|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
12.6.2012 9:38:04   
lila25
Veda bas me je dirnula tvoja prica ,cestitam user posted image zelim ti sve najbolje laku trudnocu i porod od srca...user posted image

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 2951
12.6.2012 10:49:43   
maja78 RR
Veda cestitam od srca user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 2952
12.6.2012 10:59:17   
bedelindja
Veda cestitam od srca,laganu trudnocu i porod i naravno zivu i zdravu bebicu da rodis !!! user posted image user posted image user posted image

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2953
12.6.2012 15:18:37   
Anoniman
Može li mi neko reći jel se od orvog dana trudnoće pije folna i pregnatal?
tek ću za desetak dana kod dr-a pa rekoh da počnem piti prije nego mi potvrdi trudnoću

(odgovor članu bedelindja)
  Neposredna veza do poruke: 2954
12.6.2012 15:31:23   
Pingvina
Veda-cestitam od srca!!!Nemas pojma koliko znaci cuti pricu s pozitivnim ishodom.Zelim ti predivnu trudnocu, zdravu bebicu i lak porod aBd.
Anoniman-folnu si mogla piti jos i prije planirane trudnoce.Prenatal nema potrebe da uzimas prije pregleda.Moguce da ce ti dr propisati nesto drugo pa ces samo baciti novac.Sretno na pregledu i cestitam na trudnoci!!!user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2955
12.6.2012 15:35:26   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Može li mi neko reći jel se od orvog dana trudnoće pije folna i pregnatal?
tek ću za desetak dana kod dr-a pa rekoh da počnem piti prije nego mi potvrdi trudnoću

Cestitke novim tudnicima, ugodnu i lijepu trudnocu vam zelim user posted image

Folna kiselina se inace i prije trudnoce moze uzimati i sve mi se cini pije se taj prvi trimestar. Za prenatal i sl ce ti dr utvrditi sta ces uzimati. Sa srecom.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2956
12.6.2012 15:58:43   
pipi_duga_capara

IZVORNA PORUKA: bedelindja

Eh drage moje i ja da se prijavim TRUDNA SAM !!! user posted image
U 14.sam nedjelji bebicu ako Bog da očekujemo u decembru.
Kod nas ce biti razlika 2 godine i 4 mjeseca.

sta to moje oci vide user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2957
12.6.2012 16:13:38   
Lady26

IZVORNA PORUKA: bedelindja

Eh drage moje i ja da se prijavim TRUDNA SAM !!! user posted image
U 14.sam nedjelji bebicu ako Bog da očekujemo u decembru.
Kod nas ce biti razlika 2 godine i 4 mjeseca.

Kako li sam ja ovo fulila....user posted image user posted image
Draga moja cestitam od srca, zelim ti sve najljepse i sto laksu trudnocu i porod aBd...
Ljubi mi Monicu user posted image , jedva cekam kafu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2958
12.6.2012 16:16:24   
magbi
eh i ja da se prikljucim ovoj grupici eto i ja sam hvala BOGU trudna ,bebu ocekujemo u decembru termin mi isti dan kad sam rodila svog djecaka ,sta cu ja sam plodna u proljece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2959
13.6.2012 11:50:17   
veda
IZVORNA PORUKA: patrizia

draga Veda nemaš pojma koliko sam sretna zbog tebeuser posted image user posted image user posted image .Milon puta sam ugledala tvoj nick i pomislila sta je s tobom.Želim ti svu sreću i da što prije ugledaš maleno srce koje kuca user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala puno na cestitci, vidim i kod tebe ima pozitivnih vijesti,pa da i ja tebi cestitam sa zakasnjenjem.....
Svima hvala od user posted image i ja novim trudnicama zelim sretnu i uspjesnu trudnocu

< Poruku je uredio veda -- 13.6.2012 11:51:11 >

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 2960
13.6.2012 11:51:32   
Lady26
Cestitam svim trudnicama, da imate sto laksu trudnocu, urednu i aBd sto laksi porod user posted image user posted image
Sve najljepse cure user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 2961
13.6.2012 12:23:20   
InLove

IZVORNA PORUKA: Lady26

Cestitam svim trudnicama, da imate sto laksu trudnocu, urednu i aBd sto laksi porod user posted image user posted image
Sve najljepse cure user posted image

