Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 15:41:58
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
veeseelaa nece da prizna da joj je muz nekad umoran a ja priznala
heh od čega da bude umoran, od plivanja i fitnesa heh zna taj za svoje guzove
Vesela, tvoj je 1, koliko upratih, amlo si se ti zajebunila
može bit, možda sam nešto pogriješila i šta je s tom jedinicom? jel čemu?
ma odlican je kad nije umoran
Zbir je 1 Nemojte da se uplašite ako vašeg partnera karakteriše broj 1. On je poprilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. „Umoran sam!“, „Imao sam naporan dan na poslu!“, „Ne mogu sada ništa da radim!“ jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nežan i strastven ljubavnik.
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 15:44:53
Medić*
Evo malo budite ljubomorne sta sam ja upecala
Zbir je 8 Osam je broj beskonačnosti, a vi ste „upecali“ muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 15:50:58
Anoniman
moj br 9 ah kuku meni
Broj devet simboliše razuzdanost i „divljinu“. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u sasvim drugi svet. Njemu je seks u krvi, a umetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti!
ko jos ima devetku
< Poruku je uredio triputmama -- 13.6.2012 15:56:31 >
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 20:32:03
MicoTico
Zbir je 7 Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa „svim čulima“. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.
Ma veze s vezom! Mm ako nešto ne voli to je romatična muzika (obožava Prodigy , onako baš romantično), a nije ni neka nježnica.
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 23:26:01
bananica
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Evo malo budite ljubomorne sta sam ja upecala
Zbir je 8 Osam je broj beskonačnosti, a vi ste „upecali“ muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 23:28:25
veeseelaa
Zbir je 7 Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa „svim čulima“. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 23:32:00
bananica
meni ovaj lik dosadan
od ponudjenih mi je ova varijanta najgora ........imam predstavu da je poput neke razvlake nikad kraja onome sto pocne
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 23:32:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica
meni ovaj lik dosadan
od ponudjenih mi je ova varijanta najgora ........imam predstavu da je poput neke razvlake nikad kraja onome sto pocne
da ja zamisljam on bi da pita sta ja zelim i kako zelim p
< Poruku je uredio triputmama -- 13.6.2012 23:33:23 >
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 23:37:21
veeseelaa
Zbir je 2 Za ovog muškarca nikako ne bismo smeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu „nije ni do malog prsta“. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo bleda senka ljubavnika kakvog bi svaka žena volela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim „poduhvatima“, iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 23:53:14
teacher75
Zbir je 2 Za ovog muškarca nikako ne bismo smeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu „nije ni do malog prsta“. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo bleda senka ljubavnika kakvog bi svaka žena volela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim „poduhvatima“, iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.
ko da neko ima vremena za peglanje
auuuuuuuuu, ja sam onda dobro prosla sa jedinicom
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 15.6.2012 12:39:05
veeseelaa
Pored toga što veruju u dobre duhove i moć horoskopa, Japanci smatraju i da krvna grupa, takođe, može imati velikog uticaja na naš karakter i psihičke osobine, pa samim tim i na to kako je ko predodređen da se ponaša u ljubavi
Grupa AB Hladne glave, smireni, racionalni ljudi sa jako izraženom društvenom notom. Lako se prilagođavaju bilo kojoj situaciji. Za vezu su odlični, ali na jedno morate biti spremni: ljudi s ovom krvnom grupom nikada neće uzvraćati ljubav jednakom merom kojom će je uzimati. Osim toga, odlično su društvo na zabavama, a jedina im je mana prevelika kritičnost.
Grupa 0 Društveni i optimistični, vlasnici ove krvne grupe lako će se složiti sa svim predlozima i neće previše insistirati na tome da isteraju svoje. Tople su osobe koje obožavaju da se maze, što se odlično slaže sa njihovim neverovatnim osećajem za romantiku. Uz romantičnu stranu, imaju i nekoliko loših: ljubomorni su, sujetni i arogantni, tako da nemojte se iznenaditi činjenicom da će hteti da kopaju po vašem mobilnom telefonu.
< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.6.2012 12:40:41 >
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 15.6.2012 18:19:15
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: triputmama
moj br 9 ah kuku meni
Broj devet simboliše razuzdanost i „divljinu“. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u sasvim drugi svet. Njemu je seks u krvi, a umetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti!
ko jos ima devetku
Imam ja Hebem mu ime kad mu je kilometarsko pa tona vokala
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 15.6.2012 18:29:27
mila81
U mene br.2, a krvna grupa A, tako da mogu samo reći po ovome "jadna ja", ali valjda u stvarnosti, odnosno van papira i matematike, logike....opet "jadna ja" al u velikom +
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 15.6.2012 18:36:35
ElmaB
E ovakav je moj. Pogodili su.