Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

bananica -> Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 10:53:56)

Svakom vokalu (dakle slovima a, e, i, o, u) dodelite određeni broj i saberite. Tako ćete već prilikom upoznavanja moći da otkrijete sa kakvim muškarcem „imate posla“…

A 1
E 5
I 9
0 6
U 3

Najpre zapišite sve vokale u imenu vašeg partnera. Zatim svakom vokalu dodelite određeni broj i saberite ih. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni. Ovaj broj potom potražite u tekstu.
Marko 1+6=7
Branislav 1+9+1=11=1+1=2

teacher75 -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 10:58:18)

a gdje je text?

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 10:59:23)

kakav text? reci ti broj[sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:01:14)

Zbir je 1
Nemojte da se uplašite ako vašeg partnera karakteriše broj 1. On je poprilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. „Umoran sam!“, „Imao sam naporan dan na poslu!“, „Ne mogu sada ništa da radim!“ jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nežan i strastven ljubavnik.

Zbir je 2
Za ovog muškarca nikako ne bismo smeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu „nije ni do malog prsta“. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo bleda senka ljubavnika kakvog bi svaka žena volela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim „poduhvatima“, iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.

Zbir je 3
Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne deluje nimalo spontano. Posle nekoliko nedelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unapred isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sledeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

Zbir je 4
Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks – ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao i on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako. To ipak ne znači da voli SM igre, već da mu možda više prija masaža ili određene poze. A ako se to vama ne dopadne – nadrljali ste!

Zbir je 5
Ovde je reč o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i ume da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smete da ga pitate gde i kada je naučio te „cake“ – to može da ga povredi.

Zbir je 6
Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

Zbir je 7
Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa „svim čulima“. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

Zbir je 8
Osam je broj beskonačnosti, a vi ste „upecali“ muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.

Zbir je 9
Broj devet simboliše razuzdanost i „divljinu“. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u sasvim drugi svet. Njemu je seks u krvi, a umetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti!

http://www.srecica.com/2009/05/njegovo-ime-otkriva-kakav-je-u-krevetu/#more-5948

veeseelaa -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:01:20)

sabrala sam i šta sad? gdje tekst, koji br koliko sexa nosi?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

teacher75 -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:02:19)

IZVORNA PORUKA: bananica

moj je No.1[sm=smiley36.gif]i mogu ti reci da su pogodili[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:03:25)

e bananice ti se ističeš u testiranjima[sm=jezicek.gif]

hajd što sebe nego i njega...
meni bogami ne treba test za njega...bar ne pisameni...ovaj drugi je vrlo verlo pozitivan[sm=jezicek.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:03:59)

moj je 5 [sm=smiley1.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:04:49)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e bananice ti se ističeš u testiranjima[sm=jezicek.gif]

hajd što sebe nego i njega...
meni bogami ne treba test za njega...bar ne pisameni...ovaj drugi je vrlo verlo pozitivan[sm=jezicek.gif]

reci ti nama jel ono za njega sto napisase istina[sm=jezicek.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:05:31)

e bananice ti se ističeš u testiranjimauser posted image

nasla sam sebi najkategoriju[sm=jezicek.gif]

Nedi -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:05:51)

moj je 5 [sm=smiley1.gif]

I moj[sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:06:15)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

sabrala sam i šta sad? gdje tekst, koji br koliko sexa nosi?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

reci nam broj[sm=smiley1.gif] da i mi vidimo ima li sexa[sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:07:15)

mislim dobrog sexa[sm=smiley1.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:07:49)

IZVORNA PORUKA: teacher75

moj je No.1[sm=smiley36.gif]i mogu ti reci da su pogodili[sm=smiley36.gif]

ma istinit test nema sta[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:11:43)

ma kakvi kod mene 1...nije tačan ni sekunde...
gdje škorpija može reć umoran sam[sm=jezicek.gif]
ma i značenje imen mu je spretan, okretan...
kakvi ovaj test bananice ne valja traži drugi...praksa pokazuje drugačije[sm=jezicek.gif]

bellla -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:15:32)

Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

auuu,kod mene 100% tacno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:20:14)

tri

Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne deluje nimalo spontano. Posle nekoliko nedelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unapred isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sledeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:20:57)

eh , nasla sam jedno jako interesantno istrazivanja u vezi hrane koju konzumira/ i kakav je ljubavnik/ljubavnica

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:21:37)

tri

je li istina?

