|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
12.6.2012 11:13:54   
raja_ringe

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

I ja se uvijek vagam na istoj vagi i na istom mjestu...Kad se mijesečari, smiješ piti vodu, sviježe cijeđene sokove bez šećera, čajeve, kafu bez mlijeka i šećera...Traje 1 dan u sedmici, a neka od ženica je postavila i link sa kalendarom mijesečevih mijena, pa vidi kad je sljedeće i pridruži nam se. Ja sam prvi put na mijesečevoj dijeti i super se osjećam, a imam izdržati još 3 sata bez hrane pa na vaganje-nadam se nekom minusu!

e onda to još ne smijem zbog dojenja... moj je plan samo pojačati fizičku aktivnost, poslije smanjiti slatko i sokove, a kasnije nekada smanjiti i hranu.

sretno sa vaganjem :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2301
12.6.2012 13:13:46   
azra I ADI
Kod mene sad 56,kao oko pola kg manje, moglo bi se ovo češće praktikovati, treba samo imati više volje...user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 2302
12.6.2012 13:17:50   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ena23

ja sam se jucervagala. 76user posted image

stiću ću te ja , samo mi još 3 kg treba user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2303
12.6.2012 14:35:12   
mojbebac
Ja cu se vagati ujutro, pa javim rezultate, nisam nista jos uvijek jela, samo poila kafu i punoooooo vode...jedva cekam da dodjem kuci i da pojedem supicu, bas mi treba!!!!

Svaka cast svima, idemo dalje

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2304
12.6.2012 16:54:03   
d.dita
I ja ću se sutra vagati, pa ću javiti rezultate. I meni je sjela supica a malo prije sam ručala, prosto nisam bila gladna.Bravo za nasuser posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 2305
13.6.2012 9:13:31   
d.dita
26/5 = 73,00
5/6 = 71,00
13/6 = 70,02

Cilj mi je bio 3 kg za mjesec dana a sada sam tek skontala da sam za 18 dana smršala 3kg! user posted image
Prezadovoljna!

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 2306
13.6.2012 9:34:20   
azra I ADI
Bravo!user posted image

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2307
13.6.2012 9:56:25   
Lavić
Eh evo i mene na ovoj temi! Da prvo kažem da sam vam proteklih mjeseci bila nešto kao Čitač iz sjene user posted image
Teoretski sam htjela smršati, pa sam čitala vaše postove, a praktično sam tek sad spremna.
Prije trudnoće imala 75-76 kg, na porod otišla sa 90 kg, a kad je V napunio 5 mjeseci, ja sam imala rekordnih 96 kg!
Od tada sam malo reducirala ishranu pa se nisam više debljala user posted image
Ali nisam ni mršalauser posted image  kilo-dvije pa ih opet vratim... Jednostavno sa previše kila psihički nisam imala volje za neku dugometražnu, zdravu dijetu. Prestali smo dojiti prije nekoliko dana, a ja počela piti Herbafast kapsule za mršavljenje.
Pa bih da me upišete u vašu tabelu, sa -2 kg user posted image user posted image user posted image
Pozzzzz.....

Lavić nam je stigao 1. augusta 2011. godine

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2308
13.6.2012 10:04:52   
d.dita
Lavić, ja bih ti predložila da nabaviš neku spravu za vježbanje! A koliko koštaju te kapsule? Meni je prošle godine pomogao čaj iz dm ali ove godine mi ne odgovara, imam probavnih tegoba sa njim!user posted image

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 2309
13.6.2012 10:19:02   
reallove
Dobro jutro mrsaviceuser posted image ..Ja se spremam za fitness,pa cu na selouser posted image Kako sam u Bosni,mogu reci da sam zadovoljna,nema ono nekih minusa,ali nema ni pluseva hB,prije sam znala bas da se udebljam kad dodjem...Gdje nam je Canim,da uredi onu tabelu?

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2310
13.6.2012 10:53:08   
Lavić

IZVORNA PORUKA: d.dita

Lavić, ja bih ti predložila da nabaviš neku spravu za vježbanje! A koliko koštaju te kapsule? Meni je prošle godine pomogao čaj iz dm ali ove godine mi ne odgovara, imam probavnih tegoba sa njim!user posted image

Evo me upravo na sobnom biciklu user posted image
Herbafast ultimatum kosta 28 KM, pije se jedna kapsula ujutro a pakovanje traje 10 dana.
Nisu jeftine, ali meni se isplate - vise sam davala na slatkiseuser posted image

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2311
13.6.2012 17:28:58   
azra I ADI
Dobro nam došla na temu, vidjet ćeš koliko je lakše mršaviti kad svaki dan komuniciraš sa ženam koje isto rade, barem je u mom slučaju tako bilo..Želim ti puno istrajnosti i uspjehauser posted image

