|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
29.6.2012 13:12:34   
Teddy Bear
Antuntun, mozda je ipak prerano za test, strpi se jos par dana, znam da je to najteze, najbolje je da uradis kad zakasni par dana. u svakom slucaju, sretno i zelim tiuser posted image

(odgovor članu Antuntun)
Neposredna veza do poruke: 3551
29.6.2012 13:16:07   
veeseelaa
naravno da je moguće, ja sam test za trudnoću prvu uradila na dan očekivane mjesečnice i bio je pozitivan
drugi put sam se strpila i sačela da ciklus zakasni 2 dana i tada sam uradila tekst i pokazao je +

probaj sljedeću srijedu, četvrtak, ako si user posted image trebalo bi da pokaže

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Antuntun)
Neposredna veza do poruke: 3552
29.6.2012 13:19:50   
*pcelica*
Sacekaj par dana pa ponovi test. Ja sam u drugoj trudnoci prvi put test radila i bio negativan. Nakon pet dana ponovila i bio pozitivan. Nisam vjerovala pa sam kupila jos jedan i taj je pokazao user posted image Ja ti iskreno zelim da ti bude ovako kao kod mene user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3553
29.6.2012 13:21:11   
Antuntun
Hvala Teddy od user posted image zaista bih zeljela te user posted image , dala si mi nadu.

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 3554
29.6.2012 13:23:31   
Antuntun
Hvala vam cure na brzim odgovorima, divne ste . Nadam se iskreno da ce biti tako kako vi kazete. Sad jos samo da sacekam user posted image

(odgovor članu Antuntun)
Neposredna veza do poruke: 3555
29.6.2012 15:40:36   
malena27 RR
Profulale ste temu cure user posted image
Imate temu 10. prvih znakova trudnoce: http://www.ringeraja.ba/forum/m_23049/mpage_17/key_/tm.htm
Lp, RR Tim user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ini89)
Neposredna veza do poruke: 3556
29.6.2012 15:42:31   
veeseelaa
malena ovu temu ne mogu otvoriti, veli da je obrisanauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 3557
29.6.2012 15:53:01   
Bihter
Prosli mjesec menstruacija mi je kasnila 7 dana..bila sam potpuno uvjerena da sam trudna...cak sam i neke simptome kao osjecala (ucestalo mokrenje).Nisam zeljela odmah test uraditi jer sam s prvom trudnocom uradila test vrlo rano i toliko se nadala a na zalost zavrsilo je spontanimuser posted image Zato sam ovaj put htjela se strpiti malo i onda osmi dan dobila menstruacijuuser posted image Bas sam bila u soku..Ne znam jel mjesto za ovu temu ali jel se mozda to jos kojoj od vas dogodilo? Jer bas sam zbunjena..Fakat mi je zao sto nisam test uradila,a termin sam kod ginekologice tek 2 sedmice poslje dobila i ona kaze da je sve ok koliko ona vidi...Sta je to bilo???

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3558
10.7.2012 14:17:20   
leptirići
Zdravo cure!!!Evo mene nakon godinu dana opet ovdje nadam se ovog puta sa više sreće user posted image Imam jedno pitanje za vas imala sam odnose 09.06 i poslje mi je menstruacija došla 18.06 ima li ikakve šanse za trudnoću ili ipak ne???Znam da je malo glupo pitanje ali čitala sam da je moguće da dođe prva menstruacija pa me zanima ima li itko sličnog iskusva da znam da li da se nadam ili ne!!!

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 3559
10.7.2012 16:11:47   
sretna sam jako
Iskreno- sumnjam. Al ako imas neke simptome ili sama sumnjas na trudnocu odes giniću. Vec ti se na uzv moze vidjet ako je trudnoca u pitanju.

(odgovor članu leptirići)
Neposredna veza do poruke: 3560
14.7.2012 6:51:06   
amarena
Dobro jutro svima! Ovo je prvi put da pisem na nekom od foruma.
Ja i muz vec par mjeseci pokusavamo, ali do sada nije bilo nista...
Primjetila sam neke simptome i mislila sam 100% to je to ( grudi su mi se znatno povecale, bradavice su tamne,boljele su me par dana(ali to je prestalo), isarana sam nekakvih zelenim venicama po grudima, ledja me bole, povremeno imam metalni okus u ustima).
Jutros sam uradila test, ali nazalost user posted image negativan.
Je li neko imao slicno iskustvo, da uradi test (negativan) a da je ipak user posted image .
Ili trebam sacekati par dana, pa ako user posted image kasni da uradim ponovo?
Sa svim tim simptomima kojih nikad prije nisam imala, mislila sam da samuser posted image , ili sam sve to izmislila od tolike zelje? Nadam se da nisam dosadna za prvi put. Lijep pozdrav!

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 3561
14.7.2012 8:06:44   
Emica_sa
Sacekaj par dana pa ako user posted image ne dode,uradi test,jer se ovako samo opterecujes,jer to sve mogu biti i simptomi PMS.