Hanady RR -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:22:06)

bananice mjenjaj nick u testoranje[sm=jezicek.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:22:25)

IZVORNA PORUKA: bellla

Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

[sm=smiley20.gif]

Hanady jedina si za sada koje ne vjeruje u istinitost testa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:23:21)

bananice mjenjaj nick u testoranje[sm=jezicek.gif]

moram li se Visnji za to obratiti ili ce to ona ipak samovoljno uciniti[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:24:56)

[sm=smiley20.gif]

Hanady jedina si za sada koje ne vjeruje u istinitost testa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ma koliko ja vidim žene imaju problem sa garamtikom...
dodaju vokale u ime čojeka[sm=jezicek.gif]
ja sma ikrena...
test ne valja...[sm=jezicek.gif]

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:25:34)

Voli li više krastavce ili banane? Kada je riječ o seksu to se može doimati kao nevažno pitanje. Ipak, hrana koju konzumira vaš partner govori vam i kakav je ljubavnik, odnosno kakva ste ljubavnica.

Žene, koje vole krastavce, imaju više sreće u poslovnom životu nego u ljubavi Seks, ljubav i hrana povezani su na više razina

Znamo da ljubav ide kroz želudac. Također znamo da hrana može bogatiti radosti u krevetu, a ima i utjecaja na začeće. A hrana o čovjeku može reći još puno više. Ono što vaš partner rado jede reći će vam ponešto i o tome kakav je kao partner i ljubavnik.

Muškarac koji voli grašak je samouvjeren, a strastveni ljubavnici obično vole mrkvu. No, ako želite obzirnog i strastvenog ljubavnika, potražite onoga koji voli krumpir. Znanost koja se time bavi nazivamo povrtna psihologija i razvio ju je japanski znanstvenik dr. Kiichi Kuriyama. Na temelju analize tvari u voću i povrću stvarao je zaključke o karakteru ljudi i njihovoj prilagodljivosti za život u dvoje ili samački život.

Svoje je konstatacije primijenio i pri savjetovanju. Tako je muškarcu koji je vitalan, propisao prehranu krumpirom, koji navodno vraća vatrenost među plahtama. Provjerite da li je to tako!

Što određeno voće kazuje o čovjeku?

Banane su voće, koje je u spolnosti prilično svestrano iskoristivo. Daje nam puno energije, a također je i oblik ovog voća kao stvoren za eksperimentiranje. A banane također govore o karakteru čovjeka. Ako ih muškarac voli najviše, emocionalan je, strpljiv i strastven.

Razigranost u seksu pripisuje se muškarcima koji vole breskve
Voće, koje ukazuje na strastvenog muškarca su i breskve. Razigranost u spolnosti pripisuje se muškarcima koji vole šljive. A oni koji vole jabuke oprezni su i suzdržani u ljubavi.

Za žene koje vole banane vrijedi da su u ljubavi predane. Ako tražite dobru ženu za brak, potražite ženu koja voli jabuke. Žene koje se u ljubavi podređuju, one su koje vole kruške. Njihova suprotnost su jagode, koje su koketne i vole igru vatrom. Trešnje ukazuju na ženu koja je u ljubavi vrlo nepromišljena i za to često plaća visoku cijenu.

Što određeno povrće kazuje o čovjeku?

Muškarac koji voli jesti grašak, zna što hoće i kako do toga doći. Strastveni ljubavnici se vole okrijepiti mrkvom. Koja bi se žena odrekla takvog ljubavnika koji je strastven, a pun obzira? Potražite muškarca koji voli krumpir.

Hrana koju konzumirate otkriva i vaše ljubavničke sposobnosti Pita od rabarbare privući će muškarce koji nisu vatreni ljubavnici i najradije se posvećuju hobijima. Svestrani, pouzdani i staložen partner je onaj, koji za vrijeme ručka slisti zdjelu zelene salate.

Pravi Casanova, koji voli osvajati i predanost samo jednoj partnerici nije baš na visokom mjestu na njegovom popisu vrednota, muškarac je koji voli jesti celer. Njegova je suprotnost muškarac koji voli jesti šparoge i takvi su muškarci jako emocionalni.

Njihov cilj nije samo vlastita sreća, nego se trude usrećiti i partnerice. Popaj, koji voli jesti špinat, promišljen je u ljubavi. Žene, koje vole krastavce, imaju više sreće u poslovnom životu nego u ljubavi. Idelna udata žena voli krumpir. Vjerna i domišljata je žena koja rado posegne za rabarbarom.

( intimatemedicine )

bananica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (13.6.2012 11:26:10)

[sm=smiley20.gif]

ma koliko ja vidim žene imaju problem sa garamtikom...
dodaju vokale u ime čojeka[sm=jezicek.gif]
ja sma ikrena...
test ne valja...[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] samo se ti izvlaci[sm=jezicek.gif]

Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>