|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
16.6.2012 14:56:08   
Lavić
d.dita čestitam user posted image
a koja je fora sa mjesečarenjem u utorak?

Lavić nam je stigao 1. augusta 2011. godine

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2326
16.6.2012 15:06:09   
Lavić
Pročitala, valjalo se vratiti dvije stranice user posted image
Znači, od utorka u 17 sati, ništa jesti 24 sata?

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 2327
16.6.2012 15:39:36   
d.dita
Vjeruj Lavić da je lakše nego što se čini. Znači samo voda, čaj, kafa ( bez šećera, mlijeka), prirodni cijeđeni sokići. Ja pijem samo vodu i poslije se super osjećam, što mi je i najvažnije!

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 2328
16.6.2012 21:33:00   
azra I ADI
user posted image Danas pojedoh 2 hurmašice, nešto im nisam mogla odoljeti, a sutra odoh do Panonskog jezera-male pripreme za more...Mjesečarenje nešto jedva čekam, prošli put sam skinula oko pola kg i super se osjećala.Uživajte miuser posted image

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2329
16.6.2012 21:44:51   
mamma mumi
Drage moje, da li ste ikada koristile L.karnitin u svrhu mrsavljena. Citala sam da se preporucuje trudnicama, dojiljama i djeci, ima osim mrsavljenja i drugih korisnih stvari koje cini.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2330
17.6.2012 15:07:49   
reallove
Pozdrav zenice,kako ste...Ja sam na selu stalno,pa se ne javljam..Treniram svaki dan,stigla sam na 65user posted image ..Sada polako,ipak sam dosta skinula,sa 79 na 65user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2331
17.6.2012 15:12:48   
canim
Reallove pa cekaj zeno draga gdje si pozurila,ja odmaram od mog režima slijedece sedmice nastavljamuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2332
17.6.2012 15:18:32   
reallove
Nisam znala da odmaras,vidim nema te,ne uredjujes onu nasu listu,trebas mi upisati jos -2user posted image Ma necu ni ja vise kao prije sad cu polako,svi mi govore da mi je dosta,kaze moja seka neki dan,nije me dugo vidjela,kaze a zeno jesi se ti usukala,dosta ti jeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2333
17.6.2012 15:27:59   
canim
Ma ja bona na odmoru odmaram malo user posted image ali ne odmaram ko ti da Pazim šta jedem, nemam ovdje vage, nadam se da nisam puno u plusu user posted image azuriranje liste slijedece sedmice

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2334
17.6.2012 15:41:12   
reallove
I ja sam na odmoru,samo sto ja imam 3 vageuser posted image ..Vagam se na onoj u fitness centru,ona mi je nekako najsigurnijauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2335
17.6.2012 16:57:53   
canim
3 vage user posted image uh draga ti nikad ne odmaras user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2336
17.6.2012 22:59:37   
ena23

IZVORNA PORUKA: reallove

Pozdrav zenice,kako ste...Ja sam na selu stalno,pa se ne javljam..Treniram svaki dan,stigla sam na 65user posted image ..Sada polako,ipak sam dosta skinula,sa 79 na 65user posted image

svaka cast, i ja sam krenula sa 79. samo sto ja nimalo nisam cvrsta, mislim da sam se ove sedmcie cak i udebljala malo, tamam strepim pred sutrasnje vaganje user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2337
18.6.2012 0:15:09   
anidla
samo da se malo javim..

kad ce se azurirati tabela? user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2338
18.6.2012 8:12:08   
reallove
Canim,nema odmora kod mene,sta cu kad sam navalilauser posted image

Anidla,sretno na vaganju danasuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2339
18.6.2012 8:27:29   
Lavić
Dobro vam jutro!
Kakav divan dan -1.3 kg user posted image user posted image  

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2340
18.6.2012 8:30:02   
azra I ADI
Jutro, kod mene 56-ništa nisam vratila nakon mjesečarenja, zato sutra opet na mijesečrvu dijetu. Juče bila na Panonskom-super se osjećam u kupaćem i sa 56, voljela bih još kilicu do mora, ali i ovako je dobro. Pozdrav..

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2341
18.6.2012 8:31:09   
Dzenana_G
U koliko sutra pocinje mjesecarenje?