Bit ce samo polako,par mjeseci nije punouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu amarena)
Neposredna veza do poruke: 3562
14.7.2012 8:21:38   
amarena
Hvala, sacekat cu par dana, pa ponovo uraditi, ali bas imam neki predosjecaj, nije isto kao prije...ali vidjecu, mozda me i vara ...user posted image
Bas kad nesto hoces, izgleda, da to u neki inat nece...treba sve spontano, ali kako da ne mislim o tome...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3563
14.7.2012 8:34:41   
sretna sam jako
A kad trebas dobit?

(odgovor članu amarena)
Neposredna veza do poruke: 3564
14.7.2012 8:44:29   
amarena
Proslu sam imala od 13.06 do 17.06, pa opet je ocekujem u tom terminu...inace zadnji dan zadnje user posted image mi bude ujedno i prvi dan sledece user posted image (ako sam pojasnila dobro) znaci da bih trebala od 17 jula brojiti da kasni..ako se ne pojavi....( ja se nadam da ce kasniti, hihihi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3565
14.7.2012 8:47:28   
sretna sam jako
Drzim ti user posted image

(odgovor članu amarena)
Neposredna veza do poruke: 3566
14.7.2012 8:57:21   
Emica_sa
i jauser posted image user posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 3567
14.7.2012 9:02:49   
amarena
Hvala vam...puno drage moje!user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3568
19.7.2012 21:02:26   
Millkica
Pozdrav! Nadam se da cete mi moci pomoci jer sam u velikoj dilemi...radila sam tri testa i sva tri su bila pozitivna iako je crta bila jako jakooooo blijeda, jedva da se vidi, ali je prisutna. Prvo sam pomislila da od silne zelje umisljam, i jutros sam otisla i izvadila betu. Nalaz je 0.6 mlU/ml a pise u indeksima normalne vrijednosti 0-5 mlU/ml, granicne vrijednosti 5-10 mlU/ml i patoloske vrijednosti >10 mlU/ml. Sada sam jako zbunjena...testovi mi pokazuju crticu (ili ipak umisljam) a ovo 0.6 fakat ne znam sta znaci...niko od doktora mi nije nista rekao, a jos nisam isla kod svog ginekologa. Molim vas pomagajteeee...ja necu moci da zaspem :D Hvala unaprijed :D

(odgovor članu amarena)
Neposredna veza do poruke: 3569
19.7.2012 21:51:58   
mala_sa
Milkice ja kad sam radila test bila mi je bas slao vidljiva druga crtica; i sutra dan salm izvadila betu koja je iznosila 146. Hajd malo jos procackaj po nalazu da nema neki ovako dvocifren ili trocifren broj.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Millkica)
Neposredna veza do poruke: 3570
19.7.2012 22:06:27   
Millkica
Nema nista, samo 0.6 i podpis :D zato i jesam zbunjena jakoooooo :( po svim forumima sam trazila, i svugdje su neke ogromne brojke, a kod mene samo 0.6 FAKAT NE KONTAM STA JE TO

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3571
19.7.2012 22:08:35   
Millkica
mala_sa gdje si vadila betu ???

(odgovor članu Millkica)
Neposredna veza do poruke: 3572
25.7.2012 17:04:28   
snjeguljicaa
Drage moje veliki vam pozdrav. Vec dugo pratim vase postove, i jako mi je drago da ima ovakvih foruma gdje jedne drugima pomazemo i razumijemouser posted image , e sad da ne duzim jer imam jedno pitanje i voljela bi kada bi i meni pomogle. U braku sam vec godinu i po i prije 5 dana sam imala ne zasticeni odnos sa muzem, user posted image trebam da dobijem za dan dva jel ima imalo mogucnosti da sam ostala user posted image jer bi to naravno voljela, unaprijed hvala na odgovorim???

(odgovor članu Millkica)
Neposredna veza do poruke: 3573
25.7.2012 18:28:31   
Andy_Bec23
Draga moja dobro dosla , e vako, sve je moguce . Da si trudna i da nisi.....

Moras odredit kada imas plodne dane jer je nemoguce ostati u 2 stanju kada ssu ti neplodni dani , kako ti kazes da za par dana trebas dobiti ja bih rekla da su ti bili neplodni dani 5+2 je 7 a ovulacija nastupa izmedju 10-16 dana ciklusa jedino ako kod tebe nije u ovo vrijeme O .

Znaci 28 dana ciklus -14 dana je 13.7 bi ti trebala bit O ako su ti ciklusi uredni itd....

Sve u svemu a ti drzim fige da je tako....

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu snjeguljicaa)
Neposredna veza do poruke: 3574
25.7.2012 19:06:17   
snjeguljicaa
Hvala ti na odgovoru, ali to je bilo ne planirano pa tako da nisam puno o tome vodila racuna , user posted image , a moja user posted image dolazi svako 30-32 dana pa tako da nisam upucena ja cu ipak potajno da se nadam ne previse ali malo, jer jako bi voljelaaauser posted image

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 3575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *