Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 11:27:23
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
sabrala sam i šta sad? gdje tekst, koji br koliko sexa nosi?
reci nam broj da i mi vidimo ima li sexa
mislim dobrog sexa
tri
Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne deluje nimalo spontano. Posle nekoliko nedelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unapred isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sledeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.
je li istina?
mm je nepredvidljiv, žestok jeste al često uvodi novitete, pokupi fol od ljubavnice oboje smo čudaci
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 11:32:39
Hanady RR
Svestrani, pouzdani i staložen partner je onaj, koji za vrijeme ručka slisti zdjelu zelene salate. nemoj više niko da se zeza s amojom baštom punom zelene salate ili zimnicom jer ja slatu vazada moram imam na stolu...
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 11:33:22
Alma_27
Zbir je 6 Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 11:38:20
bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Svestrani, pouzdani i staložen partner je onaj, koji za vrijeme ručka slisti zdjelu zelene salate. nemoj više niko da se zeza s amojom baštom punom zelene salate ili zimnicom jer ja slatu vazada moram imam na stolu...
to je znaci tajna tvog vrtlarstva, da salate ne zafali
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 11:41:08
Hanady RR
a i krompir sadim kod nas ako u ručku nije bilo kjrompira pole naveče sasirom i kajmakom i salatom naravno ispeć moram... prije sma ga ružila...reko dobit ćemo beri beri od krompira ko od riže... do sad samo ga slušam... ljubav kroz želudac ulazi...
etp pa vi mene zezajte za kuhanje i baštu
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 11:45:20
InLove
Zbir je 6 Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.
Meni bas ovo
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 11:49:41
Hanady RR
ako je vesela sexolog, ja sam testolog
neka meni moje kuhinje... em ga nahraniš em mu salate i krompira nadavaš... mašalllah... ja tri-četri muhe jendim uardcem klepnem
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 13:01:06
koka i po
moj dvojka na grasak je alergican,mrkvu ne voli o krompiru da ne pricam. kuku meni ima li kakva kategorija tjestoljubaca sm=smiley36.gif] moje najdraze voce su jabuke
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 15:10:55
Anoniman
Moj ispade 6 Vesela, tvoj je 1, koliko upratih, amlo si se ti zajebunila
Od voca i povrca voli sve, osim prase i lubenice.Grasak posebno A ja strasno volim jabuke, breskve, jagode, banane...ma volim svo voce osim nara i kruski, a krompir volim na 1 001 nacin. Krastavac volim samo u kombinaciji sa paradjazom
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 15:35:26
Lulu_08
A + E = 1+ 5 = 6
Hihihi tacno tako i da tacno tako mi se i dopada hahahahahaha...
RE: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu! 13.6.2012 15:41:54
veeseelaa
Zbir je 1 Nemojte da se uplašite ako vašeg partnera karakteriše broj 1. On je poprilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. „Umoran sam!“, „Imao sam naporan dan na poslu!“, „Ne mogu sada ništa da radim!“ jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nežan i strastven ljubavnik.
heh dobro si Pahuljice, ko zna koga sam ja računala
da moj je umoran samo kad treba šta oko kuće i u kući raditi