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 2312
13.6.2012 18:36:08   
d.dita
Znači Lavić i ti voziš bicikl? Super, da ne vozim samauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2313
13.6.2012 22:23:45   
mojbebac
samo da se javim, jako sam srecna 61 kg ......user posted image user posted image user posted image user posted image .....hvala svima na podrsci, i bravo za sviju ..... moj prvi cilj je bio 60 kg, ali sam jutros pomjerila skalu na 57 ( krenulo me )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2314
13.6.2012 23:30:21   
ena23

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma vala kad gledam svoje slike i tvoje prave none tamo na fejsbuku, nismo mi ni blizu, ja sam ko div naspram tebe. fakat, dvije zene mogu imati istu tezinu i visinu ali ipak izgledati totalno drugacije. nije to fer user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 2315
13.6.2012 23:31:54   
ena23
a inace, dosla sam da kazem da me ubise holandski wafel, mufini, peciva sa grozdjicama, cokoladom, orasima, ama ljudi moji da znate kako je to sve ukusno, djeca mi jedu ko ludi a ja samo grizem nokte i venem u sebi user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2316
13.6.2012 23:36:08   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma vala kad gledam svoje slike i tvoje prave none tamo na fejsbuku, nismo mi ni blizu, ja sam ko div naspram tebe. fakat, dvije zene mogu imati istu tezinu i visinu ali ipak izgledati totalno drugacije. nije to fer user posted image

pa svakom se na različite dijelove nalijepe kile, meni otišle u ruke, ledja, lice a noge i nisu debele ...
no ne treba se sekirati, bitno je imati zdrav duh i općenito biti zdrav a sve drugo polako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2317
14.6.2012 14:17:25   
mojbebac
Gdje ste zene, sta je sa Vama, niko se ne javlja.... ja jutros pojela malo jagoda, pila dotsa vode, popila kaficu ....i sad razmisljam sta bih mogla za rucak.... i mm je na dijete, UN - ovoj, tako da pravim uglanom salatice i tako te stvari, da se ne mucim puno ..... a da ne bi puno jeli ....

Neposredna veza do poruke: 2318
14.6.2012 14:47:32   
Lavić
azra I ADI, hvala puno na dobrodošlici, slažem se sa tvojim mišljenjem da je lakše kad pripadaš grupi u kojoj se svi bore za isti cilj.
d.dita, vozim, ali i fušerim user posted image  moj dječak je poznata nespavalica, tako da bukvalno grabim minute kad njega konačno prenese i zaspi user posted image  ranije sam te iste minute koristila da se najedem user posted image
Koliko ti voziš, otprilike?

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2319
14.6.2012 23:18:43   
d.dita
Lavić, potpuno te razumijem! Ni moj sinčo nije spavao ni po danu ni po noći!
Ja vozim od početka maja, pomalo, dok nisam ušla u formu i prvi puta sam se vagala 26.5, i od tada vozim svaki dan po 1 sat. Na nekom forumu piše da se postižu rezultati tek poslije 45 min vožnje, mada ja mislim da je uhar koliko god da se vozi. Naravno što duže to bolji rezultati. Ja još stavim fitnes pojas pa se još bolje oznojim, preporučila bih i tebi.

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 2320
15.6.2012 8:19:18   
mojbebac
gdje ste zene, sta ovo nigdje nikoga nema ..... ja sam se opet jutros izvagala, samo da se uvjerim, i vaga uredno pokaza 61, sto je ekstra ( od pocetka to je - 5 kg) ....eh sad ja bih voljela da smrsam jos 5 kg, ako se mogne..... nekako sam uspjela da zaboravim slatkise i grickalice, hljeb i sokove...pijem iskljucivo vodu, caj i jednu kafu nevno .... trcim 6 km skoro svaki dan, doruckujem voce, i rucam normalno....za veceru uzmem neku vockicu .... to je otprilike mjesec dana, pa cemo vidjeti kako dalje ...sutra idem na more, ako dole prezivim, to ce biti ekstra!!!! Utorak ponovo mjesecarenje, koga interesuje u 17. 00 casova pocinje....

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2321
15.6.2012 8:20:25   
Lavić
Dobro me napomenu, imam taj pojas odavno, sasvim sam zaboravila na njega.
Ja jutros vozila 20 minuta, V me probudio u pola 6 user posted image
Tebi svaka čast, ti to dobro gariš! Kako stojiš sa kilama?

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2322
15.6.2012 9:49:13   
azra I ADI
Mojbebac lijepo se provedi na moru, a i ja se bojim da ću vratiti ove 4 kg koje sam skinula, ali ipak-sve je do nas...
Ja jutros provjerila-opet 56-kao poslije mijesečarenja,super, opet ću u utorakuser posted image user posted image i pozdrav za istrajne ženice..

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 2323
15.6.2012 18:49:11   
d.dita
Lavić, smršala sam za 18 dana 3kg, prezadovoljna!
Cure, aBd u utorak računajte i na mene da skupa mjesečarimo!

Neposredna veza do poruke: 2324
15.6.2012 22:54:52   
anidla
Ima li mojih mrsavica igdje? user posted image

Nesto ste mu tihe user posted image

Ja i dalje furam svaku noc redovno treninge.....

jedva cekam ponedjeljak i vaganje user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *