RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

MicoTico -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (15.6.2012 20:22:44)

IZVORNA PORUKA: ElmaB

E ovakav je moj. Pogodili su.

Zbir je 7
Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa „svim čulima“. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

I za mog je isto ispalo, ali, sva sreća, nisu nimalo pogodili. Ne bi voljela da je mm takav u sexu!

Mirkica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (26.6.2012 8:06:52)

IZVORNA PORUKA: bananica

moj je 5 [sm=smiley1.gif]

i moj je 5 hahaha ja zadovoljna a zna Bogam da potrefi zicu :))))

Mirkica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (26.6.2012 8:08:19)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mijenjam jedinicu za osmicu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

nista predi mu ime hahahhahahahaa

Mirkica -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (26.6.2012 8:16:57)

ja volem jagode i tresnje [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] nije dobro za mm :) sta cu mu ja hahahahha

a mm krompir jeo bi svaki dan i banane ,a st se tice salate eh i nju jede BAS SVAKI DAN [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bolje meni s njim nego njemu sa mnom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

selmoni -> RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! (30.10.2013 10:19:26)

Zbir je 6
Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

Istina

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]