|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
26.6.2012 9:12:24   
SailorMoon
skoro je na jednim njemackim kanalu bas bila reportaza o ljetovanju u albani. I bas i njemci kazu kako su super plaze, cisto i jeftinije od hrvatcko.
Dok sam isla u hrvatcku na more isla sam prije rata u kupare, posle rata u podgoru. I meni u hrvatckoj najvaznije apartman porer plaze, znaci pogled na more, da u blizini imaju radnje tako da Auto parkiram kad dodjem i upalim ga kad podjem.
Ali meni se u HR nesvidja sto su plaze uske, guzva i svi ko sardine poredani haha

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2926
26.6.2012 9:13:52   
azra I ADI
Mi smo prošle godine bili kod super tipa u Makarskoj, neki muzičar, baš je super bio prema svim gostima-jedini nedostatak je higijena, baš se i ne trudi oko toga. Ali on van sezone bude u Parizu i Beogradu, ove godine otvara kuću tek 15.7.user posted image , a nama je to kasno.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2927
26.6.2012 9:28:44   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: SailorMoon
Ali meni se u HR nesvidja sto su plaze uske, guzva i svi ko sardine poredani haha

Ovisi kad ideš i gdje ideš. U svakoj zemlji imaš špice kad je najviše ljudi.
Mi smo sad bili na Rabu gdje u 8 mjesecu bude krcato, kao i na većini mjesta, ali je sad bili idealno za djecu.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 2928
26.6.2012 9:29:42   
Sandrich
Mi se odlucili za Tucepe, 10 dana, kuca 10 metara od mora,60 eura apartman placamo, ,muz , beba i ja user posted image  jedva cekammmm user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2929
26.6.2012 9:32:10   
niki83
Ja cu evo da se citiram od prije neki dan..user posted image
Kad tako lijepo govorite o Crnoj Gori, a ja bas imam zelju i dolje ljetovati..samo dajte mi neki konkretan link.
Sve sto sam po netu trazila nije konkretno, znam sta trazim, i nikad ne bih otisla naslijepo, narocito ne tako daleko..
Evo vec trecu godinu cemo s malom ljetovati kod istog covjeka u Hrvatskoj, gdje je bas onako domacinska atmosfera, oni su uljudni, kulturni, hrana im je odlicna, a i povoljni su. Eh ja bih nesto slicno sad da probam i u CG user posted image
IZVORNA PORUKA: niki83

Nego, zna li neko kakvu finu ponudu u Crnoj Gori, tipa polupansion..neka vila, motel i sl. user posted image

N&N

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2930
26.6.2012 9:42:49   
azra I ADI
Gdje u Hrvatskoj i koliko je smiještaj?

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2931
26.6.2012 10:26:50   
anidla

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: anidla

Zna li iko gdje ima lijepih bungalova po Jadranu? I cijenu user posted image

http://www.uniline.hr/hrvatska/mobilna-kucica/solaris-a-sibenik.php

sve zauzeto, kao i na Pagu u kampu Simunima user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2932
26.6.2012 10:38:51   
palachinken
Ima u Biogradu lijep kamp, e sad ne znam imaju li bingalove. Također, ima u Baškom polju, mislim da je Alem ime kompleksa.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2933
26.6.2012 11:44:14   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku user posted image
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

zato sto je blize i napucanije

šta je napucanije?? od čega?? pa Budva, Herceg novi je za Hr Las Vegas

user posted image

mene nikako ta CG ne privlači za ljetovanje.nema mi onaj šmek i miris jadran kao u HR...džaba ti sve..meni je more = dalmacija user posted image
a isla sam kao mala u herceg novi i u ulcinju smo kucu imali ali opet ja se samo sjećam HR i zaostroga i drvenika i dubrovnika...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2934
26.6.2012 13:16:37   
teacher75
slazem se, ja kad ne cujem dalmatinski naglasak i pjesme olivera dragojevica i gibonia na sve strane ko da nisam na moruuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 26.6.2012 13:17:05 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2935
26.6.2012 13:20:23   
pocahontas

slazem se, ja kad ne cujem dalmatinski naglasak i pjesme olivera dragojevica i gibonia na sve strane ko da nisam na moruuser posted image

user posted image user posted image

ti si tiki moj čo'ek..
nekako smo slične..
i istu haljinu kupismo user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2936
26.6.2012 13:35:26   
dinaa

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Je li se ko kad usudio i krenuo u Lijepu Njihovu i sam sebi našao smiještaj bez prethodnog ugovaranja? Meni ovih dana baš frka za smiještaj u Makarskoj, kako nam jedan otkaza...

Mi smo uvijek ovako isli na more. Odemo tamo i trazimo smjestai i uvijek bez problem nadjemo. Cak i prije 2 godine kad je N bila beba.

Bojim se da ću platiti preskupo, da neću imati puno izbora itd....jer nikad nismo tako išli, a još je vrh sezone...Krenuli bi oko 8.7., bojim se da ne zavale cijenu, a ja s malim pozadi u autu neću moći cijeli dan tražiti.........

Mi smo prosle godine otisli ovako bez rezervacije i dok smo ja i djecica sjeli da popijemo kafu i sok muz je vec nasao smjestaj i to povoljnije nego sto smo bilo gdje zvali da rezervisemo,hehe eto sreca pa sve bilo zauzeto kad smo zvaliuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2937
26.6.2012 13:36:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ti si tiki moj čo'ek..
nekako smo slične..