Sto me trznu!!user posted image user posted image

Trudnice cestitamoooooooooooooouser posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2962
13.6.2012 17:43:17   
Sittah
pozdrav svima,
nova sam ovdje, čitala sam vas i ranije, ali sad sam se tek registrovala. prvo sam ovo pisala na odjeljenju "želimo novog člana" jer nisam baš bila sigurna gdje ova tema tačno spada.
moja priča ukratko: u braku smo 2,5 godine, od početka želimo bebu, ali nikakvih pozitivnih rezultata, prije 2 god. dijagnosticiran mi je PCOS, s mužem je sve u redu. bila sam na bezuspješnom tretmanu klomifenom, femarom i nekim injekcijama (ne sjećam se više tačno, to je bilo prije godinu i po)
nakon toga sam odlučila da prestanem posjećivati ginekologe, samoincijativno sam 4 mjeseca bila na klomifenima krajem prošle godine, bez ljekarskog nadzora (znam, glup potez) i jedina korist toga bile su redovne menstruacije, ali čim sam prestala s klomifenima opet su postale neredovne kao i prije toga i ja sam nakon toga digla ruke od svega. zadnja 2 mjeseca su, na moje čuđenje bile redovne, ali ja nisam polagala nikakve nade u neki pozitivan ishod.

sad mi opet kasni već nekih 10-15 dana (ne mogu tačno odrediti jer su mi ciklusi skroz nepravilni) i imam sve simptome pms-a, bolne grudi, probadanje u stomaku itd. i pošto sam se probudila s prehladom, prije nego odem doktoru odlučim napraviti test na trudnoću, čisto jer znam da će me doktorica čim uđem pitati da li sam trudna kako bi znala koje lijekove da mi propiše, odlučim da uradim test i onako bez ikakvog očekivanja ostavim ga po strani i tek poslije 5 min pogledam i vidim dvije debele crte!

i ranije sam radila bezbroj testova i nikad nije pokazao 2 crte, uvijek samo jednu i bilo je dana kad sam toliku nadu u sebi gajila da sam bila sigurna da sam trudna, ali sam bila uvjerena da je eto test pogriješio :) i naravno kasnije se uvijek ispostavljalo da sam ja u krivu, a test tačan

ove dvije crte, koliko god mi bile šokantne, pripisala sam opet pogrešnom testu..... i sad ponovo prije nekih sat vremena uradim novi test i on opet pokaže dvije crte!

ja još uvijek 90% smatram da je test pogrešan i znam da je bezveze da pitam ovako na forumu šta vi mislite jer jedino beta ili ginekološki pregled mogu 100% potvrditi ili poništiti rezultat ovog testa, ali ipak bih cijenila vaše mišljenje

da li je moguće da je test (dva puta istog dana) lažno pozitivan?

još da napomenem da sam nakon ove 2,5 godine bezuspješnog nadanja totalno otpisala mogućnost trudnoće i razmišljamo o potpomognutoj, ali zbog toga što sam se psihički izmorila i iscrpila tokom 2 godine svakog mjeseca iščekivanja, nadanja i razočarenja, jednostavno sam sebi uzela pauzu i sve stavila po strani pa su me ova dva testa danas jako zbunila i ne znam šta da mislim o svemu ovome

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 2963
13.6.2012 17:45:36   
koka i po
ja bih samo da ti cestitam i pozelim lahku trudnocu i jos laksi poroduser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Sittah)
Neposredna veza do poruke: 2964
13.6.2012 17:50:31   
Lulu_08
Ne vjerujem da je test lazan, a ti mila sa srecom zakazi kod DR sto prije da ti potvrdi trudnocu user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2965
13.6.2012 19:36:44   
veda
i ja mislim da test nije lazanuser posted image , cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2966
13.6.2012 19:45:00   
nanika
Sittah cestitam ti jer i ja mislim da si trudnauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 2967
13.6.2012 22:00:56   
Sittah
hvala vam svima na odgovorima, divne ste :)

u međuvremenu sam uradila još jedan test i isto - pozitivan......

ali ja još ne vjerujem

u svakom slučaju nadam se da ću se ovdje družiti s vama i dalje

user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2968
13.6.2012 22:10:16   
dady
I ja bih samo da ti čestitam!user posted image user posted image user posted image
Test rijetko kad laže,kad ima onda ima a kad nema ni nema!user posted image (ovo ti ja iz iskustva)user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Sittah)
Neposredna veza do poruke: 2969
14.6.2012 0:35:57   
magbi
haha test kaze istinu ja uradila pozitivan kaze meni dr prije pregleda ako je test pogrjesio tuzi ih haha nije pogrjesio HVALA BOGU pozitivni smo

