali eto gluho bilo, nadam se da to necu nikada doživjeti... ipak je djeci mjesto sa oba roditelja ako se oni paze i maze user posted image

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 2285
6.7.2012 12:41:53   
SailorMoon
Hurma to je normalno ni ja nebi isla mojima. SAmo ono ako vec njega nemogu istjerati dok nadjem sebi stan. Mada ja nikad nebi dozvolila da mi djeca imaju traume radi neke budale pa da im je 100puta otac. Mada on po meni ovu rjec i nezasluzuje.

Jedno je otac, jedno je proizvodac/stvarac

< Poruku je uredio SailorMoon -- 6.7.2012 12:43:27 >

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2286
6.7.2012 12:42:02   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: anđelo

još bih napričala da je i neuračunljiv.....s nekim ljudima ne možeš da ganjaš nivo,s nekim je ljudima neophodno da bi te razumjeli spustiti se na njihov način komuniciranja

pa da da dodje kuci izmlati te muski , da izgubi posao pa tek onda nadrljase , draga moj a niej kod svakog isto.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2287
6.7.2012 12:56:19   
anđelo

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: anđelo

pa da da dodje kuci izmlati te muski , da izgubi posao pa tek onda nadrljase , draga moj a niej kod svakog isto.

ja moram da priznam da sam veeeliki inadžija,i da sam na sve spremna...išla bih u krajnost

znam da nije kod svakog isto,zato ja i pišem šta bih ja...al eto drugo sam ja...drugačije ja živim...al s druge strane ne bih sebi nikad ni dozvolila da s takvim čovjekom živim
da se Anonimna ne uvijedi ,opet kažem kako bih ja

jako sam tvrdoglava,ako bi i došlo do udaraca ,sigurno se nebih rukama pokrila po glavi i čekala da svoj bjes sruči na mene...ne ne ne ...tek bi tad zabava nastupila

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2288
6.7.2012 12:57:36   
veeseelaa
jako sam tvrdoglava,ako bi i došlo do udaraca ,sigurno se nebih rukama pokrila po glavi i čekala da svoj bjes sruči na mene...ne ne ne ...tek bi tad zabava nastupila

da, mm više nikada ne bi mirno moga spavati user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2289
6.7.2012 12:58:25   
Hurma
ahahahahahah hahahhah lol, ko bi rekao od onako fine cure user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2290
11.7.2012 11:54:56   
Anoniman
sta bi vi uradile da vas muz stalno pritisce ,forsira da se druzite s njegovima svaki dan...da je to obavezno....jel po vama to problem?'??

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 2291
11.7.2012 11:56:33   
Medić*

sta bi vi uradile da vas muz stalno pritisce ,forsira da se druzite s njegovima svaki dan...da je to obavezno....jel po vama to problem?'??

Meni bi bio problem. Treba se znati neki red.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2292
11.7.2012 11:56:40   
hanabanana

ja se sama sa sobom ne bih družila svakodnevno, da ne govorim s nekim drugim.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2293
11.7.2012 11:57:09   
Blue rose RR

Druženje u smislu?
Ko su to "njegovi"'
Kad nađete vremena za svakodnevno druženje?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2294
11.7.2012 12:00:06   
Anoniman
pogotovo ako ste u istoj kuci pa je logicno da ces se jednom na dan srest ,popit kafu,,posjedit....al da stvara taj pritisak...nije normalno.....to samo stvara probleme .....eh ne znam kako da se izborim stim.....jos se drasticno promijeni kad je snjima.....njemu je to logicno da zena bude stalno snjima....a nije bio takav...sta sad..kako dalje......

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 2295
11.7.2012 12:00:56   
teacher75

ja bih ga poslala da se sam druzi s njima, jos bih i djecu poslala da malo odmorim user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2296
11.7.2012 12:02:01   
veeseelaa

naravno da jeste
ne volim da me iko forsira, niti da ikog forsiram

svak ima pravo da misli svojom glavom, da odlučuje kako i šta a ako se partneru ne dopada ima razlaz u krajnjem slučajevu

helem ne trpim nikakav pritisak, pod pritiskom ludim, ne dozvoljavam nikom da me na bilo šta forsira

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2297
11.7.2012 12:03:50   
veeseelaa
pogotovo ako ste u istoj kuci pa je logicno da ces se jednom na dan srest ,popit kafu,,posjedit.

ja sam u istoj kući sa roditeljima mm al meni ovo nije logično

ja nekad po vazdan ni mm ne vidim a ne nejgove roditelje

sve dok ti misliš da ti je nešto logično, prihvatljivo i standardno tako će ti i biti

lijepo reci tm da nisi zainteresirana i vozdra, nije to neka nauka, samo trebaš reći ono što misliš tj osjećaš

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2298
11.7.2012 12:03:59   
Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja bih ga poslala da se sam druzi s njima, jos bih i djecu poslala da malo odmorim user posted image

user posted image
user posted image user posted image uljepša mi dan.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2299
11.7.2012 12:04:02   
mamine oci
ja zaista ne vidim problem ,ako ste u istoj kuci,i ako trazi samo da popijete kafu ta vrsta druzenja meni nebi bio problem ,ako se njegovi fino ponasaju prema tebi onda je ok, jer milione njih zive skupa u zajednicama i nema problema,mozda te ja nisam skontala dobro...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *