Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e zene hvala na objasnjenju, mene je interesiralo samo jel bi dobila uopce naknadu za tih 28 dana ako otvorim porodiljno,,a da dodju pare nakon par mjeseci to sam vec upratila da sve cekate tako da ni ja ne ocekujem prije oktobra da cu sta dobiti:-(
rekoh ja da ce oni to vremenom dogurat do 1..pa tako ukrasti jednu isplatu žalosno
nećeeeeeeee... moraš imat 12 čekova... jest da će dijete imat prkeo godine ihihi kad dođe 12 al nije nikad kasno ...svaka zan đe će sa parama
chuci ja sam od 5. mjeseca trudnoce bila na bolovanju do dana poroda (komisijsko) i niko me nije ni pitao za tih 28 dana jer je su mi na komisijskom nalazu napisali "do poroda". Rodila sam 31.12. i od tada mi tece porodiljsko. Dakle, nasi su zakoni za majmunisanje, puni rupa i nedorecenosti. Neko moze neko ne moze, nekog tjeraju, nekog ne tjeraju, to ti dodje kako ti grah padne i kako ti narede u firmi
Nego stvarno sramota nevidjena s tom naknadom. Bitno da su njima svima plate legle.
I ne kuzim sto se to toliko u vasim opcinama ceka na rjesenje Meni stiglo na adresu u roku 5 dana od predavanja dokumentacije i odmah naredni mjesec dobila kako me i slijedi. U februaru dobila za januar.
hurma vidim i ti očekuješ ovaj mjesec i ja se potajno nadam da će nam početi od ovog mjeseca...
iskreno se nadam... jer ni sa posla mi nisu poceli uplacivati pa ono bilo bi dobro... a i postar mi rece da bi trebalo ako sam dobila rješenje, pa on zna valjda bolje... nadajmo se
auu, ja svog ocekujem... znaci mogu skinuti svecanu haljinu i sminku
Zar je potrebna posebna odora za doček poštara
to da sljedeci put odmah dođe zorom...
ja se u početku plašila da ne izađem pred njega sa (.)(.) na izvolite kako je mala dojila a ja pojma nemam jesam li je vratila ili ne...uvijek sam morala paziti je li sve na svom mjestu hehe..., a ko zna kako sam ga prvi put i dočekala, u mojoj mahali prvo je meni dolazio
pozdrav svima, ja sam buduća samohrana majka i trebam se poroditi početkom septembra - nisam zaposlena pa me zanima kako se dobija naknada za porodilje, kome trebam da se obratim, sa kojom dokumentacijom i da li kao samohrana majka to uopće mogu dobiti? ako je to bitno, zivim u KS- hvala vam puno unaprijed
pozdrav svima, ja sam buduća samohrana majka i trebam se poroditi početkom septembra - nisam zaposlena pa me zanima kako se dobija naknada za porodilje, kome trebam da se obratim, sa kojom dokumentacijom i da li kao samohrana majka to uopće mogu dobiti? ako je to bitno, zivim u KS- hvala vam puno unaprijed
U svojoj opstini ces dobiti sve upute i odgovore na tvoja pitanja - na koje sve naknade imas pravo kao i formulare kojim ces aplicirati za adekvatne naknade. Sretno!
cure... ko ima pravo na tu naknadu od gradonacelnika... i kad ide ta 13-ta naknada.. nisam nista u toku... a ovog naseg postara nema ni za lijeka... bas su oduzili ovaj mjesec...
koliko ja znam-sve koje primaju porodiljsku, u 4 gradske opstine, dobiju i tu 13.
i prosli mjesec je kasnila, dosla 19., mislim da je i zbog godisnjih ovo kasnjenje...vala,ne bih bila postar po ovoj vrucni, valja pjeske uz brdo kod mene...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.