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2938
26.6.2012 13:37:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dinaa

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Je li se ko kad usudio i krenuo u Lijepu Njihovu i sam sebi našao smiještaj bez prethodnog ugovaranja? Meni ovih dana baš frka za smiještaj u Makarskoj, kako nam jedan otkaza...

Mi smo uvijek ovako isli na more. Odemo tamo i trazimo smjestai i uvijek bez problem nadjemo. Cak i prije 2 godine kad je N bila beba.

Bojim se da ću platiti preskupo, da neću imati puno izbora itd....jer nikad nismo tako išli, a još je vrh sezone...Krenuli bi oko 8.7., bojim se da ne zavale cijenu, a ja s malim pozadi u autu neću moći cijeli dan tražiti.........

Mi smo prosle godine otisli ovako bez rezervacije i dok smo ja i djecica sjeli da popijemo kafu i sok muz je vec nasao smjestaj i to povoljnije nego sto smo bilo gdje zvali da rezervisemo,hehe eto sreca pa sve bilo zauzeto kad smo zvaliuser posted image

sve zavisi koliko ti je muz nagodan, moj ni mrtav ne bi hodao po vrucini i trazio smjestaj satimauser posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2939
26.6.2012 13:44:43   
dinaa
Nije bila vrucina ujutru u 8 sati i nije hodao uopste satima nego u vrh glave pola satauser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 2940
26.6.2012 14:01:10   
balasgirl
Ne znam da li bih se sad (s djetetom) smjela tako uputiti na ljetovanje (bez prethodnog "plana"), ali sam prije dok sam bila djevojka i kasnije u braku (dok nije došao mali debeloguzi) uvijek tako išla na more, ono na ho-ruuuk user posted image . Sjećam se jedne prilike zove me tadašnji frajer kao hajde spremi peškire ikakvih sendviča dolazim po tebe da idemo na Boračko j. I u Konjicu kaže on meni."ma mogli smo i u Makarsku" i tako odemo mi u Makarsku na 5 dana bez ičega (sreća da smo imali love, negdje oko 300 KM), spavali u autu, za lovu kupili samo veš i hranu user posted image user posted image user posted image e kad se sjetim... A sad.... ko prava penzija isplaniram sve u bobu, pa tek onda put pod nogeuser posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2941
26.6.2012 14:04:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dinaa

Nije bila vrucina ujutru u 8 sati i nije hodao uopste satima nego u vrh glave pola satauser posted image

ma zavisi koliko srece imas, u sezoni je ipak tesko brzo naci nesto sto ti odgovarao. moj bivsi momak je imao kucu na moru pa sam znala bit kod njega citavo ljeto pa bi nas raja cesto zvala kad stignu da im traazimo smjestaj. njemu je bilo zlo, jos zna sve domace tamo, znao je najmanje sat vremena hodati i traziti

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2942
26.6.2012 14:07:31   
veeseelaa

ti si tiki moj čo'ek..
nekako smo slične..

znači ništa Turska user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2943
26.6.2012 14:11:10   
teacher75
turska je super, al ja moram na vikend bar do dalmacije svratit il se ne pika da sam bila na moruuser posted image meni je turska bila za provoda zakon, a more i plaza u dalmaciji mi je bolja 10 puta

Neposredna veza do poruke: 2944
26.6.2012 14:12:58   
pocahontas

ti si tiki moj čo'ek..
nekako smo slične..

znači ništa Turska user posted image user posted image

ma može...turska i tarkan i spanija i enrique i grcka i sakis rouvas ili tako nekako...
samo mojne mi CG i Kneza user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2945
26.6.2012 14:15:04   
teacher75
i seke aleksic & co.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2946
26.6.2012 14:25:11   
pocahontas

i seke aleksic & co.user posted image

danas je bio dobar komentar na ono janje ispred akademije...
kao kad moze Seka u Skenderiji nastupati, sta fali janjetu ispred akademije?

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2947
26.6.2012 14:34:23   
veeseelaa
eh pa nemojte sad zaHebavati, i tamo ko i svugdje, ima svega
ja nisam nikad čula u kafićima na plažama Seku i sl
kad ste bile zadnji put i gdje u C.gori?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2948
26.6.2012 14:34:44   
bookah
Bila sam u Budvi prosle god, rekla sam nikad vise.  Nije po mom cejfu (nigdje hlada od Budve pa do Rafailovica).  Herceg Novi mi se ucinio jos gori, nesto kao Rajlovac u Sarajevu.  I dole su guzve, Rusi na sve strane, pa i cijene rastu u skladu sa lovatorima iz Rusije.  Cijelo vrijeme sam imala osjecaj da sam negdje na jezeru.  Volim naci malo mirno mjesto i uzivati u svojoj tisini, cistoci i mirisu mora/plaze.  Pa znate li vi da Budva cijeli Juni nema vode?  Neznam kad ce im 'odvrnuti pipu', stede za sezone.  Zavrnuli i Cetinju da ustede za Becica, neznam kako je dole juznije u CG.   A da odgovorim na temu, idem u Trpanj po ko zna koji put, svidja mi se samo zato sto nije guzva.  Ne trazimo svi istu stvar. 

Neposredna veza do poruke: 2949
26.6.2012 14:46:37   
teacher75
ni ja ne volim guzvu

(odgovor članu bookah)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Asfalt
veeseelaa

Može li mi neko odgovoriti ko zna oko asfalta, jel se prije postavljanja istog kao podloga stavlja

Tampon (62%)

Potrebno je valjkom utabati tlo prije stavljanja (6%)

I utabljavanje zemlje + tampon (19%)

Ne treba valjak, može se vibro žabom utabati zemlja (13%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *