Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E drage moje, evo i mi tu naknadu ko ozeblo sunce cekamo, jos sam u Opstini bila rekose nema novca, hahahah lagano sam se nasmijala :( To je sve zbog ovih politickih previranja, moje jadno dijete mora da ispasta zbog njih, debil do debila. Voljela bih da i njima ovako nekada bude, da zive od plate do plate i od naknade do naknade, jos mi veselo danas, muz rece i njemu platu smanjili, e reko ne moze bolje :( A ne kontam ovo za 13 naknadu, ja sam na porodiljskom trebala biti do 20.06, medjutim 14.06 sam se morala javiti na biro jer mi je istekao ugovor, pa sada ne kontam imam li pravo na tu 13 s obzirom da nije napunjeno punih 12 naknada ? hvala unaprijed
Mojamalabeba Imas li rjesenje od kantona,sta ti pise u njemu jeli 12 mjeseci period u rjesenju,jer oni iz opstine dostavljaju spiskove gradskoj upravi svih zena koje su 12 mjeseci na porodiljskom
Ti ako nisi prijavila kod njih da ti je istekao ugovor to bi trebala i 13 dobiti ako je jos isplavuju
Rijesenje sam dobila samo prvo na 3 mjeseca, jer mi je tako ugovor bio, pa mi je onda poslodavac produzavao svako malo, a za ta produzavanja rijesenja nisam dobijala. Mislila sam da odem da ih pitam, nemam sta izgubiti :)hvala u svakom slucaju :)
Rijesenje sam dobila samo prvo na 3 mjeseca, jer mi je tako ugovor bio, pa mi je onda poslodavac produzavao svako malo, a za ta produzavanja rijesenja nisam dobijala. Mislila sam da odem da ih pitam, nemam sta izgubiti :)hvala u svakom slucaju :)
mamin djecak, ja sam na porodiljskom od 19.4. I rjesenje sam dobila mozda sedmicu poslije toga, tako da sada ocekujem naknadu za deset_ak dana aprila i za maj. Sada je isplata za maj.
< Poruku je uredio raja_ringe -- 21.6.2012 13:11:48 >
mamin djecak, ja sam na porodiljskom od 19.4. I rjesenje sam dobila mozda sedmicu poslije toga, tako da sada ocekujem naknadu za deset_ak dana aprila i za maj. Sada je isplata za maj.
a ja 22. 4. i isto brzo dobila rješenje i isto se nadam da cu dobiti ovaj mjesec... aBd sutra :)
ja sam 24.4dobila rijesenje da imam pravo na 120 KM kao pomoc majci koja nijeu radnom odnosu,bila sam u opstini ilidza i rekli su mi da sam na spisku al cekaju da kanton uplati novac,pa me interesuje hoce li to bit ovih dana jer vec dugo cekam
Majke mi ovo treba objaviti na medijima, kako se ponasaju prema porodiljama, a hoce da im natalitet raste, ma fuj.Jos da nam daju bar dovoljno za pokriti djecije troskove, pa hajd, nego ono jada i bjede, ma fuj
Moram i ja da se oglasim ,ovo je zaista sramota ,jadno i bijednije da ne može biti . Treba objaviti u medijima,treba svima reći ,nek ih bude sramota ! Baš sam ljuta, mnogima je ovo sve para što dobiju , kako ih nije stid . Treba smisliti način da se ovo na sva zvona objavi .
Majke mi ovo treba objaviti na medijima, kako se ponasaju prema porodiljama, a hoce da im natalitet raste, ma fuj.Jos da nam daju bar dovoljno za pokriti djecije troskove, pa hajd, nego ono jada i bjede, ma fuj
Javite redakciji sa-x sigurno ce objaviti ovu sramotu!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.