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 2970
14.6.2012 1:06:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sittah

pozdrav svima,
nova sam ovdje, čitala sam vas i ranije, ali sad sam se tek registrovala. prvo sam ovo pisala na odjeljenju "želimo novog člana" jer nisam baš bila sigurna gdje ova tema tačno spada.
moja priča ukratko: u braku smo 2,5 godine, od početka želimo bebu, ali nikakvih pozitivnih rezultata, prije 2 god. dijagnosticiran mi je PCOS, s mužem je sve u redu. bila sam na bezuspješnom tretmanu klomifenom, femarom i nekim injekcijama (ne sjećam se više tačno, to je bilo prije godinu i po)
nakon toga sam odlučila da prestanem posjećivati ginekologe, samoincijativno sam 4 mjeseca bila na klomifenima krajem prošle godine, bez ljekarskog nadzora (znam, glup potez) i jedina korist toga bile su redovne menstruacije, ali čim sam prestala s klomifenima opet su postale neredovne kao i prije toga i ja sam nakon toga digla ruke od svega. zadnja 2 mjeseca su, na moje čuđenje bile redovne, ali ja nisam polagala nikakve nade u neki pozitivan ishod.

sad mi opet kasni već nekih 10-15 dana (ne mogu tačno odrediti jer su mi ciklusi skroz nepravilni) i imam sve simptome pms-a, bolne grudi, probadanje u stomaku itd. i pošto sam se probudila s prehladom, prije nego odem doktoru odlučim napraviti test na trudnoću, čisto jer znam da će me doktorica čim uđem pitati da li sam trudna kako bi znala koje lijekove da mi propiše, odlučim da uradim test i onako bez ikakvog očekivanja ostavim ga po strani i tek poslije 5 min pogledam i vidim dvije debele crte!

i ranije sam radila bezbroj testova i nikad nije pokazao 2 crte, uvijek samo jednu i bilo je dana kad sam toliku nadu u sebi gajila da sam bila sigurna da sam trudna, ali sam bila uvjerena da je eto test pogriješio :) i naravno kasnije se uvijek ispostavljalo da sam ja u krivu, a test tačan

ove dvije crte, koliko god mi bile šokantne, pripisala sam opet pogrešnom testu..... i sad ponovo prije nekih sat vremena uradim novi test i on opet pokaže dvije crte!

ja još uvijek 90% smatram da je test pogrešan i znam da je bezveze da pitam ovako na forumu šta vi mislite jer jedino beta ili ginekološki pregled mogu 100% potvrditi ili poništiti rezultat ovog testa, ali ipak bih cijenila vaše mišljenje

da li je moguće da je test (dva puta istog dana) lažno pozitivan?

još da napomenem da sam nakon ove 2,5 godine bezuspješnog nadanja totalno otpisala mogućnost trudnoće i razmišljamo o potpomognutoj, ali zbog toga što sam se psihički izmorila i iscrpila tokom 2 godine svakog mjeseca iščekivanja, nadanja i razočarenja, jednostavno sam sebi uzela pauzu i sve stavila po strani pa su me ova dva testa danas jako zbunila i ne znam šta da mislim o svemu ovome

Misli o tome kako si hB sretna zenauser posted image Test ne laze. Cestitam. user posted image

(odgovor članu Sittah)
  Neposredna veza do poruke: 2971
14.6.2012 8:53:57   
zeze
sittah test ne laze user posted image procitala sam ovdje nekad davno, kako tes moze biti lazno negativan , a nikad lazno pozitivan. user posted image Zato budi sretna , cim prije dr. i uzivaj user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2972
14.6.2012 12:08:56   
alminasuljkic
Sittah
Ja sam 5 godina u braku i imala sam dvije operacije tumora na hipofizi i opet sam ostala trudna kako to samo onaj na nebu zna Vjerujem i znam kako ti je ali sto prije doktoru i javi se njima..sretno jos jednom svim trudnicama

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2973
14.6.2012 13:35:49   
veeseelaa
Obzirom da me animagiyal provalila, eto da se prijavim
Trudna sam, test je pokazao trudnoću
nisam još išla kod dr, nadam se da je sve ok

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu alminasuljkic)
Neposredna veza do poruke: 2974
14.6.2012 13:36:44   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Obzirom da me animagiyal provalila, eto da se prijavim
Trudna sam, test je pokazao trudnoću
nisam još išla kod dr, nadam se da je sve ok

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

provalila sma te i ja na temi o kad reći da si trudanuser posted image user posted image user posted image user posted image

nek ti je sa srećommmmmmmmmmmmmmmm
jupiiiiiiiiiii

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *