Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam prošli put baš o ovome komentirala sa poštarom , reko jadan narod koji stvarno čeka na ovo malo crkavice, kaže on vjeruj da masa njih čeka ko ozeblo sunce dječji doplatak a ne naknadu, ... ja ovo svoje crkavice potrošim na gluposti dok kažeš keks, a neko čeka da se podmiri za te novce, ili da kupi djetetu pelene, mlijeko , ma strašno, da mm ne radi bila bi osuđena znači da nemam djece, jer kako bi ih izdržavala...i stvarno bem ti taku državu
e neka si vala... pa stvarno sram ih bilo... ovo kao na bingu... kakve li smo danaas srece... da li ce biti ili ne... pa kraj mjeseca je...stvarno strasno...
E tako i treba stvarno su bezobrazni,ma malo je reci i bezobrazni. Njihove plate ne kasne zbog odmora sigurno,a i mi smo ovu naknadu zaradili i nasi su poslodavci redovno punili njihove djepove uplacivajuci doprinose pa sad samo sto ih ne molimo da nam isplate tih bijednih 400KM,od kojih nazalost jako puno porodica ovisi..................
e tugo moja... mustuluk nam je ovih bijednih 462KM... srce bi nas napustilo kad bi bilo vise... al hajde bar su nam poceli danas isplacivati... sad ce valjda i ovaj nas postar NG...
Svasta, to stvarno nisam znala Mislila sam da ide po zakonu 60% prosjecne plate KS. Kantonu pripadaju logicno svih 5 opcina. E jada od drzave i zakona nam
Jos niko nista ne spominje o izglasavanju prijedloga zakona o ujednacavanju naknada na drzavnom nivou i isplacivanje cijele place kao naknade? Zna li iko ista o tome?
Dosla od mm-a rodica iz Srbije nedavno kod nas i kad mi rece koliko je ona novaca primala na porodiljnom i od kojih sve drzavnih sluzbi sto jednokratno sto mjesecno, ma pala sam na dupe. da zivim tamo definitivno bi sada razmisljala i o drugim djetetu a ovako...
smjeskice i to sto kazes... naknade sve menje i manje a zivotne namirnice sve skuplje i skuplje, uzas... Prosli mjesec mm sisao kad je postar dosao i preuzeo naknadu, kad mi je donio ja mislila zafrkava me, uzeo on sebi 10, 20 KM, kad sam vidjela isplatnicu, lose mi doslo.
ma sve gore i gore.... zao mi je onih zena koje ne doje djecu, a moraju od ove crkavice kupovati hape...njima sigurno nemoze biti 400KM za hape,pelene i maramice...najosnovnije za bebu...ma strasnooo...
zao mi je ali meni rece moj da nece biti u svim općinama do ponedjeljka, daj Boze da on nema blage veze... ali... ako ima, to je stvarno jos veca bruka... kao nama u NS treba a negdje drugo ne treba... ipak je vikend... Boze sacuvaj...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.