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 2342
18.6.2012 9:58:28   
Lion83
Hipnoterapija je odlična za ovakve stvari jer djeluje direktno u podsvijest i mjenja programe koji su doprinijeli debljanju. Također se uspješno nalaze i psihološki uzroci koji su zaslužni za debljanje.

ovdje sam upravo pisao o hipnoterapiji

http://www.ringeraja.ba/forum/m_1334794/mpage_1/key_/tm.htm#1334794

Bilo bi super da je neko već imao iskustva sa hipnoterapijom, a vezano za mršavljenje pa da podjeli

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 2343
18.6.2012 10:08:54   
ini89
i ja bih probala to vase mjesecarenje,kako sam shvatila od sutra od 17:oo sati nista ne jesti do srijede do 17:00 sati,osim vode,prirodnih iscjedjenih sokova i kafe bez secera i mlijeka i caj....jeli tako?
Ja sam nova,pa sam tek sad vidjela ovu temu...ja sam imala 77kg pa sam u nekih 3-4 dana skinula 2 kg i to nesvjesno smanjenom ishranom zbog vrucine,sad imam 75 kg i voljela bih da probam i to mjesecarenje

(odgovor članu Lion83)
Neposredna veza do poruke: 2344
18.6.2012 10:22:55   
azra I ADI
user posted image Dobro si shvatila to za mijesečarenje, ja sam prošle sedmice skinula 600 gr i nisam ih vratila, a nisam se baš pridržavala, morala sam pojesti neku voćku i krastavicu, ali to svakako nije kalorično. Sretno sa mršavljenjem.....

(odgovor članu ini89)
Neposredna veza do poruke: 2345
18.6.2012 12:33:22   
Adana
IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Drage moje, da li ste ikada koristile L.karnitin u svrhu mrsavljena. Citala sam da se preporucuje trudnicama, dojiljama i djeci, ima osim mrsavljenja i drugih korisnih stvari koje cini.

Cao!
L-Karnitin potpomaze mrsavljenje tj. sagorjevanje masnih naslaga.
On se inace proizvodi u nasem organizmu, a uzimanjem tableta recimo samo mu se povecava kolicina da bi bio efikasniji. Znaci nije nista stetno, naravno ako se sa sigurnoscu moze znati da se stvarno uzima L-Karnitin...
Uglavnom on nema nikakav uticaj ako se ne trenira, znaci bez fizicke aktivnostio nema fajde od njega. Zato ako ga mislis uzimati moras i vjezbati, jer se on tako aktivira. :)

Vjerujem da si vec citala ali eto, nije na odmet ponoviti:
http://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/L-karnitin.aspx

< Poruku je uredio Adana -- 18.6.2012 12:34:58 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 2346
18.6.2012 19:52:27   
d.dita
Dobro vam jutro!
Kakav divan dan -1.3 kg user posted image user posted image

Lavić user posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2347
18.6.2012 22:56:28   
d.dita
bmi
http://www.zazdravlje.com/bmi.htm

Evo, možda ovo bude kao neki podsticaj! Lijepo se vidi razlika sa 3kg manje!

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2348
18.6.2012 23:14:01   
anidla

IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: anidla

canim i prosli put sam te zamolila da me stavis na spisak i opet me nema user posted image

Vi mene bojkotujete user posted image

danas, za punih mjesec dana -3 kg

pocela sa 79.900 gr

danas 76.900 gr

ja prezadovoljna, ali ulozeno je puno truda i vremena

Svaku noc osim subote sam po sat vremena na vjezbanju

jutros 76.200 gr user posted image

-0.700 gr za proslu sedmicu user posted image

UKUPNO -3.700 kg user posted image

ja jutros 75.200 gr

-1 kg za proslu sedmicu.....

ukupno -4.700 kg

u centimetrima:

guza -2 cm
noge - 2 cm
ruke -1 cm
struk . 2 cm

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2349
19.6.2012 12:52:56   
reallove
Pozdrav zenice,da vam se i ja malo javim..Evo sada stigla sa treninga,sve sto obucem veliko mi je,moram da obnovim ormar,nemam hlace da obucemuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *